tiez mam momentalne podobny problem s kamaratkou (je to osobka ktorej sa mozem vyrozpravat, zo vsetkym sa zdoverit, vyplakat sa na jej ramene, proste osobka ktoru mam rad), minuly tyzden štvrtok vecer mi pisala sms ci nejdem na icq sa s nou rozlucit a trochu pokecat ze zajtra odchadza (predtym mi vobec nespominala ze niekam ide a to sme si hovorili o kazdom kroku problem je v tom ze som nebol doma) v piatok vecer ked som jej pisal ako sa na dovolenke ma tak mi bezdovodne vynadala a odbila ma so slovami "ja teba a tvoje rady nepotrebujem mam svoj zivot"
asi 2 dni som sa preto trapil a zbieral odvahu sa jej spytat ze preco tak reagovala a bez priciny, na to mi odpovedala, ze bola nahnevana na jej byvaleho
pred par dnami mi napisala
pozri ty vies ze som to tak nemyslela a tvoje rady mi dost pomahaju proste vtedy mi ako keby preplo kazdemu som robila napriek a bavilo ma robit si haluz z ludi
ja viem, je to mozno somarina, ale je to jediny clovek ktoreho mam rad a vobec netusim ako sa v tejto situacii zachovat ci sa chovat ako keby sa nic nestalo (ibaze mam pocit ze uz to nebude take ako predtym) alebo byt urazeny a na isty cas jej dat pocitit ze ma to trapi a ignorovat ju
za kazdu radu vopred vdaka
ked uz budete davat K- uvedte prosim nejaky normalny dovod