vodotesnost sluchatiek
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
vodotesnost sluchatiek
pri kupovani tychto sluchatiek bolo napisane ze su aj ciastocne vodotesne... co to ciastocne vodotesne znamena?... co myslite co mozu vydrzat?.....
Logitech Headphone
Logitech Headphone
-
cORP.
Addict
ciastocne vodotesne mas skoro vsetky spunty ja som sony utopil v akvarku nestastnou nahodou a po vysuseni hrali dalej, koss spark plug mavam aj v prudkom dazdi vonku a to som na priamom dazdi bez pokrievky hlavy cca 2 hodiny ked roznasam letaky
zatial vsetko slape aj sluchadla philips som takto nosil nic sa im nestalo
no logitech je podla mna dost kvalitna znacka
Logitech

Inak tu mas recenziu na ne http://www.czechcomputer.cz/art_doc-CD5 ... 2499C.html
inak to u vas az tak casto prsi ze si sa zameral na slucahtka proti dazdu ?
Logitech
Inak tu mas recenziu na ne http://www.czechcomputer.cz/art_doc-CD5 ... 2499C.html
No tak ale: "Za 357Kč včetně daně nabízejí neokoukaný design, špetku inovace a trochu nevyvážený a přidušený zvuk."wolodo napísal:takze kedze toto niesu sluchatka z nejakych nizsich radov (stali 500,-sk) mohli by vydrzat nejaky ten prudsi dazd hej?
Inak podla mna znesu dazd v pohode, aj ja som so svojimi portami parkrat pekne zmokol a hrali v pohode, tieto su navyse tak nejak zakrytovane, takze by si nemal mat problem.
-
cORP.
Addict
len ci je kvalitna aj v obore sluchatka ze ?Theking napísal:no logitech je podla mna dost kvalitna znacka
Logitech![]()
a toto si ako nabral ze to su neni nizsie rady ? a co su potom nizke rady podla teba hmm ? ja nemam ziadne high end sluchadla a stali ma 1200sk koss samozrejme nie logitechwolodo napísal:takze kedze toto niesu sluchatka z nejakych nizsich radov (stali 500,-sk) mohli by vydrzat nejaky ten prudsi dazd hej?
-
wolodo
Professional
ehm tak sorry za moju "nizsiu radu" .... ale predtym kupovane stupliky za 100-200 korun je potom aka rada?... alebo nejake normalne sluchatka za 200-300korun?....
ja mam to spodnu radu a toto je podla mna o dost nad nimi...
tam ta recenzia stymy ohnutymy usami ... heh trosku ma pobavilo tie sluchatka su tam skusane akoby na decku... nemam ziadnu velku hlavu a sluchatka bez putok mi drzia v pohode pri chodzi len ked pobehnem tak uz idu na krk, a s putkami neni problem drzi fakt ako prikovane... malokedy ze citim ze mi to dava zataz na usi tak si ich podvihnem... a usi mi nejak neodctavaju (zatial)....
mal som najprv typ priesvitnych ale potom som chcel skusit tieto zelne.. mne sa lubia
jasne ze viem ze su aj lepsie sluchatka -spominane koss... ponukal mi ich kamos v obchode aj som si ich odksusal. Viem ze hraju lepsie je to fakt bomba... ale vyhodit na sluchatka cez 1000,-sk je pre mna moc.Mozno ked budem mat pravidelny prijem tak mozno kupim ale teraz ee. Radsej kupim daco frajerke alebo nejake tricko si kupim....
ja mam to spodnu radu a toto je podla mna o dost nad nimi...
tam ta recenzia stymy ohnutymy usami ... heh trosku ma pobavilo tie sluchatka su tam skusane akoby na decku... nemam ziadnu velku hlavu a sluchatka bez putok mi drzia v pohode pri chodzi len ked pobehnem tak uz idu na krk, a s putkami neni problem drzi fakt ako prikovane... malokedy ze citim ze mi to dava zataz na usi tak si ich podvihnem... a usi mi nejak neodctavaju (zatial)....
mal som najprv typ priesvitnych ale potom som chcel skusit tieto zelne.. mne sa lubia
jasne ze viem ze su aj lepsie sluchatka -spominane koss... ponukal mi ich kamos v obchode aj som si ich odksusal. Viem ze hraju lepsie je to fakt bomba... ale vyhodit na sluchatka cez 1000,-sk je pre mna moc.Mozno ked budem mat pravidelny prijem tak mozno kupim ale teraz ee. Radsej kupim daco frajerke alebo nejake tricko si kupim....
