F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

na jeho zaciatok to bolo celkom slusne, mal trosku trapnych situacii ale pevne verim ze to v dalsich VC vylepsi
najviac sa mi pacilo ked povedal "tak toto uz v RedBulle nezlepia" na koliziu Coultharda s Massom :D
ale dost mi tam chyba este jeden spolukomentator tak ako to byva vo futbale alebo v hokeji
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:Dival som len start a koniec tejto VC, popri tom som este spal, ale s vysledkom som spokojny. Co ma zaujima je, ze aky mate nazor na komentatora na STV???
Mne sa celkom pacil, urcite lepsie ako ti, co boli na Markize :) V cestine som to nesledoval, ale konecne nemam nutkanie prepinat, ako tomu bolo v pripade Malcharka. A tie chybicky sa daju pripisat skoremu vstavaniu ;) Ale som velmi milo prekvapeny, STV zas stupla v mojich ociach.]
No a este taky detail...F1 uz vysielaju vo formate 16:9 a STV to mala na 4:3, cize formuly boli trochu natiahnute a musel som to nastavovat na 16:9, ale inak vsetko ok, hlavne mi vyhovuje, ze nedavaju reklamy.
//MP4-23: no bohuzial ano :cry:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ale nooo LOL takze Ferraristov nakoniec sklamali MOTORY to snad nee :lol:
to sa tusim este za poslednych 15rokov pokial si moj mozog dobre pamata :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Videl som koniec.. celkom zaujímavé.. ;)

Najväčším sklamaním celej VC bol komentátor na STV.. :( Tešil som sa, že keď F1 zmení TV, že zmení aj komentátora. Žiaľ.. splnilo sa mi to iba na polovicu. Komentátor mi pripadal hluchý a slepý.. v podstate tam niečo rozprával, aby nebolo ticho......
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

http://www.sport.aktuality.sk/motosport ... vitazstiev

tak Bernie uz asi nevie od radosti co ma robit, nech radsej spravi bodovanie ako v MotoGP kde ma druhy o 5bodov menej ako prvy, a to uz je vacsi rozdiel ako 2 body
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

PACO8 napísal:Bernie uz asi nevie od radosti co ma robit, nech radsej spravi bodovanie ako v MotoGP kde ma druhy o 5bodov menej ako prvy, a to uz je vacsi rozdiel ako 2 body
Nedame nejaky atentat? :lol:
JakubH
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa JakubH »

GothaR napísal:F1 uz vysielaju vo formate 16:9 a STV to mala na 4:3, cize formuly boli trochu natiahnute a musel som to nastavovat na 16:9
Asi si nevidel ranný priamy prenos. Vtedy to vysielali na STV v 16:9. Záznam z nepochopiteľných dôvodov (pre mňa) dávali v 4:3.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja som poucval komentatorov STV asi 5 minut (som sa premohol :D) ale potom som musel zapnut novu, lebo sa to nedalo pocuvat, inak dost zaujimave preteky aj ked moj oblubeny jazdec kimmi to trosku pokazil a mal smolu, ale myslim ze massa bude tento rok sklamanim, dufajme ze sa mylim...
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

skusil som pozerat na stv, ale este pred startom som prepol na premiere... naj komentar maju podla mna Jacques Schulz a Marc Surer
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Už som dávno videl taký pretek kde väčšinou nie vedúcého pretekára ukazujú a teraz bolo Lewisa vidno len v boxoch.
Pre oči velmi pekný pretek...a že to vyhral Lewis je len vyvrcholenie.
Mňa je len lúto Bourdaisa...ved Alonso,ani Kovalainen si sním nevedeli poradiť.Bolo by to preňho pekný začiatok.
REBELL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa REBELL »

Bolo to fakt plne "dramaticky okamihov" ako rad vravel komentator, pre nho bolo dramaticke ze sa mu smyklo trosku alebo kazde vyjdene z idealnej stopy bolo dramaticke, to mi slo trochu na nervy. :?
Ale bolo zaujimave ze len 7(?) dosli, ak si dobre pamatam lebo som este trochu spal. :D
Skoda, ze Ferrari takto sklamalo, cakal som od nich viac.. :x
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

