cheaty nepouzivam z principu, lebo mi kazia radost z hry. Pamatam ked som hral prvy krat morrowind, tam som si zapol lietanie a uz to nebolo ono...
Cheatujete?
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
cheaty nie, skor si precitam navod ked sa mi nieco nedari alebo ked sa zaseknem, myslim ze precitat si navod je ako ked vam poradi kamarat ze "joj to musis takto nie jak ty to robis" 
ale ked som zacinal s hrami single player, tak som haxoval veselo, lebo som chcel vediet co je dalej vsak to poznate...
ale na multiplayeri som zasadne proti cheatovaniu, to ma vie dokonale odradit od hry ked niekto na servri "zapne"

ale ked som zacinal s hrami single player, tak som haxoval veselo, lebo som chcel vediet co je dalej vsak to poznate...
ale na multiplayeri som zasadne proti cheatovaniu, to ma vie dokonale odradit od hry ked niekto na servri "zapne"
-
Šu-Do
Redeemer
hhh.. je to DOOM...
dvojka ee
http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&ID=1212
to IDDQD mi je velmi zname z CoD2 kde to ma kamarat ako bind
IDDQD ? ked niekoho streli a nezomre
celkom ppci
inak spominam na stare casy ked som zhanal vselijake cheaty na hry od NFS 4 az po duke nukem 3D a tiez aj doom.. si spominam len na IDKFA... vtedy som nemal net v podstate to su stare hry.. vtedy sa to asi tazko zhanalo.. aspon pre mna
//
dvojka ee
http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&ID=1212
to IDDQD mi je velmi zname z CoD2 kde to ma kamarat ako bind
IDDQD ? ked niekoho streli a nezomre
inak spominam na stare casy ked som zhanal vselijake cheaty na hry od NFS 4 az po duke nukem 3D a tiez aj doom.. si spominam len na IDKFA... vtedy som nemal net v podstate to su stare hry.. vtedy sa to asi tazko zhanalo.. aspon pre mna
//
to by si si mal pozret toto a poslat to tym kktomSweety napísal:Milujem jednu vec, ak mám skóre v Kántrstrajkjednašesť napr. 14 ku 1 tak už píšu nasledovné texty: ty citer jeden poj*bany vypadni lebo zavolam admina.
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Cheateri v MP hrách sú trtkovia, raz darmo. Obdivujem ale honibrkov ktorí vedia na nejakom serveri cheatovať 3+ hodiny (na SA-MP bežná vec). Do rovnakého vreca hádžem aj spawn- a teamkillerov, keď v DoDS sa raz jeden magor kempol s gulometom na spawn a furt strielal SVOJICH, proste idiot.
Minule sa mi dostali do PC cheaty na CS, boti padali tretí za ôsmym
Sranda, ale na server by som sa s tým nepripojil. Keď už, tak len trochu nasrať nejakého kinderadmina, ale to je všetko.
Ja som niekedy cheatoval, neviem ako ma to mohlo baviť, no budiž
Naposledy som cheatoval v Hitman 2, niektoré časti som jednoducho potichy prejsť nevedel, tak som si dal neviditeľnosť na pár sekúnd a hneď som to vypol.
Minule sa mi dostali do PC cheaty na CS, boti padali tretí za ôsmym
Ja som niekedy cheatoval, neviem ako ma to mohlo baviť, no budiž
-
Hellboy248
Guru wannabe