Motorka YUKI 125
Motorka YUKI 125
Nevite mi napisat nejake skusenosti s motorkami Yuki csr 125 a Yuki rs 125.prva je 4-takt dvojvalec a druha je 4-takt a jednovalec.neviete maximalnu rychlost alebo nieco?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
125 rs
Zdvihový objem: 124.9 ccm
Počet válců: 1
Počet ventilů: 2
Takt motoru: čtyřdobý
Chlazení: vzduchem
Počet rychlostních stupňů (manuál): 5
125 csr
typ motoru: dvouválec chlazený vodou
celkový objem (ccm): 125
max. výkon (kW/ot./min): 8,5/10500
bzrda přední / zadní: kotouč / kotouč
neviem, tych 110 by som este uveril, ale 130 asi nie. neviem, o maximalke sa nikde nepise pri tej rske
Zdvihový objem: 124.9 ccm
Počet válců: 1
Počet ventilů: 2
Takt motoru: čtyřdobý
Chlazení: vzduchem
Počet rychlostních stupňů (manuál): 5
125 csr
typ motoru: dvouválec chlazený vodou
celkový objem (ccm): 125
max. výkon (kW/ot./min): 8,5/10500
bzrda přední / zadní: kotouč / kotouč
neviem, tych 110 by som este uveril, ale 130 asi nie. neviem, o maximalke sa nikde nepise pri tej rske
-
PACO8
Light Professional
Yuki jednoznacne nie, neviem v akej cenovej hladine sa pohybujes ale z tych lacnejsich motoriek je Keeway celkom slusna volba, napis sem do temy v akej cenovej hladine by si chcel moto a mozme nieco pozret
kamarat ju ma cca 2roky a zatial bez problemov, jedine co musel nastavovat je volnobeh
ale Yuki neber ani zadarmo, ak by si chcel naozaj kvalitu tak zober Hondu CBR 125RR alebo Yamahu YZF R125
BTW: to ze ma na budikoch 140km/h nic neznamena, pochybujem ze da viac ako 100km/h, napr. aj Honda CBR 125RR ma na budikoch 180km/h a s vetrom do chrbta da maximalne takych 130km/h
kamarat ju ma cca 2roky a zatial bez problemov, jedine co musel nastavovat je volnobeh
ale Yuki neber ani zadarmo, ak by si chcel naozaj kvalitu tak zober Hondu CBR 125RR alebo Yamahu YZF R125
BTW: to ze ma na budikoch 140km/h nic neznamena, pochybujem ze da viac ako 100km/h, napr. aj Honda CBR 125RR ma na budikoch 180km/h a s vetrom do chrbta da maximalne takych 130km/h
no nechcem tvrdit ze yuki je shit alebo ze je dobra.. ale urcite by som ju vyskusal..ked sa ti nebude hodit kludne ju predas.. polovicka co sem napisala ze je shit tak sa natom ani nevozili.. yuki ma celkom zaujimavy desing napr. aj SM 125.. a to ze ma 160 na tachometry neznamena ze to neda aspon 140.. kebyze sa tam vymeni vyfuk sacie potrubie filter tryska tak by to o dost zvysilo vykon.. aprilie zatvorene maju vykon 11kW a po otvoreni dosahuju az 25kW vykon..takze to je o necom inom a v papieroch je stale 11kW a leti to cez 180km/h..
