Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

je ale treba pripustit ze sucasna generacia nema o sportovanie az taky velky zapal ako kedysi za komunismu ked to bol jediny sposob travenia casu
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Hossa1881 napísal:je ale treba pripustit ze sucasna generacia nema o sportovanie az taky velky zapal ako kedysi za komunismu ked to bol jediny sposob travenia casu
to je pravda ale pozri ake su na to podmienky, ked uz sa nieco najde tak bez penazi nemas sancu, moznosti je malo...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Gratulujem Trenčínu.. nemám ho rád, ale len tak ďalej počas celého semifinále.. :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Lol, tak posledna sekunda :D Konecne vyhra na Slovane, som veril ze raz to pride, ale toho stastia sme si uz vybrali vela :D

ale zas si to Slovan sam posral, viedli pat minut pred koncom
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

tak dufam ze toto bola posledna prehra Slovana s Duklou, som sklamany
hraci Trencina ukazali ze vedia bojovat do poslednej sekundy co sa o Slovane v tomto zapase neda povedat
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

gratulujem Trenčínu, bol to vyrovnaný zápas, vyhrať si zaslúžili obe mužstvá, Dome nech prenechá Céčko Kapušovi. ked som sa holil som sa musel veľmi ovládal aby som nespáchal samovraždu :D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Slovan si to prehral sam..tolko sanci co mali a nedali, hlavne Kulha, a Trencania su luckery jak hovado, ako tie posledne dva goly, za zapas mali asi 4 sance a dali 3 goly, Slovan hral a Trencin daval goly ale tak to byva...ale myslim ze Slovan aj tak postupi :)
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

No veru, Slovan si to prehral sám, trenčania mali štastie, ale slovan tak či tak vyhrá sériu... (pevne verím) :?
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Trencin pekne,dufam ze to bude dlha a pekna seria
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

hojko napísal:Retne: Ano, je to normalne, pretoze mas samostatne rocniky osmakov a deviatakov, no lenze v doraste je to uz sirsia vekova kategoria, rovnako ako aj v juniorke a preto sa dalej dostavaju len ti najlepsi, pripadne najbohatsi. Takto to chodi vsade. Neviem si prestavit, ze by sa dva ci tri roky po sebe malo vziat do dorastu po 26 hracov, ved potom by ich tam muselo hrat 78 ci ako si to vlastne predstavujes??? Triedenie pri prechode do dorastu je uplne bezne, rovnako ako triedenie pri prechode do juniorky.
Zaujimave ze ak ti to pasuje tak pocitas dobre, ale by sme mali pocitat podla tvojich odhadov tak by mal mat dorastenecky rocnik 18 hracov, co je malo uz len na vyjazd. Dalsia vec Kosicke muzstvo ma v doraste asi 50 hracov, len tak mimo reci, mame Dorast A a Dorast B. Jednoducho nas rocnik zakopali pod ciernu zem, ani v deviatom rocniku na konci sezony nas nedopovali kvalitnejsimi hracmi z dorastu, co bolo normalne u inych muzstiev, hrali sme bez ziadnej pomoci a ine mesta si bezne brali minimalne s jednu patku z dorastu.

A vysvetlim ti moj pribeh ako to cele bolo, v deviatom rocniku som chytal s jednym brankarom, celu sezonu som takmer vobec nechytal, asi ma nemal rad nas trener, dost mi bolo aj cudne ze som v tej sezone dostal pozvanku do reprezentacneho kempu. Na konci sezony kedy uz bolo iste ze nepostupuje na Majstrovstva Slovenska, pretoze vtedy tam postupovali len 2 muzstva z vychodu a my sme boli vtedy treti, sa nechal ten druhy brankar vypisat na tri tyzdne aby si nekazil priemer, pretoze na konci sezony sa hraju zapasy medzi prvymi styrmi (myslim ze to bolo kazdy s kazdym po 4 zapasy). On sa dal vypysat, vedenie nam neposielalo ziadnu podporu no a ja som musel ist do brany na poslednych 6 zapasov. Stale dookola zapasy proti SNV, Presov, Poprad. Vsetko sme vyhrali, mne sa darilo, preto si ma aj potom dorastenecky trener volal na treningy ku dorastu, no ked prisiel koniec sezony nas trener musel urobit zoznam ze koho odporucuje do dorastu, mna a 3/4 muzstva tam neuviedol, boli to doslova cistky. Este pre zaujimavost, ostali hrat dvaja synovia trenerov, jeden taky za ktoreho by som ruku nedal, ze nedal peniaze a potom asi taky dvaja traja co by bol az hriech ich neposlat dalej...

