Koľko poldecákov ste najviac vypili za jeden večer ?
viem ze budu hlasy, ktore budu tvrdit, ze sa to neda, lebo ani ja by som neveril, ale na svojej poslednej oslave 22x 0.4dcl vodka + viac ako polovica ploskacky vodky + dve velke piva + flasa sampusu + 6x RedBull, viem ze to tak bolo len vdaka tomu ze mam odlozeny ucet, a urcite som nan nikoho nepozyval, lebo na to som mal samostatny ucet
Fuu kamo tak ty uz musis byt po smrtigandus napísal:viem ze budu hlasy, ktore budu tvrdit, ze sa to neda, lebo ani ja by som neveril, ale na svojej poslednej oslave 22x 0.4dcl vodka + viac ako polovica ploskacky vodky + dve velke piva + flasa sampusu + 6x RedBull, viem ze to tak bolo len vdaka tomu ze mam odlozeny ucet, a urcite som nan nikoho nepozyval, lebo na to som mal samostatny ucet
Ja som vypil pol flase borovicky (0,35 l) + 6 piv + 2 poldecaky vodky a bol som K.O. do soboty vecer. Proste vydarena narodeninova oslava. hh
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
bizzy
Medium Star
zalezi ako sadne. Vodka nikdy nesadne mne, pfuj, som sa tak opil raz ze som doma triedil zaludocne kyseliny.
Asi 8 poldecakov a 4 biele striky {opity asi okolo 2200} ..
fuj a na druhy den do roboty, az poobede inak nevydalo. Som porobil hnusny bordel na tej party, hral sa na DJ a tak dalej ale za to celkom slusne co si pamatam, potom uz iba misu doma. Hardcore.
Odvtedy pijem iba alkohol, kt. je "kvalitnejsi"
Dozvuky /
cukrova party Absinty + cukor = GG > padali jak nic, neviem kolko presne lebo to sa neda v poldecaku, ale slusne kolotoče. thx Eva.
tequlia zlata + pomaranc + skorica Asi 10 padlo, ale pohoda zvladal som aj vdaka kamaratovi, ze som ho musel brat von sa prejst, aj ked viac-menej lyzoval viac, lebo nevladal ani nohy dvihat.
Stacilo, nejak som sa rozpisal. /inak nepijem/
Asi 8 poldecakov a 4 biele striky {opity asi okolo 2200} ..
fuj a na druhy den do roboty, az poobede inak nevydalo. Som porobil hnusny bordel na tej party, hral sa na DJ a tak dalej ale za to celkom slusne co si pamatam, potom uz iba misu doma. Hardcore.
Odvtedy pijem iba alkohol, kt. je "kvalitnejsi"
Dozvuky /
cukrova party Absinty + cukor = GG > padali jak nic, neviem kolko presne lebo to sa neda v poldecaku, ale slusne kolotoče. thx Eva.
tequlia zlata + pomaranc + skorica Asi 10 padlo, ale pohoda zvladal som aj vdaka kamaratovi, ze som ho musel brat von sa prejst, aj ked viac-menej lyzoval viac, lebo nevladal ani nohy dvihat.
Stacilo, nejak som sa rozpisal. /inak nepijem/
hmmm no ako tak si matne spominal limit som mal trosku davnejsie cca 14 poldeci vodky mozno to bolo aj viac to uz nepamatam lebo sme s kamaratom behali na dozvukoch a vychlastali sme vsetku vodku co tam bola (ak si dobre pamatam jednu mal kazdy z nas a potom sme sli na absolutku a pri nej sme aj skoncili) rano sme sa horko tazko prebrali 
-
midnight_man
Guru
-
hojko
Site Admin
Kedze nepijem, tak sa prilis k teme vyjadrovat nemozem, ale obcas na najde vynimka a to bola napriklad oslava menin ci kamaratovych narodenin, tam to bolo par deci, tusim tak okolo 6-7 a stacilo mi. Ale zalezi od toho co clovek pije, napriklad t0m4s3ho 16 puschkiniek v lete s nim nic nespravilo, ale je pravda, ze zlata puschkinka je dost slaba. Mohol by tu kobalt napisat svoj rekord, to bude pekne cislo.
To je velmi relativne, zalezi od toho aku mam naladu, ci som vychrapany, najedeny a ci pijem jeden druh. V optimalnej konstelacii vsetkeho vyssie spomenuteho sa kludne prepijem az k cislu 20 bez sable, nasledne sa idem kludne vyspat. A niekedy nalejem 10 a uz ma toci ako detsku manez. Depends...
//Niesom ezop, kazdy znesie rozne mnozstvo alkoholu, tak ako napriklad kazdy moze zjest rozne mnozstvo jedla a nepribrat. Daj si facku a dik za k-
//Je tu fakt vela ludi ktory toho vydrzia malo a tak karmuju tych ktori su na tom opacne, divne a zaroven ubohe. Ak si niekdo mysli ze som ezop, nech pride a sadne si so mnou ku baru. Kludne sa s nim stavim o to kto bude koho niest domov. Tiez nechapem ako niekdo moze povedat ze ked poviem, ze vydrzim 20 poldeci tak zo seba robim husteho. Uprimne neviem co je na tom huste, ci vy yeble deti pijete preto aby ste mohli bedakat kolko toho vydrzite? Nieje na tom nic cim by sa mal clovek chvalit, ide cisto o jeho organizmus, to je ako keby sa niekdo chvalil tym ako dlho vydrzi bez srania. Tiez uplne nepodstatna pi*ov***, ale keby sem clovek napisal ze tri dni tak ho ludia zkarmuju ze so seba robi husteho. Spamataj sa pinacolada a aj vy ostatni...
