Priateľkine nočné mory..
-
Začiatok Konca
Professional
Priateľkine nočné mory..
S mojou priateľkou spolu chodíme niečo cez rok..ale asi posledných päť mesiacov má so mnou nočné mory..nie tie pravé nočné mory,ale stále ma vidí, ako som jej neverný. S dôverou to nemá nič spoločné, pretože si veríme tak,ako nikomu pred tým. Jedným slovom milujem ju(ja viem,že to boli dve,ale páčilo sa mi to
). Strašne ma to trápi, nevieme čo s tým máme poriadne robiť..veľakrát sa mi stalo, že mi hovorila, ako sa zobudila s plačom,... niesú to obyčajné nočné mory..sú to sny o mne a o nás..Vôbec tomu nechápem..som strašne nerád a nechcem, aby sa trápila..Skúste nejaké návrhy..Ďakujem.. 
-
blaydy-036
Light Expert
-
Začiatok Konca
Professional
-
blaydy-036
Light Expert
a co takto lucidne sny... ked sa nauci ovladat svoje sny moze sa z hororu kludne stat rozpravka 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Rozhodne navštívte psychológa. Variant možnosti výkladu snu, aký Ti ponúkol blaydy-036 nie je síce zlý, ale je veľmi povrchný(nič v zlom of course). Veda o snoch ešte nebola definovaná, ani sa ňou veľa ľudí nezaoberá. No štúdie, ktoré o snoch robil S. Freud, alebo E. Fromm ukazujú ďalekosiahlejšie podvedomé konexie. Navyše sny sa nedajú vykladať doslovne, nakoľko každý výjav sna je symbolom - takisto akt tvojej nevery je iba symbolom v priateľkynom sne. Neznamená to nič doslovné. ZitePunkom - ani sa nesnaž tým snom pochopiť, nakoľko to nejde. Najjednoduchšia cesta je psychológ.
-
Začiatok Konca
Professional
-
jin
VIP
Áno, vravel som o vede, nie však, že psychológovia nevedia vyšetriť sen, ako symptóm - tým pádom určiť príčinu, ergo zdroj týchto snov. Našiel by presne tie podvedomé konexie, ktoré som spomínal vyššie. Čo by ste tým docielili? Poznali by ste príčinu snov a keď poznáš príčinu, môžeš niečo konečne robiť.ZitePunkom napísal:Hej..ale ako vravíš..veda o snoch nieje dobre spracovaná..tak ako by pomohol psychológ?..okrem toho sme študenti..a rodičia by na to peniaze nedali..takže ako bysi to riešil teraz?..čo by sme s tým vlastne docielili?..
Navyše nemuselo by to ísť jedine cez rodičov. Dalo by sa aj cez obvodnú lekárku s odôvodnením napr., že priateľka kvôli tým snom dlhodobo horšie spáva apod. Obvodná by orazítkovala psychológa a cvakla by ho poisťovňa
-
Začiatok Konca
Professional
-
triple
Guru wannabe
mne sa včera celú noc snívalo že som šiel na závod a nakoniec som ho vyhral a to len preto že som celý týžden tešil ako malý lebo som si objednal tretry a pedále po ktoré som si dnes šiel..
taže to bude tým že ju to nejak trápi a bojí sa, že o teba príde abo že má komplex že nie je pre teba dobrá a tak sa obáva toho že ju vymeníš..
ak je to tak a ty ju lúbiš ako si vravel tak sprav niečo čo jej dokáže že je pre teba jedná.. čo to už nechám na tebe a tvojej fantázií... niečo romantické nevšedné a z čoho bude mať radosť ale hlavne uľaví sa jej že ju fakt ľúbiš.. a nechceš inú..
môže byť?
taže to bude tým že ju to nejak trápi a bojí sa, že o teba príde abo že má komplex že nie je pre teba dobrá a tak sa obáva toho že ju vymeníš..
ak je to tak a ty ju lúbiš ako si vravel tak sprav niečo čo jej dokáže že je pre teba jedná.. čo to už nechám na tebe a tvojej fantázií... niečo romantické nevšedné a z čoho bude mať radosť ale hlavne uľaví sa jej že ju fakt ľúbiš.. a nechceš inú..
môže byť?
-
qwerty-xyz
Re: Priateľkine nočné mory..
ani som ecital nazory ostatnych, ALE pokial sa jej taketo daco sniva tak to znamena ze jej podvedomie sa niecoho takeho obava hoci jej vedomie ta Myluje(gramaticku chybu v tomto slove som uz kdesi vysvetlil)ZitePunkom napísal:S mojou priateľkou spolu chodíme niečo cez rok..ale asi posledných päť mesiacov má so mnou nočné mory..nie tie pravé nočné mory,ale stále ma vidí, ako som jej neverný. S dôverou to nemá nič spoločné, pretože si veríme tak,ako nikomu pred tým. Jedným slovom milujem ju(ja viem,že to boli dve,ale páčilo sa mi to). Strašne ma to trápi, nevieme čo s tým máme poriadne robiť..veľakrát sa mi stalo, že mi hovorila, ako sa zobudila s plačom,... niesú to obyčajné nočné mory..sú to sny o mne a o nás..Vôbec tomu nechápem..som strašne nerád a nechcem, aby sa trápila..Skúste nejaké návrhy..Ďakujem..
Ku prikladu -- (som tu chcel daco napisat ale zistil som ze tym by som prezradil par veci o mojich kamaratkach a pretoze su registrovane na tomto fore tak sa radsej zdrzim--sorry ze od temy musel som )
-
Začiatok Konca
Professional
-
blaydy-036
Light Expert
zle sme sa pochopili, ja som ho ku ziadnemu vykladacovi neposielal.jin napísal:Rozhodne navštívte psychológa. Variant možnosti výkladu snu, aký Ti ponúkol blaydy-036 nie je síce zlý, ale je veľmi povrchný(nič v zlom of course). Veda o snoch ešte nebola definovaná, ani sa ňou veľa ľudí nezaoberá. No štúdie, ktoré o snoch robil S. Freud, alebo E. Fromm ukazujú ďalekosiahlejšie podvedomé konexie. Navyše sny sa nedajú vykladať doslovne, nakoľko každý výjav sna je symbolom - takisto akt tvojej nevery je iba symbolom v priateľkynom sne. Neznamená to nič doslovné. ZitePunkom - ani sa nesnaž tým snom pochopiť, nakoľko to nejde. Najjednoduchšia cesta je psychológ.
odbornik=psycholog
-
jin
VIP
Achjo, tak to bolo potom na oboch stranách, nakoľko ja som myslel konkrétne tvoj výklad, ktorý si uviedol v prvom posteblaydy-036 napísal:zle sme sa pochopili, ja som ho ku ziadnemu vykladacovi neposielal.![]()
odbornik=psycholog
Nakoľko občas to tak funguje, ale inak je sen psychológiou ponímaný, ako tzv. očista podvedomia....ehm...defragmentáciablaydy-036 napísal:ze sa mi sniva cez noc to, na co najviac myslim cez den.