-
PACO8
Light Professional
MurphY
no ja vidim ze ty si taketo motorky videl asi tiez len z vlaku ako polovica tohto fora ktoru spominas
ta polovica ludi co sa na tom nevozila sa poucila na chybach druhej polovice ludi ktora tu motorku mala
dalej ako si spravne poznamenal Aprilia ma vykon 11kW a po odskrteni dava takmer 180km/h, ALE to bolo vsetko spravne
Aprilia ako je vsetkym ktory motorku videli uz aj na zivo a nie len na obrazku je 2-takt a Yuki je stvortakt
to znamena ze vymena vyfuku, sacieho potrubia, filtru, trysiek.... ti na vykone prida len minimum, hlavne pri takejto nizkej kubature a pri 4-takte
nabuduce viac rozmyslaj a menej pis
no ja vidim ze ty si taketo motorky videl asi tiez len z vlaku ako polovica tohto fora ktoru spominas
ta polovica ludi co sa na tom nevozila sa poucila na chybach druhej polovice ludi ktora tu motorku mala
dalej ako si spravne poznamenal Aprilia ma vykon 11kW a po odskrteni dava takmer 180km/h, ALE to bolo vsetko spravne
Aprilia ako je vsetkym ktory motorku videli uz aj na zivo a nie len na obrazku je 2-takt a Yuki je stvortakt
to znamena ze vymena vyfuku, sacieho potrubia, filtru, trysiek.... ti na vykone prida len minimum, hlavne pri takejto nizkej kubature a pri 4-takte
lol vlak? tam som sedel asi dva krat v zivote..hovor si co chces.. mal si yukiho ?PACO8 napísal:MurphY
ta polovica ludi co sa na tom nevozila sa poucila na chybach druhej polovice ludi ktora tu motorku mala![]()
ach joj ty mi citas myslienky ? ako vies ze som tu apriliu myslel 2takt ?hlavne ze vsetci videli motorky na obrazku z autobusu z vlaku a mozno tak v taliansku.. a ty mas vlastny motopark s 2 pioniermi
a k tomu porovnavat yukiho a apriliu je neco ako porovnavat BMW so skodou..
-
PACO8
Light Professional
pozri vysvetlim ti to po slovensky
4-takty (Yuki a pod.) sa otvorit nedaju pretoze konstrukcia motora je velmi odlisna ako pri 2-taktoch
2-takty (Aprilia, Cagiva....) sa otvorit daju lebo tam velku ulohu zohrava vyfuk v ktorom je elektricky riadena privera, ktora ak sa zapoji, motorka sa odskrti a vyfuk dosahuje lepsie vyfukovanie splodin
ja neporovnavam Apriliu a Yuki, ty si prvy napisal ze ak Yuki otvori ako Apriliu tak mu pojde rychlejsie co sa prakticky NEDA
tu Apriliu si myslel 2-takt na 100% lebo 4-takty 125ky Aprilie sa nevyrabaju
motorky nemam doma ziadne, ale urcite do toho vidim viac ako ty
nabuduce vaz slova ktore pouzijes
poradim ti, obrazky a plagaty schovaj pod postel a precitaj si nieco na nete popripade sa spytaj skusenejsich kamaratov
4-takty (Yuki a pod.) sa otvorit nedaju pretoze konstrukcia motora je velmi odlisna ako pri 2-taktoch
2-takty (Aprilia, Cagiva....) sa otvorit daju lebo tam velku ulohu zohrava vyfuk v ktorom je elektricky riadena privera, ktora ak sa zapoji, motorka sa odskrti a vyfuk dosahuje lepsie vyfukovanie splodin
ja neporovnavam Apriliu a Yuki, ty si prvy napisal ze ak Yuki otvori ako Apriliu tak mu pojde rychlejsie co sa prakticky NEDA
tu Apriliu si myslel 2-takt na 100% lebo 4-takty 125ky Aprilie sa nevyrabaju
motorky nemam doma ziadne, ale urcite do toho vidim viac ako ty
nabuduce vaz slova ktore pouzijes
poradim ti, obrazky a plagaty schovaj pod postel a precitaj si nieco na nete popripade sa spytaj skusenejsich kamaratov
-
Hannibal
Medium Star
Co by som vam ja povedal o tychto motorkach...yuki su motorky za dobru cenu pre zacinajucich endurakov teda mam na mysli tu TS 125 mal som moznost sa na nej previest...ale podla mna je to slabe...mozno ze to bude cloveka bavit par mesiacov ale potom bude hladat silnejsiu moto...iked s tych 11KW sa da mylsim ze kludne urobit 12-14KW otvorenim vyfuku ...ale no neviem ....vela ludi sa tychto motoriek zbavuje a hlada silnejsiu moto...dufam ze som nikoho neodradil od kupi tejto moto..... 
