PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
fragino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fragino »

PREDAM 1 mesačný ucet teraz vytvoreny je na nom 0 bodov. Uzivatelom ktory su dlhsie na fore davam vopred.Cena 200 SK
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Navrhujem aby muhli accounty predavat len uzivatelia s 200+ prispevkami a ostatnych jednoducho surovo premazat ... Ospravedlnujem sa vsetkym co maju menej ako 200 ale toto sa neda , to uz sa tu nikomu neda dôverovat ? ?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Joxxo napísal:Navrhujem aby muhli accounty predavat len uzivatelia s 200+ prispevkami a ostatnych jednoducho surovo premazat ... Ospravedlnujem sa vsetkym co maju menej ako 200 ale toto sa neda , to uz sa tu nikomu neda dôverovat ? ?
suhlasim
fragino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fragino »

ale da ak mas zaujem o moj ucet poslem ti prihlasovacie udaje a ty mne potom peniaze 8)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ne ja som za toto:
200- : poslať udaje vopred
200+ : klasicky, penaze vopred, učet potom
pripadne dohoda oboch uživatelov
a predaj nasledovny
200- posiela 200+ = učet najskor
200+ posiela 200- = penaze vopred
200+ posiela 200+ = dohoda oboch uživatelov
200- posiela 200- = dohoda oboch uživatelov
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

poviem mam moj pribeh, ako som sa dostal ku pol rocnemu acc :lol:
hodil som sem, ze kupim nejaky do 800 sk... typek mi napisal, ze mi preda... sranda bola v tom, ze este nebol(ani nieje) regnuty na hojku... chodi tu bez registracie a tak ma kontaktoval cez ICQ... prachy som poslal... a na druhy den som mal ucet :wink:
tymto chcem povedat, ze hovno zalezi na poctu prispevkoch...si myslis, ked bude mat uzivatel 1 000 prispevkoch, ze ta nedokaze oj*bat? je to sice malo pravdepodobne ale sanca je tu vzdy... zalezi na akeho cloveka natrafite... inac tymto chcem tomu typkovi podakovat :)
GgDag
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GgDag »

Kupim surne ucet na RS. Hocijaky. :) mam TB
GgDag
King
King
Kontaktovať používateľa:

Doplnam cisla uctov ludi ktory oje***. Neskor doplnim dalsie udaje.

10045691/5200 -> MC-Mio

9043860001/5600 ->speedhack

Poprosim vsetkych aby tieto cisla uctov rozsirovali dalej po forach kde sa predavaju RS ucty.

Admina ziadam o Topic s Nazvom podvodnici a doplnenie tychto cisiel do topicu
Mc-Mio
Zablokovaný
Zablokovaný

PIMP C

Príspevok od používateľa Mc-Mio »

Užívateľ pimp_c

neseriózny prístup v obchodovaní
nesplnenie jasnej dohody pri obchodovaní, následne nepochopiteľné vyhováranie

rank : Čierna listina Bazáru
...čiže zákaz obchodovania na fóre

Nasiel som na pretaktovanie.sk Nedoveryhodna osoba
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

podla teba okradat RS je v poriadku? mne uz takymto sposobom ukradli account 2x -- kupil som ho tu na fore, tyzden fungoval a po tyzdni som sa nanho nedokazal prihlasit - zmenene heslo aj mail..

odporucam kazdemu nekupovat RS account od uzivatelov ktori su tu registrovani velmi malo, resp. iba kvoli bazaru..
missskooo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa missskooo »

tak si kupuj od originalnych predajcov alebo od icecreama ten ma dobru povest a vzdy vsetko funguje :wink:
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

