Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
WoW acc
Viem, že to asi nebude k téme ale chcel by som predať wow acc na offiku mam 70 huntera a 44 locka - Dunemaul , 26 priest - Drakthul , 33 paladin - Kazzak , 23 shamy a 18 mage - karazhan. Ak by mal niekto zaujem tak moje ICQ je 315 - 581 -516.
takto je jedno ci platis cez net alebo game karty ja hravam za 2 acc a kamosi to plata rozne, mo a ja hram xDMicHo napísal:hej, lenže oni tiež nežijú len zo vzduchu... takže tak... ale to nechajme bokom...
k tej karte: ked si spravím START KONTO a povolím si platby cez internet... dám si Visu electron... tak fičím?
wowscape: donatori maju veci typu - mec s +100 ku vsetkym statom takze PvP je priserne nevyrovnane (su to custom veci)
toxic: lagy su proste neznesitelne, neviem ci je takyto furt ale momentalne sa hrat neda (je to jediny server ktory mi laguje takze chyba asi nebude u mna)
mmorpg4free: maju 2 servery- FS -30x a BB-3x, burning blade nechutne pada vzdy ked je tam viac ludi (kym je pod 100 tak je este ok) a uz aj tak vsetci odtial odisli
a na frozen skull maju vraj problemy s databazou, podla toho co pisu na fore si ju vzal so sebou ex-admin a nechce ju vratit
a celkovo to bolo viac offline ako online (ja som hral viac na BB takze neviem posudit, na FS som presiel az ked to zacalo byt zle s BB)
toxic: lagy su proste neznesitelne, neviem ci je takyto furt ale momentalne sa hrat neda (je to jediny server ktory mi laguje takze chyba asi nebude u mna)
mmorpg4free: maju 2 servery- FS -30x a BB-3x, burning blade nechutne pada vzdy ked je tam viac ludi (kym je pod 100 tak je este ok) a uz aj tak vsetci odtial odisli
a na frozen skull maju vraj problemy s databazou, podla toho co pisu na fore si ju vzal so sebou ex-admin a nechce ju vratit
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
Zdravím všechny, doufám že tímto nikoho neurazím a nebo neporuším pravidla...
Private CZ/SK World of Warcraft Server TRANZER slaví 3. výročí a tím otevírá volné registrace, ty budou zcela otevřeny 20.3.2008 v 00:01, což znamená přechod ze středy na čtvrtek
Něco malinko o TranZeru:
- není zde TBC, takže je to PreTBC server
- emulátor MANGOS (vždy nejnovější revize)
- online bývá okolo 250ti lidí a registracema stoupne počet tak na 500 (předpoklad)
- instance ve skvělém stavu a postupně se otevírají další, v plánu jsou AQ20,AQ40 a Naxx
- není se čemu divit, že nejedou ještě tak známe instance, ale TranZer má SVOJI VLASTNÍ DATABAZI!, což ho činí velice unikátním
- samozřejmě skvělý kolektiv a ochotní GM team
odkaz na registraci:
www stránky TranZeru:
Private CZ/SK World of Warcraft Server TRANZER slaví 3. výročí a tím otevírá volné registrace, ty budou zcela otevřeny 20.3.2008 v 00:01, což znamená přechod ze středy na čtvrtek
Něco malinko o TranZeru:
- není zde TBC, takže je to PreTBC server
- emulátor MANGOS (vždy nejnovější revize)
- online bývá okolo 250ti lidí a registracema stoupne počet tak na 500 (předpoklad)
- instance ve skvělém stavu a postupně se otevírají další, v plánu jsou AQ20,AQ40 a Naxx
- není se čemu divit, že nejedou ještě tak známe instance, ale TranZer má SVOJI VLASTNÍ DATABAZI!, což ho činí velice unikátním
- samozřejmě skvělý kolektiv a ochotní GM team
odkaz na registraci:
Kód: Vybrať všetko
http://tranzer.ath.cx/registrace/Kód: Vybrať všetko
http://www.wow-tranzer.org/Ja si myslím, že si to príliš skoro vzdal s onlinegamers...predsalen limit 900 na Narniase je iný, ako tie, o ktorých hovoríš tak, že "kým tam bolo pod 100 ludi, išlo to OK"Stopa napísal:neporadi niekto dobry zahranicny server kde by boli nejake slovenske guildy? ale bez overpowered donatorov (wowscape pada) a mega lagov (toxic detto) a potesili by raty aspon 15x
predtym tu bol odporucany mmorpg4free ale ten je teraz totalne v prdeli
-
Kosh
King
takze, mozem zodpovedne povedat, ze to zlacnelo, minuly stvrtok som si objednal burning crusade s jedneho UK obchodu, cena cinila 9,99 libry + nejakych 2,5 za postovne, proste s karty si to stiahlo cca 540 korun, a doslo mi to extra pohodlne domov -> oproti slovenskym vydieracom, co presne tu istu hru ponukaju za 999 sk je to dost radikalny rozdiel - > a dnes mi to prislo, normalna gb verzia, co sa predava aj u nas -> teraz som to otvoril, a dokonca je to DVD verzia, velke prekvapenie, kedze znamy kupil v decembri na slovensku za 999 sk cd verziu -> to sa nacakame, kym prijde ta cena a dvd verzia k namNuSuey napísal:pochybujem ze zlacnieved to nieje tak davno co ohlasili Battle Chest..
ak uz tak, tak mimo SK ta Battle Chest vyjde o par stoviek lacnejsie.. len nesmies objednavat z US - to je jasne asi
Sepiroth - onlinegamers, oni nasadili novy server, ale na sargerase su take iste lagy pri takom istom pocte uzivatelov ako predtym, dokonca vypli prikaz .info, aby im na to ludia neprisli, ze proste dali prachy a zmena ABSOLUTNE ZIADNA -> som velmi rad ze som nedal ani korunu a vykaslal som sa na cele onlinegamers
-
NuSuey
Professional
nuz ved aj ja som si objednaval pred mesiacom z toho webu 
vo februari 23tieho som registroval ucet teda
parada.. kde planujes hrat?
ak nechces hrat na lamoidnom realme, tak odporucam Kazzak
je to nieco ine ako Drak Thulacke lamy (tym nechcem urazat nikoho odtial kto hra na DT - ale musite uznat ze mate na svojom realme drtivu vacsinou deciek, lam a total noobov) 
vo februari 23tieho som registroval ucet teda
parada.. kde planujes hrat?
ak nechces hrat na lamoidnom realme, tak odporucam Kazzak
nakoniec som presiel na wowcrack-odnoz wowscape bez donatorov, a onlinegamers som skusal pred cca tyzdnom a furt tam boli lagySepiroth napísal:Ja si myslím, že si to príliš skoro vzdal s onlinegamers...predsalen limit 900 na Narniase je iný, ako tie, o ktorých hovoríš tak, že "kým tam bolo pod 100 ludi, išlo to OK"A lagy a tieto veci sa už vyriešili, maju fungl nový server, ani v rade sa nečaká (maximálne som bol 15stky, a to v nedeľu podvečer).