-
PACO8
Light Professional
neviem sice ako je to s motorkami od Yuki ale o skutroch Yuki som toho pocul dost,tolekj spiny co kazdy na to pohadzal bolo az az, po par desiatkach km pokazene a tak pod. sice mozes narazit na dobry kusok ale pri cinskej vyrobe to je malo pravdepodobne
ako vravim,ak chces poradit napis cenu, naroky.... a tu ti uz skusime vybrat nieco kvalitne a dobre pre teba
ako vravim,ak chces poradit napis cenu, naroky.... a tu ti uz skusime vybrat nieco kvalitne a dobre pre teba
ach jooj paco8 vies o tom tak jedine <>... zabudnime na toho co pisal tento topic a co sa pytal takze offtopic..yuki vyraba 2takt aj 4takty.. ako aj aprilia vyraba 2takt a aj 4takt.. vsetky sa da skoro podobne upravit.. len hold ta yukina ma mensiu vydrz a urcite menej vychytavok ako aprilia ale to sa odzrkadli na cene..nechce sa mi o tom uz hadat..
-
PACO8
Light Professional
ja sa s tebou nehadam Yukina vyraba cisto len 4-takty
Aprilia vyraba 2-takty 125ky a ostatne kubatury vyssie su 4-takty
vyfuk je pri vykone 2-taktov velmi rozhodujuci, moze ny vykone pridat az 15koni
vyfuk u 4-taktov je uplne odlisny
4-takt a 2-takt je velky rozdiel a nedaju sa ani zdaleka podobne upravit
ked ja viem o tom velku p**u taky ty o tom vies 2x tolko co ja cize jedno velke ho*no
uz tu konecne prestan tocit o tom ze nic z toho neviem, radsej si prestuduj nejake weby o tychto motoroch v tychto motorkach a potom sem prispej plnohodnotnym prispevkom dovtedy sa ani nesnaz
a ak som ta nahodou urazil a chces si zvysit ego na karme tak sa prosim podpis aby som vedel od koho je
Aprilia vyraba 2-takty 125ky a ostatne kubatury vyssie su 4-takty
vyfuk je pri vykone 2-taktov velmi rozhodujuci, moze ny vykone pridat az 15koni
vyfuk u 4-taktov je uplne odlisny
4-takt a 2-takt je velky rozdiel a nedaju sa ani zdaleka podobne upravit
ked ja viem o tom velku p**u taky ty o tom vies 2x tolko co ja cize jedno velke ho*no
uz tu konecne prestan tocit o tom ze nic z toho neviem, radsej si prestuduj nejake weby o tychto motoroch v tychto motorkach a potom sem prispej plnohodnotnym prispevkom dovtedy sa ani nesnaz
a ak som ta nahodou urazil a chces si zvysit ego na karme tak sa prosim podpis aby som vedel od koho je
takze ten motor yuky- 1valec 4takt je povodne z hondy...vyraba sa uz viac ako 20 rokov iba z mensimi upravni...od dakeho roku 1988 ma el. starter. najdene ho aj teraz v honde XR 125 R. je to rokmy overena kvalita(aspon u hondy) raz za cas treba skontrolovat a doliat olej a raz za rok skontrolovat volu ventylov(15 minut). co sa tyka vykonostneho tuningu, ta asi nebudete velmi uspesny..daky konik mozno prida ladeny vyfuk, ale ine tuningove diely nenajdete....
http://motoride.sk/?P=phorum&tema=poradna&tid=14890
http://motoride.sk/?P=phorum&tema=poradna&tid=13429
http://motoride.sk/?P=phorum&tema=poradna&tid=14890
http://motoride.sk/?P=phorum&tema=poradna&tid=13429