na masino-ve odporucanie som is dneska pozrel Rise of the footsoldier...poviem vam tento film sa mi velm velmi pacil nepretrzita akcia....krasne popisany vyvoj drog v anglicku a najlepsie an tom vsetkom je ze to je podla skutocneho pribehu a hlavny hrdina ak sa nemylim tak este stale zije...odporucam kazdemu fatk kvalitny film 9/10
den333 napísal:na masino-ve odporucanie som is dneska pozrel Rise of the footsoldier...poviem vam tento film sa mi velm velmi pacil nepretrzita akcia....krasne popisany vyvoj drog v anglicku a najlepsie an tom vsetkom je ze to je podla skutocneho pribehu a hlavny hrdina ak sa nemylim tak este stale zije...odporucam kazdemu fatk kvalitny film 9/10
uz som si ho pozrel 2x... super v tom film som videl, co moze s clovekom urobit uzivanie steroidov
nemate dakto OST? nemozem nikde najst
masino napísal:uz som si ho pozrel 2x... super v tom film som videl, co moze s clovekom urobit uzivanie steroidov
nemate dakto OST? nemozem nikde najst
no hej bol to naozaj dobry film a k tym steroidom...naj boli tie detske vyzivy
myslite ze to tak vazne funguje ako vo filme American Gangster, to vsetko tie drogy a vsetko okolo toho? Myslim ze do USA nikdy v zivote nevkrocim...
Ridley Scott nam zas ukazal ze je jeden z najlepsich Directorov tomuto filmu davam 9.5/10
Jeminem to koli filmu nepojdes do Ameriky? sa bojis? spravim film o tom ako ked vydes z domu si zlames nohy tak nepojdes von? Dnes to uz tak nefunguje.... Ludia su prilliz drzi nato aby pocuvali jedneho cloveka.... Mozno podobne to tak fici...
lekoklatik napísal:Jeminem to koli filmu nepojdes do Ameriky? sa bojis? spravim film o tom ako ked vydes z domu si zlames nohy tak nepojdes von? Dnes to uz tak nefunguje.... Ludia su prilliz drzi nato aby pocuvali jedneho cloveka.... Mozno podobne to tak fici...
Step up 2 - velmi dobry film plno dobrej music a uzasnych tanecnych vykonov....a k tomu este aj ta herecka v hlavnej ulohe
// Doplnujem este film Gamble...mam velmi rad filmy v ktorych sa hraje poker len mal jeden problem....od zacatku som vedel ako sa skonci
MP4-23 napísal:Bat sa nebojim ale viem ze Americania su slahnuty
No tak vidis... A ak sa ti nepaci moj nazor tak mu ku karme - napis komentar preco sa ti nepaci a ci si mi tu kramu udelil ty... Niektory ludia su tu fakt hlupi...