tomasito, este nie
paco8, podobne smyky sa stavali aj minuly rok s TK. ale tiez by som to nehodnotil ako chybu jazdca. skor to je smola. prejdes tak povedzme trikrat za sebou bez problemov a na stvrty ta hodi do smyku.
mateq, majstrovsky team tvori sucet ziskanych bodov od oboch jazdcov
hojko, omielat stale nehodu schumiho a hilla je podla teba co? tusim s gotharom sme tu userom ozrejmili, ze to bola hillova chyba, jednoznacne!
lacko, pri tej chybe v momente predbiehania koviho to neboli brzdy (kolesa sa mu nepretacali, ak ma ovsem pamat neklame). podobne dal dole rubinha a aj v tomto pripade by to vyslo, len uz pneu neboli v takom stave ako cca pred 12-timi kolami, a k tomu brzdil o nieco neskor.
a co dodat na zaver k tym tragedom. moze tu byt rec o chybach, o beznych jazdeckych chybach, ale take ako sa stavali minuly rok lewisovi a hned v prvej VC za mcl sa k nemu pridal aj heikky

. stlacaju na volante tlacidla ako na dialkovom ovladaci od TV a akoby ani nevedeli na co sluzia, alebo kedy sa pouzivaju
V závere pretekov predviedol dvojnásobný majster sveta dramatický súboj s Heikkim Kovalainenom: "Po tom, čo ma predbehol, nevzdával som sa a nakoniec to vyšlo." Mladý Fín len krátko po tom, čo predbehol svojho konkurenta s Renaultu omylom stlačil Speedlimiter, čo ho nakrátko spomalilo. "Keď som na veľkoplošnej obrazovke videl, ako sa Dennis teší z toho, že ma Heikki predbehol, chcel som mu to vrátiť. Bol to skvelý pocit, treba totiž povedať, že majú lepšie auto a mali skončit pred nami," dodala jednotka Renaultu.
/// 02:21
t0m4s3 napísal:Radsej stlacit tlacidlo a skoncit piaty ako nevediet ze sa preteka iba po asfalte a nie po trave a strku
"Smekl se mi prst na volantu a já zmáčkl tlačítko pro aktivaci startovací sekvence"
a prist tak o titul

.
btw. k tym k-: nejak skoro vam dochadza dych. dufam, ze na trati tomu tak nebude, lebo to by bola asi nuda ako po ine roky

.