Ale dat 1000 sk za sluchadla s dozivotnou zarukou a vybornym zvukom uz vela nie je 
Ved aj v tej recenzii pisu, ze to nema vyrovnany zvuk, takze to je stale nizsia trieda a tie spunty za 100, to je nic, raz som take mal a to, co z toho islo bolo fakt hrozne
Staci bezprostredne a na dobrom prehravaci porovnat sluchadla za 1000 sk a za 500 a hned si uvedomis kvalitu.
To je to iste ako ked na internate pocuvam hudbu na beznych reprakoch, zvuk sa mi zda ok...lenze pridem domov, napojim komp na vezu a bojim sa okamihu, ked to budem musiet zas pocuvat na beznych...je to len o zvyku, ale urcite tieto logitechy nenazyvaj neicim vyssim
Ved aj v tej recenzii pisu, ze to nema vyrovnany zvuk, takze to je stale nizsia trieda a tie spunty za 100, to je nic, raz som take mal a to, co z toho islo bolo fakt hrozne
Staci bezprostredne a na dobrom prehravaci porovnat sluchadla za 1000 sk a za 500 a hned si uvedomis kvalitu.
To je to iste ako ked na internate pocuvam hudbu na beznych reprakoch, zvuk sa mi zda ok...lenze pridem domov, napojim komp na vezu a bojim sa okamihu, ked to budem musiet zas pocuvat na beznych...je to len o zvyku, ale urcite tieto logitechy nenazyvaj neicim vyssim
-
cORP.
Addict
ako k tej dozivotnej zaruke poviem len tolko ze ma pekne sere mam koss spark plug ako som uz povedal mam ich dokonca dvoje doma takze ak chces mozeme sa o jednych porozpravat. inak dodam asi tolko ze po pol roku vzdy odide jedno zo sluchadiel tym myslim kablik ale je pravda ze ja pocuvam hudbu cca 3 hodiny denne pri chodzi stale proste za kazdeho pocasia takze je to v pohode no problem je v tom ze za kazdu opravu chcu 150sk za to ze mi daju nove viem ze to nieje moc ale ked si predstavim ze uz sa druhe pokazili co mam tak 300sk islo len na to ze v zarucnej dobe ktora neprekrocila ani jeden rok som musel vyhodit tolko penazi co za najlacnejsi ich modelwolodo napísal:jaj no ok....
to je na tie koss-i dozivotna zaruka?...
Keby som si kupil lepsiu mp3 moja ma uz zo 4-5 rokov tak aj porozmyslam na lepsimi sluchatkami... ale pre "az" 23 pesniciek v mp3 sa na to kaslem (nechce sa mi ich furt obmienat)
Ked to bola opodstatnena reklamacia, tak do 2 rokov ti ich mal predajca vyreklamovat...INDIGOcorp. napísal:ako k tej dozivotnej zaruke poviem len tolko ze ma pekne sere mam koss spark plug ako som uz povedal mam ich dokonca dvoje doma takze ak chces mozeme sa o jednych porozpravat. inak dodam asi tolko ze po pol roku vzdy odide jedno zo sluchadiel tym myslim kablik ale je pravda ze ja pocuvam hudbu cca 3 hodiny denne pri chodzi stale proste za kazdeho pocasia takze je to v pohode no problem je v tom ze za kazdu opravu chcu 150sk za to ze mi daju nove viem ze to nieje moc ale ked si predstavim ze uz sa druhe pokazili co mam tak 300sk islo len na to ze v zarucnej dobe ktora neprekrocila ani jeden rok som musel vyhodit tolko penazi co za najlacnejsi ich model
-
cORP.
Addict
neplati prestuduj si hlbkovo ich zarucny servis bezplatna reklamacia resp oprava ale oni mi pokazde daju nove sluchatka neviem ako by si chcel orpavovat spuntypiton napísal:Ked to bola opodstatnena reklamacia, tak do 2 rokov ti ich mal predajca vyreklamovat...Plati na nich aj klasicka zaruka.
To je blbost, sak ta zaruka plati v celej EU... http://www.tichepc.sk/obsah/dozivotna-zaruka-koss.html prva veta...INDIGOcorp. napísal:neplati prestuduj si hlbkovo ich zarucny servis bezplatna reklamacia resp oprava ale oni mi pokazde daju nove sluchatka neviem ako by si chcel orpavovat spuntya nieje to celkom tak tiez som bol rozcarovany