poznate niekoho s touto chorobou? niekto kto sa vyliecil, alebo prave naopak, neuspesne? Prave som sa dozvedel, ze priatelka , ktora je od stvrtka v nemocnici, moze trpiet prave schizofreniou.
Kto viete co o tejto chorobe? Dakujem
nie vsetci ludia pocuju hlasy,je to skor individualne...ale da sa to liecit,niektori ludia sa dokonca mozu vyliecit uplne...a spravaj sa k nej tak ako doteraz,lebo inak bude mat pocit ze sa na nu pozeras inak ako predtym...a hlavne jej ukaz,ze si pri nej a nie je so svojim problemom samakelso napísal:jj, dik. uz som nasiel to na wikipedii. skor by ma zaujimalo, ako sa spravat k takym ludom. davat im za pravdu, to co oni vravia, resp. o pocuju (tie hlasy a pod.), alebo ich prehovarat o niecom inom, ze to nie je pravda a hadat sa s nou?Neviem
Bol to pre mna sok
Skor si hypochonder lebo take pocity ma niekedy skoro kazdykrasko napísal:kusok ina choroba ale myslim, ze by to mohlo ist aj sem
Som paranojik?
- obcas mam pocit, ze moje icq/jabber/irc/... spravy necitam iba ja ale a adresat, aj este niekto, komu nie su urcene. Vsetky data sa snazim sifrovat, mam plne kryptovane disky, to moze byt spojene z par kauzami, ktore sa spajaju zo zhabavanim PC na slovensku, je to hlavne preto, proste v takomto pripade nechcem aby sa niekto k mojim datam bez mojho vedomia dostal. alebo je v tom aj daco ine?
- obcas mavam pocit, ze za mnou niekto stoji, hlavne v noci, ked som sam v byte a pod. ked sa idem napr do kuchyne napit tak mam pocit ze v tmavom kute je este nieco, tazko sa to popisuje
- po precitani tohoto to trochu zosilnelo
http://gemela.blog.sme.sk/c/70986/Psych ... to-je.html