Problem z diskom nejde SFORMATOVAT SATA2

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Problem z diskom nejde SFORMATOVAT SATA2

Príspevok od používateľa satelitik11 »

Takze robil som mozne aj nemozne snazil som sa spojazdnit disk ..... s linuxom ....s Ultimate Boot CD (naformatovat cez to)... nikde ten disk nevedelo spojazdnit v linuxe mi otvorilo jednu particiu ..druha bola mrtva ... aj napalovat sa s tamadial dalo s tej prvej particie ale nic viacej v linuxe .... nedalo sa ani sformatovat ten disk ani nic ani vymazat zlozky s neho NIC ... tak mi poradte este nieco aby nemusel ist do servisu .. jednoducho ho chcem naformatovat a hotovo.... prosim Nie LOCK
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ake velke su tie particie? Aku mas dosku? Skusal si to sformatovat pod windowsom?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

t0m4s3 napísal:Ake velke su tie particie? Aku mas dosku? Skusal si to sformatovat pod windowsom?
takze particie su velke po 2* 150Gb .... sa mi zda ale asi take .... potom dosku mam ani neviem aku pretoze zaklad je vystavany z Acer ..... a ked mam zapojeny ten disk 320Gb spolu s tym kde mam Win tak mi ani Win nenacita ... inac Win mam XP Black edition Final
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

satelitik11 napísal:takze particie su velke po 2* 150Gb .... sa mi zda ale asi take .... potom dosku mam ani neviem aku pretoze zaklad je vystavany z Acer ..... a ked mam zapojeny ten disk 320Gb spolu s tym kde mam Win tak mi ani Win nenacita ... inac Win mam XP Black edition Final
Skús skontrolovať celý disk cez neaký software napríklad HD tune

http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g[oz]=2.50
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Sk1llord napísal:Skús skontrolovať celý disk cez neaký software napríklad HD tune

http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g[oz]=2.50
Ako ho mam skontrolovat ked mi nejde nikde ani otvorit ??
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

satelitik11 napísal:Ako ho mam skontrolovat ked mi nejde nikde ani otvorit ??
Takže to uprestníme, na disk sa môžeš dostať ? Ale ak chceš na ňom niečo otvoriť tak to napíše neakú chybu ?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Sk1llord napísal:Takže to uprestníme, na disk sa môžeš dostať ? Ale ak chceš na ňom niečo otvoriť tak to napíše neakú chybu ?
Takze ked zapojim Disk samostatny trebars ze idem naistalovat Win na neho tak hned na zaciatku pri instalacii mi vyhodi ciernu obrazvku a konec zamrzne.......
Ked zapojim disk spolu z funkcnym diskom tak mi nechce nabehnut Win.. na tom funcknom.....
ale ked mam zapojene obidva disky a idem cez Ubuntu Live...tak mi jednu particiu z toho Vadneho disku najde ... ale s nej som mohol tak maximalne si napalit Veci (chvaaala Boha) ale nic viac
Skusal som to spustit cez QTparted (linux program) ale tam mi ten disk nenaslo ..... takze asi taky problem
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Skus nabootovat do MS-Dosu a cez fdisk disk znova prerozdelit
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

t0m4s3 napísal:Skus nabootovat do MS-Dosu a cez fdisk disk znova prerozdelit
prosim mohol bz si mi postum po postupe napisat ako sa to robi bo neviem
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Súčasťou Windows Recovery Console je program diskpart (takže by sa tá partícia mohla dať vymazať aj cez ten program).
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

chrono napísal:Súčasťou Windows Recovery Console je program diskpart (takže by sa tá partícia mohla dať vymazať aj cez ten program).
teraz myslis to Bootovacie CD co som pouzil hej ? ked ano v ziadnom s tych programov mi ten disk nenaslo vsade len vyhadzovalo chyby .. :(
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

takze tu som Vam upol video co mi to vlastne spravi.. ked chcem nabootovat Windovs a nasledne sformatovat Disk .... na konci toho videa sa stane to ze naskoci ta cierna obrazovka a to je koniec .. uz dalej nic nerobi .. kuk video

Kód: Vybrať všetko

http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=ed2b2eafe7cf9e35bbce695669

skusal som to uz z hociktorym Win a furt tento vysledok .... 
no a ked chcem aby nabehol Win bo niekedy tam bol tak mi hodi toto vid screen (ale toto sme uz tu riesili radsej preinstalujem vsetko od znovu)
Prílohy
DSC00140.JPG
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Skus pozriet sem http://users.bigpond.net.au/hermanzone/p15.htm#17
Mne ked sa pos*al disk, teda mi zmizli niektore particie a neslo mi ani win nabootovat (nainstalovat siel ale potom nikdy nenabehol lol) lebo sa pokaslal MBR a neslo to spravit, tak som zobral disk ku kamaratovi, cez soft Lz0-ActivePartitionRecoveryEnterprise5.1.595.rar (v jeho windowse) sa mi podarilo particie obnovit a zalohovat si nejake veci. Potom som tam (neviem presne) klikol na nieco ako fix MBR. Zrusi ti to vsetky particie a budes mat z toho znova velky disk ktory si mozes neskor rozdelit. Rozdelil som ho opet cez Paragon Partition Magic a uz vsetko slo. Skusal som sa predtym cely den babrat s Hiren's boot CD a jeho utilitami, no nic mi nepomohlo az nakoniec ten soft pomohol.
ahoj444
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ahoj444 »

GRUB V LINUXE JE BOOTOVACI SUBOR AKO AJ LILO .JEDNODUCHO HO SKOPIRUJ V PRIKAZOVOM RIADKU.
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Takze nakoniec som to vyriesil UBCD.iso .... na obidvoch HDD boli poskodene MBR subory a dalo sa to vyriesit iba jednym programom s toho CD
Napísať odpoveď