vodotesnost sluchatiek

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vodotesnost sluchatiek

Príspevok od používateľa wolodo »

pri kupovani tychto sluchatiek bolo napisane ze su aj ciastocne vodotesne... co to ciastocne vodotesne znamena?... co myslite co mozu vydrzat?.....

Logitech Headphone
Prílohy
sluchatka
sluchatka
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

myslim ze nejake to jemne poprchanie ked prsi ale do vane by som s tym neliezol..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ako napisal martin, ked poprcha, alebo je hmla, nedajboze ich oblejes a rychlo osusis tak by sa im nic nemalo stat, ziadne potapanie
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no sak to mi je jasne... ze nie potapanie... ale tak ze teda nejaky ten nie silny dazd by to zvladnut mohlo
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ciastocne vodotesne mas skoro vsetky spunty ja som sony utopil v akvarku nestastnou nahodou a po vysuseni hrali dalej, koss spark plug mavam aj v prudkom dazdi vonku a to som na priamom dazdi bez pokrievky hlavy cca 2 hodiny ked roznasam letaky :) zatial vsetko slape aj sluchadla philips som takto nosil nic sa im nestalo
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze kedze toto niesu sluchatka z nejakych nizsich radov (stali 500,-sk) mohli by vydrzat nejaky ten prudsi dazd hej?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Heh niesu to sluchadla z nizsich radov? :D.Tak potom SHure e5c su giga-mega-turbo-super-mega high end.Tie sluchadla su obycajne srotiky a vydrzi ti to jemne poprchanie
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

no logitech je podla mna dost kvalitna znacka

Logitech :smt050 :smt049
Inak tu mas recenziu na ne http://www.czechcomputer.cz/art_doc-CD5 ... 2499C.html
inak to u vas az tak casto prsi ze si sa zameral na slucahtka proti dazdu ? :D
zwARO
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zwARO »

ja by som si take sluchatka nedal na hlavu :? ale to je len moj nazor
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

wolodo napísal:takze kedze toto niesu sluchatka z nejakych nizsich radov (stali 500,-sk) mohli by vydrzat nejaky ten prudsi dazd hej?
No tak ale: "Za 357Kč včetně daně nabízejí neokoukaný design, špetku inovace a trochu nevyvážený a přidušený zvuk." :)
Inak podla mna znesu dazd v pohode, aj ja som so svojimi portami parkrat pekne zmokol a hrali v pohode, tieto su navyse tak nejak zakrytovane, takze by si nemal mat problem.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Theking napísal:no logitech je podla mna dost kvalitna znacka

Logitech :smt050 :smt049
Inak tu mas recenziu na ne http://www.czechcomputer.cz/art_doc-CD5 ... 2499C.html
inak to u vas az tak casto prsi ze si sa zameral na slucahtka proti dazdu ? :D
len ci je kvalitna aj v obore sluchatka ze ? :D ja mam pocit ze logitech je dobry asi len ako vyrobcas mysiek ktore su naozaj super
wolodo napísal:takze kedze toto niesu sluchatka z nejakych nizsich radov (stali 500,-sk) mohli by vydrzat nejaky ten prudsi dazd hej?
a toto si ako nabral ze to su neni nizsie rady ? a co su potom nizke rady podla teba hmm ? ja nemam ziadne high end sluchadla a stali ma 1200sk koss samozrejme nie logitech :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

s Koss Porta-Pro som v dazdi este nebehal, ale nokiacke sluchatka dodavane s N81 8GB prezili irsky dazd, takze ta vodotesnost spuntov bude vseobecna,alebo co :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ehm tak sorry za moju "nizsiu radu" .... ale predtym kupovane stupliky za 100-200 korun je potom aka rada?... alebo nejake normalne sluchatka za 200-300korun?....

ja mam to spodnu radu a toto je podla mna o dost nad nimi...
tam ta recenzia stymy ohnutymy usami ... heh trosku ma pobavilo tie sluchatka su tam skusane akoby na decku... nemam ziadnu velku hlavu a sluchatka bez putok mi drzia v pohode pri chodzi len ked pobehnem tak uz idu na krk, a s putkami neni problem drzi fakt ako prikovane... malokedy ze citim ze mi to dava zataz na usi tak si ich podvihnem... a usi mi nejak neodctavaju (zatial)....

