Ma tento "vztah" sanci?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Ma tento "vztah" sanci?

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Cus, potrebuju od vas poradit, nebo spis si vylejt srdce :-D Prestoupil jsem v zari na jinou skolu, kde jsem okamzite zacal koukat po jedny slecne. Vylozene muj tip. Sel jsem na to ale pomalu, nejdriv pozdravy, komplimenty, atd., proste co se slusi. Obcas jsme prohodili nejaky to slovo a ja poznal, ze ji mam rad. Jeden vecer se vetsina nasi tridy, vcetne ni, chystala na diskoteku, kde jsem ji chtel vyzvat k tanci, aby poznala vic, co k ni citim. Jenze jsem se neodhodlal a misto me to zrealizoval kamos, s kterym bydlim na pokoji (na koleji). A oni spolu ted nejspis zacali chodit. Bylo na nich videt, ze po sobe koukaj uz driv a ted je cela trida krome me na lyzich a uz jsem dostaval zpravy, ze tam mozna neco bylo. Nejhorsi na tom ale je, ze ten kluk je muj kamos, ke kterymu ale ted citim prirozenou nechut a nemuzu si pomoct. A kdyz jsem si s tou holkou SMSkoval, jeste pred odjezdem na lyze, tak mi najednou napsala, ze se omlouva, ale ze z toho asi nic nebude. Tak co byste rekli? Mam se jeste snazit? A taky, jakej postoj mam zaujmou ke kamosovi, kterej se na jednu stranu stal sokem? Je to mozna detinsky, ale potreboval jsem si ulevit.
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Kamarát nieje kamarátom,ale je to len obyčajný ko :censored: kot.. :) ak Ti napísala toto, sral by som na oboch..ale ak cítiš,že aká taká náklnnosť tam je aj z jej strany..tak vyčkaj času,ako husa klasu.. :P

//edit: nie hojko..ale ak by sa niečo takéto stalo mne, tak by som sa s kamarátom nerozprával..pretože by to nebol kamarát..kamarát stojí pri tebe.."nepreberá" ti babeny.. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ZitePunkom: Za to, ze sa zena rozhodla pre kamarata, tak kamarat ma byt ten zly???
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Ja uz jsem toho zkousel, byl jsem zprvu nastvanej na kamarada, ale poznal jsem, ze to nejde, protoze ani jsem to vlastne nedelal rad. On me bral, tak proc ne ja jeho. Taky jsem ji zkousel tyden ignorovat, ale jelikoz zijem oba na koleji, tak to nejde... vidime se skoro furt, kam jdu, je ona nebo on
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

hmmm, dost neprijemna situacia, stalo sa mi nieco podobne, ale nezaslo to s tou dievcinou, chvala bohu, az tak daleko , aby som sa na nu namotal nejak extra... ale mrzelo ma to chvilu... no som si povedal, ze je to kamarat a ze mu to prajem... a asi by to aj tak nefungovalo, bo ja studujem v BA na vyske a ona este 9. rocnik...
ale k tvojmu problemu: treba si uvedomit, kto ti je blizsi.. kamarat, alebo ta holka, ktora ti napisala, ze z toho nic nebude... na tvojom mieste by som sa na to vykaslal a bral to tak, ako to je, aj ked to neni jednoduche... sak je v mory obrovske mnozstvo ryb, ktore stoja za ulovenie... :wink:
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Jj, nejhorsi je, to opravdu zvladnout se na ni vykaslat :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

nuz takto kolega,Pekelna situacia to vieme, v prvom rade ti poviem ze kamarat nech je kamarat ty nemas dovod sa nanho hnevat, spravil by si to iste keby si mohol.K tej dievcine,,smskovala ti ze s toho nic nebude? ako s coho? s vasho "vztahu"? no ak ti to napisala..bohuzial je to bieda ale musis to tak zobrat. Zacni sa kukat po inej holke, vie tieto trojuholniky ze 2ja kamarati a zena to je bohovo sprosta vec a cim rychlesie s toho vykorculujes tym skor sa budes mat lepsie ;) GL
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

midnight_man napísal:nuz takto kolega,Pekelna situacia to vieme, v prvom rade ti poviem ze kamarat nech je kamarat ty nemas dovod sa nanho hnevat, spravil by si to iste keby si mohol.K tej dievcine,,smskovala ti ze s toho nic nebude? ako s coho? s vasho "vztahu"? no ak ti to napisala..bohuzial je to bieda ale musis to tak zobrat. Zacni sa kukat po inej holke, vie tieto trojuholniky ze 2ja kamarati a zena to je bohovo sprosta vec a cim rychlesie s toho vykorculujes tym skor sa budes mat lepsie ;) GL
diky, na tom neco bude. Jinak pak jsem se s ni o ty sms otevrene bavil a rekla, ze proti me nic nema, jen ze proste nejsem jeji tip
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

