najviac sa mi pacilo ked povedal "tak toto uz v RedBulle nezlepia" na koliziu Coultharda s Massom
ale dost mi tam chyba este jeden spolukomentator tak ako to byva vo futbale alebo v hokeji
Mne sa celkom pacil, urcite lepsie ako ti, co boli na Markizehojko napísal:Dival som len start a koniec tejto VC, popri tom som este spal, ale s vysledkom som spokojny. Co ma zaujima je, ze aky mate nazor na komentatora na STV???
MP4-23 napísal:nech mi nik netlaci do hlavy kaleraby aky je MASSA dobry jazdec dnes to bolo vidiet hned v prvej zakrute,
Patjo napísal:uvedom sa a pozri kolko chyb robil Kimi
Hmm.. Massa asi zabudol že už nemá trakčnú kontrolu a na studených pneumatikách sa roztočí hneď v prvej zákrute. Raikkonen bol mimo trať hneď dva krát.. Myslím že v tejto VC si nezostali nič dlžnýMP4-23 napísal:Heh lenze Kimi isiel z kapanek horsej pozicie a kde sa dostal este kym nevypadol HMMM ty sa uvedom.
hojko napísal:Co ma zaujima je, ze aky mate nazor na komentatora na STV???
GothaR, vtip je v tom, že on F1 už svojho času komentoval... Na Markíze. Obroti vtedajšej úrovni a úrovni posledného ročníka na Markíze (Čambor?) išla kvalita komentára hore, som celkom prekvapený. Stále sa to však nechytá na zahraničie. Nechápem prečo sa komentátor snaží za každú cenu niečo stále rozprávať. Počas onboard záberov by mal byť ticho úplne.GothaR napísal:Mne sa celkom pacil, urcite lepsie ako ti, co boli na Markize
Uz o tyzdenJakubH napísal:- VC Malajzie je o dva týždne
Ci to nebude tym, ze v case Schumiho v podstate timova dvojka ani neexistovala a vlastne nikto iny okrem Schumiho pre Ferrari zaujimavy nebol. Massa je traged a velmi priemerny jazdec. Imho polovica startovneho pola by v takom aute ake ma k dispozicii uz par sezon jazdila rovnake a lepsie vysledky.krija napísal:Mateq, "druhy pilot" sem, "druhy pilot" tam. ferrari ma dnes vyrovnanejsiu dvojicu pretekarov ako tomu bolo v casoch schumiho a bariho.
A uz to zacina : ))krija napísal:najvacsim zo sucasneho startoveho pola je urcite lewis hamilton!!! to co predviedol v poslednych dvoch VC minulej sezony sa nepodari nikomu, ani felipemu a dokonca to uz ani lewis nezopakuje. lebo to bola jedna vynimocna tragikomedia![]()