Ku teme, vcera doslova sok. Nechapem ako mohli Slovanisti na konci tretiny za takej vaznosti stavu, dovolit vobec niekomu strielat :? Som rad ze Trencin vyhral, nie ze by som mal favorita, ale aspon to zdramatizuje seriu a bude sa dat naco pozerat.

//Kosice, prve vitazstvo doma :) uz sa tesim na finale :P
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

pekne Kosice,tak trebalo zacat vitazstvom nadhera len tak dalej a sme vo finale aj ked semifinale bude podla mna dlhe
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Dosť ťažké víťazstvá v KE...dobre by bolo vyhrať aspoň 1 zápas v Skalici.V tom druhom zápase hrala Skalica lepšie,to treba uznať.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uprimne lutujem skalicu, myslim ze druhy zapas mala vyhrat a seria mala byt 1:1 , bolo by to spravodlive, no ale mali smolu, skoda...
Drago
Guru
Guru

1:0 :!:

Mame prevahu

//2:0 :P

//3:1
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Zatial pekný hokej...je sa načo pozerať...dúfam že Trenčín to už neposerie.
Drago
Guru
Guru

Dukla 2:1 na zapasy, myslim, ze kazdy da za pravdu, ze zasluzene :wink:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

dufam ez slovan aspon bojoval :cry:
lebo som pri tomto zapase uz tradicne zaspal :oops: , snad sa slovanu zajtra vrati stastena, ak zajtra Slovan nevyhra tak pochybujem ze sa im uz podari otocit seriu

//j zaspal, bol som strasne unaveny :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

PACO8 napísal:dufam ez slovan aspon bojoval :cry:
lebo som pri tomto zapase uz tradicne zaspal :oops: , snad sa slovanu zajtra vrati stastena, ak zajtra Slovan nevyhra tak pochybujem ze sa im uz podari otocit seriu
:lol: Zaspal... No ale aj keby sa mu podarilo otocit tak musi aspon jeden zapas v trencine vyhrat.

Drago, zasluzene, ano. Neviem o ziadnom zapase, kde by vam niekto mimo ihriska pomahal, mozno kusok stastena v druhom, ale ved aj to treba :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Troška som pred zápasom Trenčín - Slovan rozmýšľal ako by sa mohli vyvíjať obe semifinálové série. A prišiel som na toto:
Slovan - Trenčín 2 : 4 : 3. zápas: Trenčín (aj tak bolo), 4. zápas: Trenčín, 5. zápas: Slovan, 6. zápas: Trenčín.
Košice - Skalica 3 : 4 : 3. zápas: Skalica, 4. zápas: Skalica, 5. zápas: Košice, 6. zápas: Skalica, 7. zápas: Skalica.

Síce moje predpoklady sú ovplyvnené mojimi sympatiami, resp. antipatiami...ale podľa mňa to nie je až také nereálne... 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Videl som len asi poslednych minut, taky priemer, aj ked boli tam zaujimave pasaze. Uputala najma bitka fetaka Hanzala, ktory skusene isiel hned pretiahnut superovi dres. Co sa mi este viacej pacilo, tak to bolo, ze tam Lazo priletel ako strela, som sa tesil, ze Hanzala rozbije a nic z toho.
Zamknuté