vlastnim staru AGP kartu ati rage 128 ultra agp 2x a v poslednom case po spusteni systemu proste sa obrazovka inicializovala na dany graficky mod, cize kontrolka monitora svieti na zeleno, ale nebolo vidiet ziadny obraz. iba ked sa obraz obnovuje tak je sem-tam vidiet tenke ciarky. tak som asi 3x resetol system, kartu vybral, ocistil (nebol na nej prach) a potom sa zopakovalo to iste, ale tentoraz som uvidel na obrazovke smeti (biela obrazovka, nejake riadky greckych pismen v 640x480) alebo proste farebny gulas, tak som system vypol a zapol a slo to OK cely den (zopakovalo sa to aj pred troma dnami). potom rano som sa zobudil, len tak zapol tu staru kraksnu a zas to nejde... tak som zas porozoberal, dotlacil a aj tak nic.
(ide o PC z postov "PC v kartonovej krabici" a "monitor vs. radiator"... len taky testbed co som poskladal
monitor je v poriadku a ina agp grafika ide OK. myslim ze grafike uz odznelo dovidenia, tak len tak - co moze byt chybou? na grafike nevidim na oko nic vadne a pretaktovanim to nie je, kedze som system nepretaktoval.
bude lepsie zas rozoberanie PC a plug-and-pray ci to pojde, alebo zobrat letovacku bez cinu a spravit taku mini prskavku ?
//edit: lol zabudol som video