Sorgblad napísal:ale ona zahra,ze sa spamatala a ja jej uz nechcem verit...
no vidis a uz si si odpovedal: "ja jej uz nechcem verit" tak myslim, ze tymto si vyriesil svoj problem. Ak nechces jej uz verit, tak kasli na nu. Neozyvaj sa k nej. Sa snaz uplne ju odignorovat. Neprihovaraj sa jej ako prvy. Ona musi sama zistit, ze prisla najma o kamarata. Ak nezisti jej problem, ty sa nad tym uz netrap. Nechaj to tak.
kriste, kolko ma ta holka rokov? 12? az by som bol na tvojom mieste tak jej poviem tiez jednu peknu vetu, idem prec a v zivote onu uz nezakopnem, nie ako vazne taku vec by som netoleroval a nie to este ju riesil na fore, kasli na nanu, prerus styky a zbohom myslim ze potkas milion lepsich
no... takze... posledne dve spravy od nej sem skopirujem... su neopravovane...
1.boze ty si totalny okot uz ale fakt ja nechapem o co ti ide...ked na teba pi*uje niekto s nim sa bavis normalne ale mne furt budes pindat ked ja daco poviem uz sa uvedom do boha si urazlivy jak male decko a chovas sa jak 5 rocny ko*ot
2. (posledne) prajem ti aby si nasiel niekoho koho bues mat rad tak ako si mal rad mna zobohom
panebože...nakoniec je ona tá ktorej sa ublyžuje.. chúďa
ved ani písať nevie.. myslím že to hovorí všetko o mentálnej úrovni našich dospievajúcich mladých žien..
ajaj
mal by si jej dať prečítať celý tento topic.. čo si o nej myslia nezainteresovaní ľudia..
ale pochybujem že by to pochopila
zena... nema rozum, neuvedomuje si co si pre nu vsetko spravil... ser na nu a zvysoka... nezasluzi si aby si bol na nu zmotany... a ani len aby si sa s nou bavil... drzim palec ze ta to rychlo prejde... bude to tak najlepsie...
triple napísal:
mal by si jej dať prečítať celý tento topic.. čo si o nej myslia nezainteresovaní ľudia..
ale pochybujem že by to pochopila
myslim ze by sa tu na mna "rozpisala" a este tu kazdemu oznamila aky som ja paranoidny k*kot a ako za vsetko mozem ja...
vravim toto nema zmysel... proste ona si vzdy najde nieco ,aby mohla povedat ze za vsetko mozem ja...