problem s kamaratkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

to musela byt fakt urazenost od srdca :roll:
...ked sa hnevam, nehnevam sa hlavou nie?
ako moze napisat ze JO!! je stvrt na 8, je to oukej, sme kamosi ... divnee
wixinka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wixinka »

tak ja ti drzim prsty nech to bude znovo OK lebo vidim ze fakt pre teba znamena velmi vela a mas ju ozaj rad:)
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...no jo no, nech vam to opet spolu bezi postarom, no postarom, teraz uz to nebude ako predtym :? ...inak ta slecna ma riadnu trpezlivost v urazani, dlho vzdorovala...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

tiez mam momentalne podobny problem s kamaratkou (je to osobka ktorej sa mozem vyrozpravat, zo vsetkym sa zdoverit, vyplakat sa na jej ramene, proste osobka ktoru mam rad), minuly tyzden štvrtok vecer mi pisala sms ci nejdem na icq sa s nou rozlucit a trochu pokecat ze zajtra odchadza (predtym mi vobec nespominala ze niekam ide a to sme si hovorili o kazdom kroku problem je v tom ze som nebol doma) v piatok vecer ked som jej pisal ako sa na dovolenke ma tak mi bezdovodne vynadala a odbila ma so slovami "ja teba a tvoje rady nepotrebujem mam svoj zivot"

asi 2 dni som sa preto trapil a zbieral odvahu sa jej spytat ze preco tak reagovala a bez priciny, na to mi odpovedala, ze bola nahnevana na jej byvaleho

pred par dnami mi napisala
pozri ty vies ze som to tak nemyslela a tvoje rady mi dost pomahaju proste vtedy mi ako keby preplo kazdemu som robila napriek a bavilo ma robit si haluz z ludi
ja viem, je to mozno somarina, ale je to jediny clovek ktoreho mam rad a vobec netusim ako sa v tejto situacii zachovat ci sa chovat ako keby sa nic nestalo (ibaze mam pocit ze uz to nebude take ako predtym) alebo byt urazeny a na isty cas jej dat pocitit ze ma to trapi a ignorovat ju

za kazdu radu vopred vdaka

ked uz budete davat K- uvedte prosim nejaky normalny dovod
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

A keď už to teraz nerobí, tak prečo to riešiš? Je blbosť zisťovať čo jej bolo, ona ti to povie sama ked bude chcieť, a všetko nevyzerá na prvý pohlad tak ako si myslíš, to znamená že aj ked si si myslel že si jej niečo spravil, nemusí to tak byť. Ony sa proste menia podla počasia, nalady...etc. :wink:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

mne je v podstate jedno preco to bolo, povedala mi ze to bolo kvoli jej byvalemu viac ma uz nezaujimalo lebo som ho nemal nikdy v oblube

proste teraz neviem ako sa zachovat ci na to zabudnut a tvarit sa ze sa nic nestalo alebo byt urazeny lebo do minulotyzdnoveho piatku som ani netusil ze tolko superlativov a sposobov ako niekoho odbit existuje
Napísať odpoveď