Panasonic Lumix TZ3 alebo Panasonic FX33
alebo ak je nejaky lepsi v tejto cenovej kategorii tak poradte diky
Uvažoval som, či Ti neponúknuť aj ten, ale zdal sa mi byť moc prestrelený finančný limit. Nuž teda zváž nasledovné: LUMIX má stabilizátor, finepix nie. Fuji má výrazne lepšie konečné ohnisko, no LUMIX má lepší široký uhol. LUMIX máš kompaktnejší, ale Finepix Ti zrejme poskytne väčšie kreatívne možnosti.bloodko napísal:A je lumix dobra znacka? Nemyslim funkciami, ale tak vseobecne.Ten nazov mi pripomina znacka ala teleshoping
Aha, je to panasonic.No pouvazujem. Viac ma sice laka Sony, ale tak treba skusit aj iny ked je dobry.
a co tento? http://www.pixmania.sk/sk/sk/544476/art ... s5700.html
Ouch...bloodko napísal:Financny stop budem vediet az buduci tyzden, kedze vtedy mi pride mobil zo servisu, ale tak pocitam tych 5 000. A co fotit? No ja vsetko, totiz velmi rad fotim a chcel by som aj nejake "umelecke" fotky robit. Skoda, ze nema tamten stabilizator, ale kedze je velky tak by sa dal lepsie podopriet rukou takze to by problem byt nemusel.
a bolo by dobre kebyze je na SD karty kedze mam jednu 2GB tak by som nemusel kupovat novu.
nj toto som si myslel aj ja a už po dvoch mesiacoch som musel prejsť z ultrakompaktov na FZ50ku (ultrazoom)bloodko napísal:schvalne som dal to slovo umelecke do uvodzoviek. Proste len take cvicenie sa ci ako to nazvat
FZ50kou nefotím už rok aj dačo, prešiel som na NIKON D80bloodko napísal:Dakujem.. Tak potom teda este radsej budem setrit.
A s tou FZ50 si spokojny? sa mi celkom paci.