Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

jin napísal: fruxo: Nebojíš sa, že Ti to poškodí zvnútra telo? Ja by som sa bál...
robim to uz nespocetne mnozstvo mesiacov a ziadne zmeny som nepostrehol, akurat fajcenie je stale chutne :), ziadny zapach predosleho tabaku :)... ale uprimne.. ani ma nenapadlo zeby sa mohla poskodit :oops:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

neda mi nehodit sem taky koment. najde sa tu dakto komu chuti ceresna? to je tak hnusny tabak ze to je daco nenormalne :D to nakladame ket si chceme zrobit srandu z nekoho.. poznam 4och ludi co z ceresne grcali ale este ani jedneho co by mu to chutilo :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

myslim ze ceresna nemoze byt zla, kedze visna je perfektna
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

brainwirm napísal:neda mi nehodit sem taky koment. najde sa tu dakto komu chuti ceresna? to je tak hnusny tabak ze to je daco nenormalne :D to nakladame ket si chceme zrobit srandu z nekoho.. poznam 4och ludi co z ceresne grcali ale este ani jedneho co by mu to chutilo :D
Čerešňa hnusná?
No neviem akú značku / kvalitu / vlhkosť tabaku máte, ale mne čo mám doma chutí veľmi. Napr s mätou alebo kardamónom, lae aj samotná :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

je to nakhla ma asi rok :D:D je trochu suchsi.. ale v cajovni je rovnako hnusna :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

jin napísal:Retne: Vpravo nádhera :smt050
Ta zelena sa ti paci? :shock:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Po velkej noci si chceme s kamosmi kupit vodnu fajku, chcem sa opytat co vsetko k tomu potrebujem a ci by ste mi nemohli hodit nejake rady ...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Ta zelena sa ti paci? :shock:
Jasné - má krásne telo, banku by som vymenil...

miki690: Pýtaj sa viac konkrétnejšie, nakoľko v tejto téme už veľa ľudí kupovalo VF a všetky rady tu už sú :wink:
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Inač viem že toto je možno tak trochu :new03: ale ako sa robia krúžky z dymu, lebo keď sme dávali so spolužiakmi som to dakosi extrémne rozdýchal že sa mi dobre že nedymilo z uší. Ako mám sformofať ústa aby ten dym vyzeral trochu efektne. :smt033
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pytal som sa na fozvukoch asi 4 ludi a kazdy mi inak povedal :)

teda k dozvukom, fajali sme tam celkom dost, co bolo zaujimave boli kotliky, lebo ten originalny sa nam cestou rozsypal... najefektnejsi bol kotlik z cireho skla, kde bolo krasne vidiet ist dym... (ale zase aj tu spinu zvnutra co niektorym trochu vadilo, mne nie)... tabak sweet melon, paradicka.

No a po dozvukoch sa miska vah naklonila dalej v prospech kupy vlastnej malej fajky, tak som sa chcel spytat ci by mi niekto vedel poradit kde v kosiciach kupovat a na kolko asi ma vyjde...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

oproti staremu tescu ... RA-TABAK ... maju vystavene vodne fajky ihned, tam je toho po ...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

olololwtfomg napísal:Inač viem že toto je možno tak trochu :new03: ale ako sa robia krúžky z dymu, lebo keď sme dávali so spolužiakmi som to dakosi extrémne rozdýchal že sa mi dobre že nedymilo z uší. Ako mám sformofať ústa aby ten dym vyzeral trochu efektne. :smt033
Nuž na to musí každý prísť sám. Ale imho najkrajšie krúžky sa robia, keď dáš ústa do troška väčšieho "O" a dym pomalinky pod tlakom akokeby vykašliavaš, ale vážne jemne, inak Ti budú vychádzať iba obláčiky. A krúžky sa dajú robiť aj pomocou rúrky z alobalu, alebo čohokoľvek zrolovaného :P Len tiež to treba pomalinky akoby vykašliavať.
Skúšaj, skúšaj a ono to pôjde :wink:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Dnes ... teda ako pozeram na tie hodinky tak to bolo uz vcera sme si kupili fajku na intrak prihadzujem foto. po prvom teste sme boli vsetci spokojny :-)
Prílohy
len koli velkosti . Monitor vedla je 24"
len koli velkosti . Monitor vedla je 24"
28032008(012) (396 x 528).jpg
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

pekna klasicka shisha :wink: ... len urcite by som zainvestoval do dlhsej hadice, pretoze neni nic prijemne sa za tym natahovat, bat sa ze spadne fajka a pod..dlhsia hadica je pohodlnejsia
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

je to sranda naposledi sme fajcili tabak s takou visnovou prichutou :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tego2000 napísal:je to sranda naposledi sme fajcili tabak s takou visnovou prichutou :)
visna mi chutila, je to celkom v pohode.. len vcera, co nam spravila 2 fajky, tak podla mna boli dost onicom aj jedna aj druha :?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

jin napísal:+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent :D
ked som sa raz stretol s jednym mexicanom, tak on spominal, ze doma si do fajky davaju tequilu ;)
inak som o tom pocul aj tu, i ked neviem, aky to ma efekt
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:inak som o tom pocul aj tu, i ked neviem, aky to ma efekt
Vodka, tequilla, bacardi - prakticky všetko čo je nie je tmavé sa dá dať do fajky. Účinok to má asi taký, že spolu s dymom s fajky vdychuješ aj slabé etanolové výpary - mali by byť točáky a iné haluze. Osobne neuznávam - buď jedno, alebo druhé.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

zatila som mal vodnu fajku este len raz ale chutilo mi to ale aky to bol tabak si urcite nespomeniem........bolo v BS ked osm bol pozriet spoluziakov a bola riadna haluz....ak niekto pozna cajku tak vie o com hovorim :wink:
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

jin napísal:Vodka, tequilla, bacardi - prakticky všetko čo je nie je tmavé sa dá dať do fajky. Účinok to má asi taký, že spolu s dymom s fajky vdychuješ aj slabé etanolové výpary - mali by byť točáky a iné haluze. Osobne neuznávam - buď jedno, alebo druhé.
ja by som to skusil lebo ked som mal vodnu fajku tak sa mi to zadlo slabe-iba sa mi trocha tocila hlava a ked sme vysli z baru uz mi nic nebolo :)
Napísať odpoveď