viem ze je tu podobna tema hodokvas 2007 ale je v tom uz dost bordel ked sa tam prispieva aj na tento rocnik takze ak mi to modovia nezmazu bolo by dobre rozbehat nejaku diskusiu o tomto feste uz su zname ze pride sex pistols a CYPRESS HILL co je v celku prijatelny line up
tiez by sme mohli postupne spravit zoznam kto vsetko sa tohoto festu zucastni a spoznat sa tam nejako
Niake kapely by som si kukol ale byt na feste s nadrbaanymi 13 rocnymi anarchopunkacmi a este k tomu rapperi to je na mna moc Ale proti CH nic nemam asi jedina normalnejsia rapova hudba
Ujo Marky napísal:Niake kapely by som si kukol ale byt na feste s nadrbaanymi 13 rocnymi anarchopunkacmi a este k tomu rapperi to je na mna moc Ale proti CH nic nemam asi jedina normalnejsia rapova hudba
Ujo Marky napísal:Niake kapely by som si kukol ale byt na feste s nadrbaanymi 13 rocnymi anarchopunkacmi a este k tomu rapperi to je na mna moc Ale proti CH nic nemam asi jedina normalnejsia rapova hudba
nieje to hip hop ako taky ja som prevazne dnb a ch spolupracuje napriklad aj s roni size, a neviem kto povedal ze tam su 13 rocne decka take som ta ja osobne ste nestretol uplinule styri rocniky
Ujo Marky napísal:Niake kapely by som si kukol ale byt na feste s nadrbaanymi 13 rocnymi anarchopunkacmi a este k tomu rapperi to je na mna moc
tak neviem..bol som tam dva minulé ročníky a žiadny nadrbaný 13 ročný pankáči tam neboli...to si asi len čítal na nejakom nezávislom spravodajskom portály
k téme: no tento rok nič moc..sex pistols by som si možno aj pozrel, Rotten určite predvedie nejakú srandovnú show, ale čakám ešte na niečo...ale zas tá festivalová atmosféra je tam super..ak tam ešte dotiahnu nejakú starú 77 tak idem
M142 napísal:tak neviem..bol som tam dva minulé ročníky a žiadny nadrbaný 13 ročný pankáči tam neboli...to si asi len čítal na nejakom nezávislom spravodajskom portály
k téme: no tento rok nič moc..sex pistols by som si možno aj pozrel, r****n určite predvedie nejakú srandovnú show, ale čakám ešte na niečo...ale zas tá festivalová atmosféra je tam super..ak tam ešte dotiahnu nejakú starú 77 tak idem
No lebo nebol som tam minuly rok A to tam ani Sex Pistols nemuseli byt A co je CH? Punk Rock?
kukiak napísal:Uz tu niekde o otm teba bola.. ale to bol myslim minuly rocnik..
Ja tam idem.. Ak sa bude dat tak uz stvrtok pojdeme
Pina pisal, ze tam ide myslim tiez..
jj pina pisal a plati to.listok mam este od zimy za 777sk.co sa mna tyka tak sa na nic nestazujem.paci sa mi aj cypress hil aj pistols aj polemci,HT,slobodka,punkreas a vlastne vsetko co tam je.
ak by bola vola mohli by sme tam dat nejaku hojko stretavku a rupnut spolocne par poliek (my tam budeme uz asi o den skor lebo mame dlhu cestu tak ten den vecer by sme daco mohli podniknut)
KOKOOOOS, Sex Pistols.... ak nezrusia vystupenia, tak koli nim ostanem na slovensku a makat budem tu... a cypress hill... to som sice pocuval uz daaaaaavno, ale su dobri tiez... tie starsie albumi sa mi pacili a aj ten spanielsky nemal chybu...
LUDIA tak co spichneme tam stretko ja idem s kafiatkom tiez o den skorej ako vzdy heh dohodneme sa ze tam zacnem hucat ze hojkooooooo snad niekto zapocuje alebo nejaku vlajocku si dame
INDIGOcorp. napísal:tomu ver minuly rok sme teda nas stan zacal kricat po celom mestecku ze hovnoooo a ako sa odchadzalo stale to tam kricali seci
to ste boli vy? no tak potom sme stanovali par metrov od seba inak aj tento rok by sme tam mali byt uz o den skor ale naposledy sme sa ten prvy den strasne zburali tak sa teraz musime trochu krotit
tomo.za napísal:to ste boli vy? no tak potom sme stanovali par metrov od seba inak aj tento rok by sme tam mali byt uz o den skor ale naposledy sme sa ten prvy den strasne zburali tak sa teraz musime trochu krotit
tomu ver ze my omg hovnoooooooooooooooooooo a potom ze sataaaaaaaaaaaan a niekto sa ozval z blizka ze co je tak sme ho cely kvas volali ze satan