HODOKVAS 2008

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Tak co idete ?

jasne
11
14%
ani ma nehne
33
43%
este uvidim
32
42%

Celkom hlasov: 76

cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HODOKVAS 2008

Príspevok od používateľa cORP. »

viem ze je tu podobna tema hodokvas 2007 ale je v tom uz dost bordel ked sa tam prispieva aj na tento rocnik takze ak mi to modovia nezmazu bolo by dobre rozbehat nejaku diskusiu o tomto feste uz su zname ze pride sex pistols a CYPRESS HILL co je v celku prijatelny line up
tiez by sme mohli postupne spravit zoznam kto vsetko sa tohoto festu zucastni a spoznat sa tam nejako :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Niake kapely by som si kukol ale byt na feste s nadrbaanymi 13 rocnymi anarchopunkacmi a este k tomu rapperi to je na mna moc :lol: Ale proti CH nic nemam asi jedina normalnejsia rapova hudba :P
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Ujo Marky napísal:Niake kapely by som si kukol ale byt na feste s nadrbaanymi 13 rocnymi anarchopunkacmi a este k tomu rapperi to je na mna moc :lol: Ale proti CH nic nemam asi jedina normalnejsia rapova hudba :P
CYPRESS HILL a rapova hudba ? :shock:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:Niake kapely by som si kukol ale byt na feste s nadrbaanymi 13 rocnymi anarchopunkacmi a este k tomu rapperi to je na mna moc :lol: Ale proti CH nic nemam asi jedina normalnejsia rapova hudba :P
nieje to hip hop ako taky ja som prevazne dnb a ch spolupracuje napriklad aj s roni size, a neviem kto povedal ze tam su 13 rocne decka :roll: take som ta ja osobne ste nestretol uplinule styri rocniky :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no to teda je:) vydavaju aj RAP a aj Gitarofky :) najlepsie na dvojCD jedno take jedno take
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Uz tu niekde o otm teba bola.. ale to bol myslim minuly rocnik..

Ja tam idem.. Ak sa bude dat tak uz stvrtok pojdeme :D

Pina pisal, ze tam ide myslim tiez..
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Ujo Marky napísal:Niake kapely by som si kukol ale byt na feste s nadrbaanymi 13 rocnymi anarchopunkacmi a este k tomu rapperi to je na mna moc
tak neviem..bol som tam dva minulé ročníky a žiadny nadrbaný 13 ročný pankáči tam neboli...to si asi len čítal na nejakom nezávislom spravodajskom portály :roll:

k téme: no tento rok nič moc..sex pistols by som si možno aj pozrel, Rotten určite predvedie nejakú srandovnú show, ale čakám ešte na niečo...ale zas tá festivalová atmosféra je tam super..ak tam ešte dotiahnu nejakú starú 77 tak idem :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

M142 napísal:tak neviem..bol som tam dva minulé ročníky a žiadny nadrbaný 13 ročný pankáči tam neboli...to si asi len čítal na nejakom nezávislom spravodajskom portály :roll:

k téme: no tento rok nič moc..sex pistols by som si možno aj pozrel, r****n určite predvedie nejakú srandovnú show, ale čakám ešte na niečo...ale zas tá festivalová atmosféra je tam super..ak tam ešte dotiahnu nejakú starú 77 tak idem :D
No lebo nebol som tam minuly rok :D A to tam ani Sex Pistols nemuseli byt :D A co je CH? Punk Rock?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:No lebo nebol som tam minuly rok :D A to tam ani Sex Pistols nemuseli byt :D A co je CH? Punk Rock?
podla mna skorej povedane je to mix zanrov kedze kazda pesnicka sa da zaradit inam maju aj dnb aj rock aj rap takze je to take zvlastne :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Ujo Marky napísal:A co je CH? Punk Rock?
Si prečítaj Srnecov post,možno sa to dozvieš :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kukiak napísal:Uz tu niekde o otm teba bola.. ale to bol myslim minuly rocnik..

Ja tam idem.. Ak sa bude dat tak uz stvrtok pojdeme :D

Pina pisal, ze tam ide myslim tiez..
jj pina pisal a plati to.listok mam este od zimy za 777sk.co sa mna tyka tak sa na nic nestazujem.paci sa mi aj cypress hil aj pistols aj polemci,HT,slobodka,punkreas a vlastne vsetko co tam je.
ak by bola vola mohli by sme tam dat nejaku hojko stretavku a rupnut spolocne par poliek :) (my tam budeme uz asi o den skor lebo mame dlhu cestu tak ten den vecer by sme daco mohli podniknut)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

KOKOOOOS, Sex Pistols.... ak nezrusia vystupenia, tak koli nim ostanem na slovensku a makat budem tu... a cypress hill... to som sice pocuval uz daaaaaavno, ale su dobri tiez... tie starsie albumi sa mi pacili a aj ten spanielsky nemal chybu... :P
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ja asi pojdem, uvidim este ako mi pojdu skusky. na pohodu som chcel, ale vtedy som na dovolenke :(
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

LUDIA tak co spichneme tam stretko ja idem s kafiatkom tiez o den skorej ako vzdy heh dohodneme sa ze tam zacnem hucat ze hojkooooooo :D snad niekto zapocuje :D alebo nejaku vlajocku si dame :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Myslim ze po zabydleni sa a napiti sa to stym "hojkooooooo" pojde :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:Myslim ze po zabydleni sa a napiti sa to stym "hojkooooooo" pojde :D
tomu ver minuly rok sme teda nas stan zacal kricat po celom mestecku ze hovnoooo a ako sa odchadzalo stale to tam kricali seci :D
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

INDIGOcorp. napísal:tomu ver minuly rok sme teda nas stan zacal kricat po celom mestecku ze hovnoooo a ako sa odchadzalo stale to tam kricali seci :D
to ste boli vy? no tak potom sme stanovali par metrov od seba :lol: inak aj tento rok by sme tam mali byt uz o den skor ale naposledy sme sa ten prvy den strasne zburali tak sa teraz musime trochu krotit :(
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tomo.za napísal:to ste boli vy? no tak potom sme stanovali par metrov od seba :lol: inak aj tento rok by sme tam mali byt uz o den skor ale naposledy sme sa ten prvy den strasne zburali tak sa teraz musime trochu krotit :(
tomu ver ze my :D omg hovnoooooooooooooooooooo :D a potom ze sataaaaaaaaaaaan a niekto sa ozval z blizka ze co je tak sme ho cely kvas volali ze satan :D
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

no ja idem naisto, ved uz mam listok..dufam ale ze este pridaju nejakeho headlinera
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

no ak minulý rok nebol problém kričať po celom stanovom mestečku vulgarizmy...myslím že kričať hojko bude to najmenej :aasmile24:
Napísať odpoveď