Problem z diskom nejde SFORMATOVAT SATA2
-
satelitik11
Medium Professional
Problem z diskom nejde SFORMATOVAT SATA2
Takze robil som mozne aj nemozne snazil som sa spojazdnit disk ..... s linuxom ....s Ultimate Boot CD (naformatovat cez to)... nikde ten disk nevedelo spojazdnit v linuxe mi otvorilo jednu particiu ..druha bola mrtva ... aj napalovat sa s tamadial dalo s tej prvej particie ale nic viacej v linuxe .... nedalo sa ani sformatovat ten disk ani nic ani vymazat zlozky s neho NIC ... tak mi poradte este nieco aby nemusel ist do servisu .. jednoducho ho chcem naformatovat a hotovo.... prosim Nie LOCK
-
satelitik11
Medium Professional
takze particie su velke po 2* 150Gb .... sa mi zda ale asi take .... potom dosku mam ani neviem aku pretoze zaklad je vystavany z Acer ..... a ked mam zapojeny ten disk 320Gb spolu s tym kde mam Win tak mi ani Win nenacita ... inac Win mam XP Black edition Finalt0m4s3 napísal:Ake velke su tie particie? Aku mas dosku? Skusal si to sformatovat pod windowsom?
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Skús skontrolovať celý disk cez neaký software napríklad HD tunesatelitik11 napísal:takze particie su velke po 2* 150Gb .... sa mi zda ale asi take .... potom dosku mam ani neviem aku pretoze zaklad je vystavany z Acer ..... a ked mam zapojeny ten disk 320Gb spolu s tym kde mam Win tak mi ani Win nenacita ... inac Win mam XP Black edition Final
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g[oz]=2.50
-
satelitik11
Medium Professional
Ako ho mam skontrolovat ked mi nejde nikde ani otvorit ??Sk1llord napísal:Skús skontrolovať celý disk cez neaký software napríklad HD tune
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g[oz]=2.50
-
satelitik11
Medium Professional
Takze ked zapojim Disk samostatny trebars ze idem naistalovat Win na neho tak hned na zaciatku pri instalacii mi vyhodi ciernu obrazvku a konec zamrzne.......Sk1llord napísal:Takže to uprestníme, na disk sa môžeš dostať ? Ale ak chceš na ňom niečo otvoriť tak to napíše neakú chybu ?
Ked zapojim disk spolu z funkcnym diskom tak mi nechce nabehnut Win.. na tom funcknom.....
ale ked mam zapojene obidva disky a idem cez Ubuntu Live...tak mi jednu particiu z toho Vadneho disku najde ... ale s nej som mohol tak maximalne si napalit Veci (chvaaala Boha) ale nic viac
Skusal som to spustit cez QTparted (linux program) ale tam mi ten disk nenaslo ..... takze asi taky problem
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
takze tu som Vam upol video co mi to vlastne spravi.. ked chcem nabootovat Windovs a nasledne sformatovat Disk .... na konci toho videa sa stane to ze naskoci ta cierna obrazovka a to je koniec .. uz dalej nic nerobi .. kuk video
Kód: Vybrať všetko
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=ed2b2eafe7cf9e35bbce695669
skusal som to uz z hociktorym Win a furt tento vysledok ....
no a ked chcem aby nabehol Win bo niekedy tam bol tak mi hodi toto vid screen (ale toto sme uz tu riesili radsej preinstalujem vsetko od znovu)-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skus pozriet sem http://users.bigpond.net.au/hermanzone/p15.htm#17
Mne ked sa pos*al disk, teda mi zmizli niektore particie a neslo mi ani win nabootovat (nainstalovat siel ale potom nikdy nenabehol lol) lebo sa pokaslal MBR a neslo to spravit, tak som zobral disk ku kamaratovi, cez soft Lz0-ActivePartitionRecoveryEnterprise5.1.595.rar (v jeho windowse) sa mi podarilo particie obnovit a zalohovat si nejake veci. Potom som tam (neviem presne) klikol na nieco ako fix MBR. Zrusi ti to vsetky particie a budes mat z toho znova velky disk ktory si mozes neskor rozdelit. Rozdelil som ho opet cez Paragon Partition Magic a uz vsetko slo. Skusal som sa predtym cely den babrat s Hiren's boot CD a jeho utilitami, no nic mi nepomohlo az nakoniec ten soft pomohol.
Mne ked sa pos*al disk, teda mi zmizli niektore particie a neslo mi ani win nabootovat (nainstalovat siel ale potom nikdy nenabehol lol) lebo sa pokaslal MBR a neslo to spravit, tak som zobral disk ku kamaratovi, cez soft Lz0-ActivePartitionRecoveryEnterprise5.1.595.rar (v jeho windowse) sa mi podarilo particie obnovit a zalohovat si nejake veci. Potom som tam (neviem presne) klikol na nieco ako fix MBR. Zrusi ti to vsetky particie a budes mat z toho znova velky disk ktory si mozes neskor rozdelit. Rozdelil som ho opet cez Paragon Partition Magic a uz vsetko slo. Skusal som sa predtym cely den babrat s Hiren's boot CD a jeho utilitami, no nic mi nepomohlo az nakoniec ten soft pomohol.
-
satelitik11
Medium Professional