mal som najprv typ priesvitnych ale potom som chcel skusit tieto zelne.. mne sa lubia :wink:

jasne ze viem ze su aj lepsie sluchatka -spominane koss... ponukal mi ich kamos v obchode aj som si ich odksusal. Viem ze hraju lepsie je to fakt bomba... ale vyhodit na sluchatka cez 1000,-sk je pre mna moc.Mozno ked budem mat pravidelny prijem tak mozno kupim ale teraz ee. Radsej kupim daco frajerke alebo nejake tricko si kupim....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ale dat 1000 sk za sluchadla s dozivotnou zarukou a vybornym zvukom uz vela nie je :)
Ved aj v tej recenzii pisu, ze to nema vyrovnany zvuk, takze to je stale nizsia trieda a tie spunty za 100, to je nic, raz som take mal a to, co z toho islo bolo fakt hrozne :)
Staci bezprostredne a na dobrom prehravaci porovnat sluchadla za 1000 sk a za 500 a hned si uvedomis kvalitu.
To je to iste ako ked na internate pocuvam hudbu na beznych reprakoch, zvuk sa mi zda ok...lenze pridem domov, napojim komp na vezu a bojim sa okamihu, ked to budem musiet zas pocuvat na beznych...je to len o zvyku, ale urcite tieto logitechy nenazyvaj neicim vyssim :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jaj no ok....

to je na tie koss-i dozivotna zaruka?...
Keby som si kupil lepsiu mp3 moja ma uz zo 4-5 rokov tak aj porozmyslam na lepsimi sluchatkami... ale pre "az" 23 pesniciek v mp3 sa na to kaslem (nechce sa mi ich furt obmienat) :lol:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:jaj no ok....

to je na tie koss-i dozivotna zaruka?...
Keby som si kupil lepsiu mp3 moja ma uz zo 4-5 rokov tak aj porozmyslam na lepsimi sluchatkami... ale pre "az" 23 pesniciek v mp3 sa na to kaslem (nechce sa mi ich furt obmienat) :lol:
ako k tej dozivotnej zaruke poviem len tolko ze ma pekne sere mam koss spark plug ako som uz povedal mam ich dokonca dvoje doma takze ak chces mozeme sa o jednych porozpravat. inak dodam asi tolko ze po pol roku vzdy odide jedno zo sluchadiel tym myslim kablik ale je pravda ze ja pocuvam hudbu cca 3 hodiny denne pri chodzi stale proste za kazdeho pocasia takze je to v pohode no problem je v tom ze za kazdu opravu chcu 150sk za to ze mi daju nove viem ze to nieje moc ale ked si predstavim ze uz sa druhe pokazili co mam tak 300sk islo len na to ze v zarucnej dobe ktora neprekrocila ani jeden rok som musel vyhodit tolko penazi co za najlacnejsi ich model :(
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

diky som rad ze mam tie sluchatka tie co mam... :wink:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

INDIGOcorp. napísal:ako k tej dozivotnej zaruke poviem len tolko ze ma pekne sere mam koss spark plug ako som uz povedal mam ich dokonca dvoje doma takze ak chces mozeme sa o jednych porozpravat. inak dodam asi tolko ze po pol roku vzdy odide jedno zo sluchadiel tym myslim kablik ale je pravda ze ja pocuvam hudbu cca 3 hodiny denne pri chodzi stale proste za kazdeho pocasia takze je to v pohode no problem je v tom ze za kazdu opravu chcu 150sk za to ze mi daju nove viem ze to nieje moc ale ked si predstavim ze uz sa druhe pokazili co mam tak 300sk islo len na to ze v zarucnej dobe ktora neprekrocila ani jeden rok som musel vyhodit tolko penazi co za najlacnejsi ich model :(
Ked to bola opodstatnena reklamacia, tak do 2 rokov ti ich mal predajca vyreklamovat... :roll: Plati na nich aj klasicka zaruka.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

piton napísal:Ked to bola opodstatnena reklamacia, tak do 2 rokov ti ich mal predajca vyreklamovat... :roll: Plati na nich aj klasicka zaruka.
neplati prestuduj si hlbkovo ich zarucny servis bezplatna reklamacia resp oprava ale oni mi pokazde daju nove sluchatka neviem ako by si chcel orpavovat spunty :roll: a nieje to celkom tak tiez som bol rozcarovany
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

INDIGOcorp. napísal:neplati prestuduj si hlbkovo ich zarucny servis bezplatna reklamacia resp oprava ale oni mi pokazde daju nove sluchatka neviem ako by si chcel orpavovat spunty :roll: a nieje to celkom tak tiez som bol rozcarovany
To je blbost, sak ta zaruka plati v celej EU... http://www.tichepc.sk/obsah/dozivotna-zaruka-koss.html prva veta... :)
Napísať odpoveď