GgDag napísal:Tu sa len oje*ava :) vsak ked Vam pride Vypis tak treba dat sem mena :) Ja zozeniem adresy a bude :)
Neviem fakt, preco chalani kupujete konta od uplne novich uzivatelov tohoto fora. Nakolko uz pracujem, ucty vytvaram az vecer po 19tej alebo rano okolo 7:00. Ale myslim, ze som este ako tak flexibilny. Neviem ako je na tom nordscan, ktoremu urcite mozete doverovat, ale myslim, ze ten ma tiez kopec roboty. Akokolvek, nekupujte tie ucty od neznamych uzivatelov, viem, ze chcete usetrit, ale nakoniec na to vacsina z vas doplati. Pokial chcete nove ucty, mozete to kupit u mna alebo nordscana (pre viac informacii pozrite na prvu stranu v tomto threade), alebo ak chcete o nieco lacnejsie ucty bez bodov, tak mozem rucit za Azrael-a.
missskooo
Novice
Novice

prestan tu histercit s hentim. proste uz by sa nemali predavat accounty iba od toho nordskana icecreama a od overenych ludi ktorych by sa zoznam uverejnil a bolo by to vyriesene nikto iny by accounty na fore nepredaval pre bezpecnost . to je moj nazor a myslim si ze viac ludi by bolo mojho nazoru
GgDag
King
King
Kontaktovať používateľa:

missskooo normalne zacinam uvazovat ze patris k nemu. nakolko si regnuty od vcera a hned sa zapojis do debaty. Dost zaujimave . Aj ked MC-Mio je nesiaha ani po pety

EDIT miskooo preto som ti ju dal aby si nabuduce vedel ze sa mas starat o seba
missskooo
Novice
Novice

prosim ta presan ma obvinovat s kravin ja nerobim podvody ktomu nemam ani ucet a cely mc-mio mi je ukradnuty ja len davam navrhi

EDIT dakujem uz sa ti ani raz neprihovorim teda
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

zachariasko napísal:podla teba okradat RS je v poriadku? mne uz takymto sposobom ukradli account 2x -- kupil som ho tu na fore, tyzden fungoval a po tyzdni som sa nanho nedokazal prihlasit - zmenene heslo aj mail..

odporucam kazdemu nekupovat RS account od uzivatelov ktori su tu registrovani velmi malo, resp. iba kvoli bazaru..
L A M A ! ! ! :roll:
vysvetli mi: preco si si nezmenil hned heslo aj email? naco si cakal? :roll: to je rozum na tie roky.. teraz plakaj nad rozliatym mliekom...
//sorry :oops: ale vyznelo to este horsie ako keby to bola nejaka lama...
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

PeterCA napísal:L A M A ! ! ! :roll:
vysvetli mi: preco si si nezmenil hned heslo aj email? naco si cakal? :roll: to je rozum na tie roky.. teraz plakaj nad rozliatym mliekom...
prosim ta LAMA mozes byt akurat ty ked nevies podrobnosti :new01: .. samozrejme ze som to urobil a zmenil uplne vsetko co sa dalo, ale ak byvaly predavajuci resp. niekto iny, kto robi podvody zavolal na support a zadal cislo accounty ze mu bol ukradnuty atd.. tak som o to prisiel .. ak chces detailne ti to popisem do SS resp. tu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

MC-Mio - ban
speedhack - ban

Co sa tyka toho, aby tu mohli predavat len uzivatelia s viacerymi prispevkami, pripadne ti, ktori su tu uz dlho registrovani, tak nieco take sa kontrolovat neda. Existuje na to len jedine odpoved: nekupujte od nich.
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

Prosim vsetkych ludi, ktory zasielali peniaze na tieto ucty (vyssie), popr. sa stretli z inym "rapidshare" podvodom, o ktorom si mozu mysliet ze za tym stoji mc_hard - (pozor, uz si vytvara nove nicky, a co je este zaujimavejsie, vytvara si nicky, ake pouzivaju iny ludia na forach!!) aby mi napisali SS. Chceme zistit vysku skody. Ak ide aj o 20sk, napiste mi.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

chlapi
kur*a mc_hard ma je*e riadne a už pekne dlho treba mu nakopat tu jeho smradlavu rit,
spravte o nom site dohodneme na neho utok
a bude po ptákach...
kludne to vymazte len mi napiste predtym dohodneme niečo 8)
Zamknuté