MP4-23 napísal:nech mi nik netlaci do hlavy kaleraby aky je MASSA dobry jazdec dnes to bolo vidiet hned v prvej zakrute,
Patjo napísal:uvedom sa a pozri kolko chyb robil Kimi
MP4-23 napísal:Heh lenze Kimi isiel z kapanek horsej pozicie a kde sa dostal este kym nevypadol HMMM ty sa uvedom.
Hmm.. Massa asi zabudol že už nemá trakčnú kontrolu a na studených pneumatikách sa roztočí hneď v prvej zákrute. Raikkonen bol mimo trať hneď dva krát.. Myslím že v tejto VC si nezostali nič dlžný :D. Inak podľa mňa má Kimi oveľa väčšie kvality ako Massa, ten si miesto vo Ferrari nezaslúži. Je to špičkový tím v ktorom by sa mohol niekto ukázať. Byť šéfom Ferrari tak beriem Heifelda/Alonsa/Rosberga alebo po sezóne Bourdaisa a mal by som dvoch top jazdcov. Lenže u červených je od čias Schumachera zvykom mať jedného super pilota a "druhého pilota". No offense.
hojko napísal:Co ma zaujima je, ze aky mate nazor na komentatora na STV???
GothaR napísal:Mne sa celkom pacil, urcite lepsie ako ti, co boli na Markize :)
GothaR, vtip je v tom, že on F1 už svojho času komentoval... Na Markíze. Obroti vtedajšej úrovni a úrovni posledného ročníka na Markíze (Čambor?) išla kvalita komentára hore, som celkom prekvapený. Stále sa to však nechytá na zahraničie. Nechápem prečo sa komentátor snaží za každú cenu niečo stále rozprávať. Počas onboard záberov by mal byť ticho úplne.

Inak v pretekoch výborne išiel Sebastien, škoda že nedopadlo to 4. miesto, ale aj body sú dobré. Tiež dobre išiel Alonso, na to aký šrot má tento rok. Nick mal dobrú taktiku, dokázal sa dostať na 2. miesto, aj keď asi počítali že 2. bude Kubica. :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Mateq, "druhy pilot" sem, "druhy pilot" tam. ferrari ma dnes vyrovnanejsiu dvojicu pretekarov ako tomu bolo v casoch schumiho a bariho.
co sa tyka tych chyb, tak dnes ich bolo pozehnane (az na par vynimiek) a bolo by "neferove" poukazovat prave na tu jednu massovu. mimochodom bol to prave on, kto poukazoval na fakt, ze z F1 bude o nieco nebezpecnejsi sport vplyvom odstranenia TK. dnesna VC to iba potvrdila. ale nechcem sudit prave podla tejto VC, lebo AUS je vzdy divoka.
este s5 k tym menam, co si uviedol (Heidfelda/Alonsa/Rosberga). alonso je jasny, rosberg je este stena, ale pri heidfeldovi sa pozastavim. nick jazdil v roku 2001 spolu s kimim za sauber. zaroven to bola posledna sezona miku hakkinena v McL. na McL sa zniesla velka vlna kritiky za to, ze neangazovali nicka, lebo jazdil pocas celej sezony 2001 lepsie ako kimi.
takze asi by malo ferrari poslat k vode aj kimiho, lebo heidfeld by bol asi lepsi :roll: .

ku komentatorovi: bol som nuteny sledovat sobotnu kvaldu na STV. dakujem, stacilo!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

