robim to uz nespocetne mnozstvo mesiacov a ziadne zmeny som nepostrehol, akurat fajcenie je stale chutnejin napísal: fruxo: Nebojíš sa, že Ti to poškodí zvnútra telo? Ja by som sa bál...
Vodné fajky
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Čerešňa hnusná?brainwirm napísal:neda mi nehodit sem taky koment. najde sa tu dakto komu chuti ceresna? to je tak hnusny tabak ze to je daco nenormalneto nakladame ket si chceme zrobit srandu z nekoho.. poznam 4och ludi co z ceresne grcali ale este ani jedneho co by mu to chutilo
No neviem akú značku / kvalitu / vlhkosť tabaku máte, ale mne čo mám doma chutí veľmi. Napr s mätou alebo kardamónom, lae aj samotná
-
olololwtfomg
Expert
-
Fabo
Hardcore addict
Pytal som sa na fozvukoch asi 4 ludi a kazdy mi inak povedal 
teda k dozvukom, fajali sme tam celkom dost, co bolo zaujimave boli kotliky, lebo ten originalny sa nam cestou rozsypal... najefektnejsi bol kotlik z cireho skla, kde bolo krasne vidiet ist dym... (ale zase aj tu spinu zvnutra co niektorym trochu vadilo, mne nie)... tabak sweet melon, paradicka.
No a po dozvukoch sa miska vah naklonila dalej v prospech kupy vlastnej malej fajky, tak som sa chcel spytat ci by mi niekto vedel poradit kde v kosiciach kupovat a na kolko asi ma vyjde...
teda k dozvukom, fajali sme tam celkom dost, co bolo zaujimave boli kotliky, lebo ten originalny sa nam cestou rozsypal... najefektnejsi bol kotlik z cireho skla, kde bolo krasne vidiet ist dym... (ale zase aj tu spinu zvnutra co niektorym trochu vadilo, mne nie)... tabak sweet melon, paradicka.
No a po dozvukoch sa miska vah naklonila dalej v prospech kupy vlastnej malej fajky, tak som sa chcel spytat ci by mi niekto vedel poradit kde v kosiciach kupovat a na kolko asi ma vyjde...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
jin
VIP
Nuž na to musí každý prísť sám. Ale imho najkrajšie krúžky sa robia, keď dáš ústa do troška väčšieho "O" a dym pomalinky pod tlakom akokeby vykašliavaš, ale vážne jemne, inak Ti budú vychádzať iba obláčiky. A krúžky sa dajú robiť aj pomocou rúrky z alobalu, alebo čohokoľvek zrolovanéhoolololwtfomg napísal:Inač viem že toto je možno tak trochuale ako sa robia krúžky z dymu, lebo keď sme dávali so spolužiakmi som to dakosi extrémne rozdýchal že sa mi dobre že nedymilo z uší. Ako mám sformofať ústa aby ten dym vyzeral trochu efektne.
Skúšaj, skúšaj a ono to pôjde
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
ked som sa raz stretol s jednym mexicanom, tak on spominal, ze doma si do fajky davaju tequilujin napísal:+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent
inak som o tom pocul aj tu, i ked neviem, aky to ma efekt
-
jin
VIP
Vodka, tequilla, bacardi - prakticky všetko čo je nie je tmavé sa dá dať do fajky. Účinok to má asi taký, že spolu s dymom s fajky vdychuješ aj slabé etanolové výpary - mali by byť točáky a iné haluze. Osobne neuznávam - buď jedno, alebo druhé.smejo napísal:inak som o tom pocul aj tu, i ked neviem, aky to ma efekt
ja by som to skusil lebo ked som mal vodnu fajku tak sa mi to zadlo slabe-iba sa mi trocha tocila hlava a ked sme vysli z baru uz mi nic nebolojin napísal:Vodka, tequilla, bacardi - prakticky všetko čo je nie je tmavé sa dá dať do fajky. Účinok to má asi taký, že spolu s dymom s fajky vdychuješ aj slabé etanolové výpary - mali by byť točáky a iné haluze. Osobne neuznávam - buď jedno, alebo druhé.