b.o.b.i.k napísal:diky, na tom neco bude. Jinak pak jsem se s ni o ty sms otevrene bavil a rekla, ze proti me nic nema, jen ze proste nejsem jeji tip
no ...tak je to jasne :) ono to ma aj svetle stranky neboj... tak zatni zuby, a hladaj si inu ;)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

b.o.b.i.k napísal:diky, na tom neco bude. Jinak pak jsem se s ni o ty sms otevrene bavil a rekla, ze proti me nic nema, jen ze proste nejsem jeji tip
tak to v preklade znamena "ani nahodou"
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kaslal by som na to na tvojom mieste - ak proti tebe nic nema a dobre spolu vychadzate tak sa skus ovladnut a mozes mat aspon dobru kamosku... ale vztah? zabudni
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

netrap sa nou, ked to nema sancu... proste chod dalej... taketo veci sa bohuzial stavaju, ale aspon ta to posilnilo...
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

myslim ze by si sa mal zmierit s tym ze nic z toho nebude..cim skor tym lepsie
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

OK, zatim diky za rady, dam vedet, jak to zvladam a jak se to vyviji. Moc jste mi pomohli. Dik
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

:) no, predchvilou som v teme CO S TYM opisal moj letny pribeh, ale nedokoncil som ho :) Takze, ak ta zaujima zaciatok, tak si to prestuduj. Proste ja som bol tak isto ako ty, "zalubeny" do jednej baby. Spolu sme chodili vonku, objatia, kino, bary, piatky vecer von... nadhera. Vsetci naokolo vedeli, ze s nou PROSTE CHCEM CHODIT. Aj som to povedal kamosom. A raz sa isla kupat s mojim kamaratom. Akoze pohoda, kamaratov mala vela, bola osobitny pripad. A naraz sme sa odcudzili. teda ona. Oukej, pripisoval som to tomu, ze to bol len letny romanik. Za mesiac som ju videl na stanici s mojim kamaratom, presne s tym, co sa isla kupat. Ked ma uvidela tak nahodila taky prekvapeny vyraz...skryvala za zanho. Ziadne vysvetlenie... nic.On sa citil ako MUCHO, ze ju prebral. Bol som zaskoceny, nievsak sklamany, lebo som to nechal plavat. Ten kamarat prisiel za mnou, akoby nic,zacal sa so mnou bavit takym "dolezitejsim" tonom, ako keby bol daco viac ako ja, hoci je o 3 roky mladsi. Vtedy som mal chut taku mu prij*bat, ale nemalo by to vyznam.(som charakter :oops: ) ... co uz... v zivote nevyjde vsetko podla tvojich predstav..... Ja davam kazdej babe len JEDNU sancu.... u mna ma sancu kazda... ale nie kazda ju vie spravne vyuzit :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

b.o.b.i.k: Ešte jedna taká otázka. Vedel ten kamarát pred tým, že sa ti páči? Lebo ak hej a napriek tomu si s ňou začal, tak je trochu pokrytecké, podľa mňa. :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Smola, kto prvy pride tak prvy mele. Ak sa kamaratovi takisto paci a citi k nej nieco viac ma ti nachystat cerveny koberec, len preto, ze ty si sa zacal myslienkami na nu zaoberat skor? Nabuduce taku chybu nespravis (mozno).
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Kamaratovi by som to urcite nedaval za vinu. Kazdy ma predsa vela kamaratov a keby si mal clovek vyberat babu podla toho kriteria ze sa nesmie pacit ziadnemu z kamaratov tak by asi ziadnu nenasiel, alebo jedine daku jezibabu. Samozrejme ina situacia je ked uz je nejaky vztah rozbehnuty a v tom tam vstupi nejaky kamarat... Ale aj tak to vzdy zalezi od baby kto sa jej paci a skym bude tak si myslim ze je zbytocne sa na niekoho hnevat zato ze sa babe viac paci alebo ze ju prebral. Ako hovori moj kamarat: "Ked suka neotrci, ani pes si neskoci."
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Thread od príspevku R.I.P. zmazaný na jeho žiadosť.
Napísať odpoveď