PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
poviem mam moj pribeh, ako som sa dostal ku pol rocnemu acc
hodil som sem, ze kupim nejaky do 800 sk... typek mi napisal, ze mi preda... sranda bola v tom, ze este nebol(ani nieje) regnuty na hojku... chodi tu bez registracie a tak ma kontaktoval cez ICQ... prachy som poslal... a na druhy den som mal ucet
tymto chcem povedat, ze hovno zalezi na poctu prispevkoch...si myslis, ked bude mat uzivatel 1 000 prispevkoch, ze ta nedokaze oj*bat? je to sice malo pravdepodobne ale sanca je tu vzdy... zalezi na akeho cloveka natrafite... inac tymto chcem tomu typkovi podakovat
hodil som sem, ze kupim nejaky do 800 sk... typek mi napisal, ze mi preda... sranda bola v tom, ze este nebol(ani nieje) regnuty na hojku... chodi tu bez registracie a tak ma kontaktoval cez ICQ... prachy som poslal... a na druhy den som mal ucet
tymto chcem povedat, ze hovno zalezi na poctu prispevkoch...si myslis, ked bude mat uzivatel 1 000 prispevkoch, ze ta nedokaze oj*bat? je to sice malo pravdepodobne ale sanca je tu vzdy... zalezi na akeho cloveka natrafite... inac tymto chcem tomu typkovi podakovat
PIMP C
Užívateľ pimp_c
neseriózny prístup v obchodovaní
nesplnenie jasnej dohody pri obchodovaní, následne nepochopiteľné vyhováranie
rank : Čierna listina Bazáru
...čiže zákaz obchodovania na fóre
Nasiel som na pretaktovanie.sk Nedoveryhodna osoba
neseriózny prístup v obchodovaní
nesplnenie jasnej dohody pri obchodovaní, následne nepochopiteľné vyhováranie
rank : Čierna listina Bazáru
...čiže zákaz obchodovania na fóre
Nasiel som na pretaktovanie.sk Nedoveryhodna osoba
-
zachariasko
Star
podla teba okradat RS je v poriadku? mne uz takymto sposobom ukradli account 2x -- kupil som ho tu na fore, tyzden fungoval a po tyzdni som sa nanho nedokazal prihlasit - zmenene heslo aj mail..
odporucam kazdemu nekupovat RS account od uzivatelov ktori su tu registrovani velmi malo, resp. iba kvoli bazaru..
odporucam kazdemu nekupovat RS account od uzivatelov ktori su tu registrovani velmi malo, resp. iba kvoli bazaru..
Neviem fakt, preco chalani kupujete konta od uplne novich uzivatelov tohoto fora. Nakolko uz pracujem, ucty vytvaram az vecer po 19tej alebo rano okolo 7:00. Ale myslim, ze som este ako tak flexibilny. Neviem ako je na tom nordscan, ktoremu urcite mozete doverovat, ale myslim, ze ten ma tiez kopec roboty. Akokolvek, nekupujte tie ucty od neznamych uzivatelov, viem, ze chcete usetrit, ale nakoniec na to vacsina z vas doplati. Pokial chcete nove ucty, mozete to kupit u mna alebo nordscana (pre viac informacii pozrite na prvu stranu v tomto threade), alebo ak chcete o nieco lacnejsie ucty bez bodov, tak mozem rucit za Azrael-a.GgDag napísal:Tu sa len oje*avavsak ked Vam pride Vypis tak treba dat sem mena
Ja zozeniem adresy a bude
-
PeterCA
Medium Star
L A M A ! ! !zachariasko napísal:podla teba okradat RS je v poriadku? mne uz takymto sposobom ukradli account 2x -- kupil som ho tu na fore, tyzden fungoval a po tyzdni som sa nanho nedokazal prihlasit - zmenene heslo aj mail..
vysvetli mi: preco si si nezmenil hned heslo aj email? naco si cakal?
//sorry
-
zachariasko
Star
prosim ta LAMA mozes byt akurat ty ked nevies podrobnostiPeterCA napísal:L A M A ! ! !![]()
vysvetli mi: preco si si nezmenil hned heslo aj email? naco si cakal?to je rozum na tie roky.. teraz plakaj nad rozliatym mliekom...
Prosim vsetkych ludi, ktory zasielali peniaze na tieto ucty (vyssie), popr. sa stretli z inym "rapidshare" podvodom, o ktorom si mozu mysliet ze za tym stoji mc_hard - (pozor, uz si vytvara nove nicky, a co je este zaujimavejsie, vytvara si nicky, ake pouzivaju iny ludia na forach!!) aby mi napisali SS. Chceme zistit vysku skody. Ak ide aj o 20sk, napiste mi.