JakubH napísal:- VC Malajzie je o dva týždne
Uz o tyzden ;-)
krija napísal:Mateq, "druhy pilot" sem, "druhy pilot" tam. ferrari ma dnes vyrovnanejsiu dvojicu pretekarov ako tomu bolo v casoch schumiho a bariho.
Ci to nebude tym, ze v case Schumiho v podstate timova dvojka ani neexistovala a vlastne nikto iny okrem Schumiho pre Ferrari zaujimavy nebol. Massa je traged a velmi priemerny jazdec. Imho polovica startovneho pola by v takom aute ake ma k dispozicii uz par sezon jazdila rovnake a lepsie vysledky.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mateq: no to som nevedel, ale narazal som hlavne na pana Malcharka :)
Krija: TC podla mna do F1 nepatri, je to kralovska trieda motorsportu a preto by tam mali byt jazdci, ktori maju cit v nohe :) Monoposty aj okruhy su dost bezpecne, ked sem tam niekoho pretoci v zakrute tak je mala sanca, ze sa mu nieco stane, skor moze niekto narazit do neho, ale s tym by mal jazdec vzadu pocitat.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

gothar z casti s tebou suhlasim. tk tu bola od roku 2002 a imho do tej doby bola F1 urcite zaujimavejsia. a ako zacala tato sezona, tak to bude taky tak :wink: . ale vacsina bezpecnostnych opatreni bola prijata v case TK a vtedy sa mohli zdat dostatocne. bez TK tomu uz tak byt nemusi.
t0m4s3, ja som ich 10-11 nenapocital, ale to je vec nazoru. a ak uz sme pri tych tragedoch, najvacsim zo sucasneho startoveho pola je urcite lewis hamilton!!! to co predviedol v poslednych dvoch VC minulej sezony sa nepodari nikomu, ani felipemu a dokonca to uz ani lewis nezopakuje. lebo to bola jedna vynimocna tragikomedia :wink: .
btw vedel si, ze ferrari malo zaujem o kimiho uz v spominanom r. 2001?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Traged? Ak za trageda pokladas novacika v F1, ktoremu usiel o bod titul, tak nechcem vediet ako sa musis vyjadrovat o ostatnych pilotoch.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to je len detail ze je novacik, celu sezonu dokazoval ze medzi novacikov ho len velmi tazko radit a ked prisiel na neho tlak a mal uz v podstate vyhraty titul tak sa stal tym tragedom
v poslednych dvoch VC minulej sezony ukazal ze sa ma este vela ucit a ani zdaleka nie je taky ako ho vsetci McLarenisti vyspevujete
naopak Kimi je skuseny jazdec ktoreho bohuzial v Australii sklamal monopost co sa vo Ferrari len tak nevidi :)
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

Mne osobne sa svojho casu Masa pacil...v casoch ked este jazdil za Sauber inak vo ferrari podava standardne priemerne vykony ale v Australii to za prvou zakrutou ked vyletel bola jasne jeho chyba ked dal plyn na podlahu a "necakane" trakcna kontrola nezaucinkovala (kto vie preco :D) a isiel do smyku :? Raikonnen zas cukol volantom moc doprava :( stalo sa to aj inym majstrom sveta... Takze zostava mi iba zagratulovat McLarenistom a povedat ze nabuduce to nebudu mat take lahke

k tragedom: myslim ze traged medzi pilotmi F1 nie je ani jeden...tentoraz malo smolny vikend ferrari nabuduce to moze byt iny tym. smolnych vikedov bolo aj bude :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

krija napísal:najvacsim zo sucasneho startoveho pola je urcite lewis hamilton!!! to co predviedol v poslednych dvoch VC minulej sezony sa nepodari nikomu, ani felipemu a dokonca to uz ani lewis nezopakuje. lebo to bola jedna vynimocna tragikomedia :wink:
A uz to zacina : ))

Podobne "tragedie" sa stavali aj niekolkonasobnym MS (Lewis pritom vo svojej debutovej sezone bojoval o titul do poslednej GP), zato tolko chyb v jednej VC, ktorymi sa mozu "pochvalit" Kimi s Felipem si nepamatam u ziadneho z TOP pilotov. Nie je sa teda comu cudovat, ked chyby pilotov Ferrari nenechali chladnym ani Lucu, o.i., ktory kritikou svojho "dua" zrovna nesetril... ; )
Napísať odpoveď