Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
DanielDevil
Addict
Zaujimave ze ak ti to pasuje tak pocitas dobre, ale by sme mali pocitat podla tvojich odhadov tak by mal mat dorastenecky rocnik 18 hracov, co je malo uz len na vyjazd. Dalsia vec Kosicke muzstvo ma v doraste asi 50 hracov, len tak mimo reci, mame Dorast A a Dorast B. Jednoducho nas rocnik zakopali pod ciernu zem, ani v deviatom rocniku na konci sezony nas nedopovali kvalitnejsimi hracmi z dorastu, co bolo normalne u inych muzstiev, hrali sme bez ziadnej pomoci a ine mesta si bezne brali minimalne s jednu patku z dorastu.hojko napísal:Retne: Ano, je to normalne, pretoze mas samostatne rocniky osmakov a deviatakov, no lenze v doraste je to uz sirsia vekova kategoria, rovnako ako aj v juniorke a preto sa dalej dostavaju len ti najlepsi, pripadne najbohatsi. Takto to chodi vsade. Neviem si prestavit, ze by sa dva ci tri roky po sebe malo vziat do dorastu po 26 hracov, ved potom by ich tam muselo hrat 78 ci ako si to vlastne predstavujes??? Triedenie pri prechode do dorastu je uplne bezne, rovnako ako triedenie pri prechode do juniorky.
A vysvetlim ti moj pribeh ako to cele bolo, v deviatom rocniku som chytal s jednym brankarom, celu sezonu som takmer vobec nechytal, asi ma nemal rad nas trener, dost mi bolo aj cudne ze som v tej sezone dostal pozvanku do reprezentacneho kempu. Na konci sezony kedy uz bolo iste ze nepostupuje na Majstrovstva Slovenska, pretoze vtedy tam postupovali len 2 muzstva z vychodu a my sme boli vtedy treti, sa nechal ten druhy brankar vypisat na tri tyzdne aby si nekazil priemer, pretoze na konci sezony sa hraju zapasy medzi prvymi styrmi (myslim ze to bolo kazdy s kazdym po 4 zapasy). On sa dal vypysat, vedenie nam neposielalo ziadnu podporu no a ja som musel ist do brany na poslednych 6 zapasov. Stale dookola zapasy proti SNV, Presov, Poprad. Vsetko sme vyhrali, mne sa darilo, preto si ma aj potom dorastenecky trener volal na treningy ku dorastu, no ked prisiel koniec sezony nas trener musel urobit zoznam ze koho odporucuje do dorastu, mna a 3/4 muzstva tam neuviedol, boli to doslova cistky. Este pre zaujimavost, ostali hrat dvaja synovia trenerov, jeden taky za ktoreho by som ruku nedal, ze nedal peniaze a potom asi taky dvaja traja co by bol az hriech ich neposlat dalej...
Ku teme, vcera doslova sok. Nechapem ako mohli Slovanisti na konci tretiny za takej vaznosti stavu, dovolit vobec niekomu strielat
//Kosice, prve vitazstvo doma
-
DanielDevil
Addict
PACO8 napísal:dufam ez slovan aspon bojoval![]()
lebo som pri tomto zapase uz tradicne zaspal, snad sa slovanu zajtra vrati stastena, ak zajtra Slovan nevyhra tak pochybujem ze sa im uz podari otocit seriu
Drago, zasluzene, ano. Neviem o ziadnom zapase, kde by vam niekto mimo ihriska pomahal, mozno kusok stastena v druhom, ale ved aj to treba
-
Sagittarius
Guru
Troška som pred zápasom Trenčín - Slovan rozmýšľal ako by sa mohli vyvíjať obe semifinálové série. A prišiel som na toto:
Slovan - Trenčín 2 : 4 : 3. zápas: Trenčín (aj tak bolo), 4. zápas: Trenčín, 5. zápas: Slovan, 6. zápas: Trenčín.
Košice - Skalica 3 : 4 : 3. zápas: Skalica, 4. zápas: Skalica, 5. zápas: Košice, 6. zápas: Skalica, 7. zápas: Skalica.
Síce moje predpoklady sú ovplyvnené mojimi sympatiami, resp. antipatiami...ale podľa mňa to nie je až také nereálne...
Slovan - Trenčín 2 : 4 : 3. zápas: Trenčín (aj tak bolo), 4. zápas: Trenčín, 5. zápas: Slovan, 6. zápas: Trenčín.
Košice - Skalica 3 : 4 : 3. zápas: Skalica, 4. zápas: Skalica, 5. zápas: Košice, 6. zápas: Skalica, 7. zápas: Skalica.
Síce moje predpoklady sú ovplyvnené mojimi sympatiami, resp. antipatiami...ale podľa mňa to nie je až také nereálne...