//Niesom ezop, kazdy znesie rozne mnozstvo alkoholu, tak ako napriklad kazdy moze zjest rozne mnozstvo jedla a nepribrat. Daj si facku a dik za k-
//Je tu fakt vela ludi ktory toho vydrzia malo a tak karmuju tych ktori su na tom opacne, divne a zaroven ubohe. Ak si niekdo mysli ze som ezop, nech pride a sadne si so mnou ku baru. Kludne sa s nim stavim o to kto bude koho niest domov. Tiez nechapem ako niekdo moze povedat ze ked poviem, ze vydrzim 20 poldeci tak zo seba robim husteho. Uprimne neviem co je na tom huste, ci vy yeble deti pijete preto aby ste mohli bedakat kolko toho vydrzite? Nieje na tom nic cim by sa mal clovek chvalit, ide cisto o jeho organizmus, to je ako keby sa niekdo chvalil tym ako dlho vydrzi bez srania. Tiez uplne nepodstatna pi*ov***, ale keby sem clovek napisal ze tri dni tak ho ludia zkarmuju ze so seba robi husteho. Spamataj sa pinacolada a aj vy ostatni...
chyba mi tam moznost: 20 a viac
ja si normalne kupujem <censored> (ked som v bare) alebo <censored> (ked je akcia)... ale ked je dobre tak znesiem viac a parkrat som sa dostal aj cez cislo <censored> ...
a uplne najviac co som kedy vypil bolo ked <censored>... no a potom som bol 3dni v tazkych pi*iach
//edit:
pre darcu k- : ani ja niesom Ezop toto sa stalo presne tak ako som napisal... ked neveris tak ta mam v <>
//edit2:
rozhodol som sa cenzurovat svoj prispevok, lebo par curakov nedokaze pochopit ze existuju aj ludia pre ktorych sa po tom co si omocia jazyk v alkohole zabava nekonci a znesu aj viac krat omocit
ja si normalne kupujem <censored> (ked som v bare) alebo <censored> (ked je akcia)... ale ked je dobre tak znesiem viac a parkrat som sa dostal aj cez cislo <censored> ...
a uplne najviac co som kedy vypil bolo ked <censored>... no a potom som bol 3dni v tazkych pi*iach
//edit:
pre darcu k- : ani ja niesom Ezop toto sa stalo presne tak ako som napisal... ked neveris tak ta mam v <>
//edit2:
rozhodol som sa cenzurovat svoj prispevok, lebo par curakov nedokaze pochopit ze existuju aj ludia pre ktorych sa po tom co si omocia jazyk v alkohole zabava nekonci a znesu aj viac krat omocit
-
Murder_Inc
Star
Ejha... no zvyknuty som pit decentne, vacsinou pivkarim... 6-7 piviek a som spokojny, staci mi. Ale co si pamatam, tak sme tusim slavili nejaku tazku skusku na vyske s chalanmi v bare... uf, nebyt dociarkany "paragon" co som rano nasiel v penazenke, nevedel by som. Takze 18 becheroviek to bolo, ale pripustam, ze druhu polovicu som uz absorboval ako "betony", cistu by som nedal - zasa taky vytrenovany niesom. A ani nechcem byt. Ked viac vypijem, casto mavam okna (i ked nebyvam vacsinou agresiny ale skor priatelsky) a potom rano proste zaboha neviem, preco som dal ponozky do chladnicky a podobne. Toto radsej uz nie 
-
theBliZZard
Star
U mna skor otazka ze kolko piv za vecer, kedze do mesta chodim na pivo, resp. piva
Tvrde pijem iba pri prilezitosti, ako su oslavy, silvester, alebo tak. A najviac poldecakov. Tak 15 - 20, ale neviem nikdy to nepocitam, to neznamena ze si to nepamatam, ale ked sa pije tak ma nezaujima ze ktory si prave teraz davam do seba.
-
Fabo
Hardcore addict
To mi je zase anketa...
V poslednom case tvrde nepijem, totizto v partii sa vacsinou pije bud to najlacnejsie v pomere k obsahu alkoholu (Gazdove destiláty a pod.) ktré ja nemôžem ani cítiť, alebo kvalitnejšie víno, ktoré sa takto počítať nedá...
Cisto z tvrdeho si nepametam ze by som bl opity, bud kombinacia vino+tvrde alebo Absinth /toho bolo 2,5-3dl + asi deci vodky + 2 piva/.
Samozrejme posobia faktory spomenute Gangym, napriklad si pametam ked som pomedzi jedlo asi za 4h vypil 4-5 piv + 2x stogram Absolutky a ani som velmi necitil v hlave (tj. absencia miernej straty rovnovahy, tazsia artikulacia) inak bezne pri vypiti len tych piv na relativne lacno.
Summa summarum, bude to niekde okolo 5-10.
V poslednom case tvrde nepijem, totizto v partii sa vacsinou pije bud to najlacnejsie v pomere k obsahu alkoholu (Gazdove destiláty a pod.) ktré ja nemôžem ani cítiť, alebo kvalitnejšie víno, ktoré sa takto počítať nedá...
Cisto z tvrdeho si nepametam ze by som bl opity, bud kombinacia vino+tvrde alebo Absinth /toho bolo 2,5-3dl + asi deci vodky + 2 piva/.
Samozrejme posobia faktory spomenute Gangym, napriklad si pametam ked som pomedzi jedlo asi za 4h vypil 4-5 piv + 2x stogram Absolutky a ani som velmi necitil v hlave (tj. absencia miernej straty rovnovahy, tazsia artikulacia) inak bezne pri vypiti len tych piv na relativne lacno.
Summa summarum, bude to niekde okolo 5-10.