Ma tento "vztah" sanci?
Ma tento "vztah" sanci?
Cus, potrebuju od vas poradit, nebo spis si vylejt srdce
Prestoupil jsem v zari na jinou skolu, kde jsem okamzite zacal koukat po jedny slecne. Vylozene muj tip. Sel jsem na to ale pomalu, nejdriv pozdravy, komplimenty, atd., proste co se slusi. Obcas jsme prohodili nejaky to slovo a ja poznal, ze ji mam rad. Jeden vecer se vetsina nasi tridy, vcetne ni, chystala na diskoteku, kde jsem ji chtel vyzvat k tanci, aby poznala vic, co k ni citim. Jenze jsem se neodhodlal a misto me to zrealizoval kamos, s kterym bydlim na pokoji (na koleji). A oni spolu ted nejspis zacali chodit. Bylo na nich videt, ze po sobe koukaj uz driv a ted je cela trida krome me na lyzich a uz jsem dostaval zpravy, ze tam mozna neco bylo. Nejhorsi na tom ale je, ze ten kluk je muj kamos, ke kterymu ale ted citim prirozenou nechut a nemuzu si pomoct. A kdyz jsem si s tou holkou SMSkoval, jeste pred odjezdem na lyze, tak mi najednou napsala, ze se omlouva, ale ze z toho asi nic nebude. Tak co byste rekli? Mam se jeste snazit? A taky, jakej postoj mam zaujmou ke kamosovi, kterej se na jednu stranu stal sokem? Je to mozna detinsky, ale potreboval jsem si ulevit.
-
Začiatok Konca
Professional
Kamarát nieje kamarátom,ale je to len obyčajný ko
kot..
ak Ti napísala toto, sral by som na oboch..ale ak cítiš,že aká taká náklnnosť tam je aj z jej strany..tak vyčkaj času,ako husa klasu.. 
//edit: nie hojko..ale ak by sa niečo takéto stalo mne, tak by som sa s kamarátom nerozprával..pretože by to nebol kamarát..kamarát stojí pri tebe.."nepreberá" ti babeny..
//edit: nie hojko..ale ak by sa niečo takéto stalo mne, tak by som sa s kamarátom nerozprával..pretože by to nebol kamarát..kamarát stojí pri tebe.."nepreberá" ti babeny..
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hmmm, dost neprijemna situacia, stalo sa mi nieco podobne, ale nezaslo to s tou dievcinou, chvala bohu, az tak daleko , aby som sa na nu namotal nejak extra... ale mrzelo ma to chvilu... no som si povedal, ze je to kamarat a ze mu to prajem... a asi by to aj tak nefungovalo, bo ja studujem v BA na vyske a ona este 9. rocnik...
ale k tvojmu problemu: treba si uvedomit, kto ti je blizsi.. kamarat, alebo ta holka, ktora ti napisala, ze z toho nic nebude... na tvojom mieste by som sa na to vykaslal a bral to tak, ako to je, aj ked to neni jednoduche... sak je v mory obrovske mnozstvo ryb, ktore stoja za ulovenie...
ale k tvojmu problemu: treba si uvedomit, kto ti je blizsi.. kamarat, alebo ta holka, ktora ti napisala, ze z toho nic nebude... na tvojom mieste by som sa na to vykaslal a bral to tak, ako to je, aj ked to neni jednoduche... sak je v mory obrovske mnozstvo ryb, ktore stoja za ulovenie...
-
midnight_man
Guru
nuz takto kolega,Pekelna situacia to vieme, v prvom rade ti poviem ze kamarat nech je kamarat ty nemas dovod sa nanho hnevat, spravil by si to iste keby si mohol.K tej dievcine,,smskovala ti ze s toho nic nebude? ako s coho? s vasho "vztahu"? no ak ti to napisala..bohuzial je to bieda ale musis to tak zobrat. Zacni sa kukat po inej holke, vie tieto trojuholniky ze 2ja kamarati a zena to je bohovo sprosta vec a cim rychlesie s toho vykorculujes tym skor sa budes mat lepsie
GL
diky, na tom neco bude. Jinak pak jsem se s ni o ty sms otevrene bavil a rekla, ze proti me nic nema, jen ze proste nejsem jeji tipmidnight_man napísal:nuz takto kolega,Pekelna situacia to vieme, v prvom rade ti poviem ze kamarat nech je kamarat ty nemas dovod sa nanho hnevat, spravil by si to iste keby si mohol.K tej dievcine,,smskovala ti ze s toho nic nebude? ako s coho? s vasho "vztahu"? no ak ti to napisala..bohuzial je to bieda ale musis to tak zobrat. Zacni sa kukat po inej holke, vie tieto trojuholniky ze 2ja kamarati a zena to je bohovo sprosta vec a cim rychlesie s toho vykorculujes tym skor sa budes mat lepsieGL
-
midnight_man
Guru
Kamaratovi by som to urcite nedaval za vinu. Kazdy ma predsa vela kamaratov a keby si mal clovek vyberat babu podla toho kriteria ze sa nesmie pacit ziadnemu z kamaratov tak by asi ziadnu nenasiel, alebo jedine daku jezibabu. Samozrejme ina situacia je ked uz je nejaky vztah rozbehnuty a v tom tam vstupi nejaky kamarat... Ale aj tak to vzdy zalezi od baby kto sa jej paci a skym bude tak si myslim ze je zbytocne sa na niekoho hnevat zato ze sa babe viac paci alebo ze ju prebral. Ako hovori moj kamarat: "Ked suka neotrci, ani pes si neskoci."
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa: