Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Rudooo
Novice
Novice

WoW acc

Príspevok od používateľa Rudooo »

Viem, že to asi nebude k téme ale chcel by som predať wow acc na offiku mam 70 huntera a 44 locka - Dunemaul , 26 priest - Drakthul , 33 paladin - Kazzak , 23 shamy a 18 mage - karazhan. Ak by mal niekto zaujem tak moje ICQ je 315 - 581 -516.
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

vendo napísal:lahke pocty 10mil * min 300 mesacne =3miliardy mesacne :)
Lobo ako to ide?? :D :D Inak aspon tak 400 mesacne ale pocitajme ze 15 euro

to je 150 milionov euro mesacne :D a dajme euro pri super kurze 30sk :D taaaakze to mame 4,5 miliardy minimalne :D a to su imba prachy :D
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

hej, lenže oni tiež nežijú len zo vzduchu... takže tak... ale to nechajme bokom...

k tej karte: ked si spravím START KONTO a povolím si platby cez internet... dám si Visu electron... tak fičím?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

MicHo napísal:hej, lenže oni tiež nežijú len zo vzduchu... takže tak... ale to nechajme bokom...

k tej karte: ked si spravím START KONTO a povolím si platby cez internet... dám si Visu electron... tak fičím?
takto je jedno ci platis cez net alebo game karty ja hravam za 2 acc a kamosi to plata rozne, mo a ja hram xD
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

neporadi niekto dobry zahranicny server kde by boli nejake slovenske guildy? ale bez overpowered donatorov (wowscape pada) a mega lagov (toxic detto) a potesili by raty aspon 15x
predtym tu bol odporucany mmorpg4free ale ten je teraz totalne v prdeli
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

stopa vysvetlil by si info okolo tych free serverov ktore si menoval troska obsirnejsie?

celkom by ma zaujimalo co sa tam deje :)
Stopa
King
King

wowscape: donatori maju veci typu - mec s +100 ku vsetkym statom takze PvP je priserne nevyrovnane (su to custom veci)
toxic: lagy su proste neznesitelne, neviem ci je takyto furt ale momentalne sa hrat neda (je to jediny server ktory mi laguje takze chyba asi nebude u mna)
mmorpg4free: maju 2 servery- FS -30x a BB-3x, burning blade nechutne pada vzdy ked je tam viac ludi (kym je pod 100 tak je este ok) a uz aj tak vsetci odtial odisli
a na frozen skull maju vraj problemy s databazou, podla toho co pisu na fore si ju vzal so sebou ex-admin a nechce ju vratit :lol: a celkovo to bolo viac offline ako online (ja som hral viac na BB takze neviem posudit, na FS som presiel az ked to zacalo byt zle s BB)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Storm Keeper napísal:Lobo ako to ide?? :D :D Inak aspon tak 400 mesacne ale pocitajme ze 15 euro
ale da sa MH farm a BT 5/9 a tu cenu som dal asi najnizsiu mozno tzn to su ich najnizsie zarobky :) samozrejme su jedinci co kupia game kartu na mesiac za 580Sk :wink:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

nazorna ukazka ake mozu byt free servery dovrzane ... dneska kamarat na dakom free odfotil toto:
druid v mackovi na mountovi ... :smt082 :indian:

edit:/ Kapu ... ! REGISTRACE JSOU UZAVŘENY ! ... lol :lol:
reklama na server kam sa dostat neda ... nice :wink:
Prílohy
WoWScrnShot_031808_184236.jpg
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

Zdravím všechny, doufám že tímto nikoho neurazím a nebo neporuším pravidla...

Private CZ/SK World of Warcraft Server TRANZER slaví 3. výročí a tím otevírá volné registrace, ty budou zcela otevřeny 20.3.2008 v 00:01, což znamená přechod ze středy na čtvrtek

Něco malinko o TranZeru:
- není zde TBC, takže je to PreTBC server
- emulátor MANGOS (vždy nejnovější revize)
- online bývá okolo 250ti lidí a registracema stoupne počet tak na 500 (předpoklad)
- instance ve skvělém stavu a postupně se otevírají další, v plánu jsou AQ20,AQ40 a Naxx
- není se čemu divit, že nejedou ještě tak známe instance, ale TranZer má SVOJI VLASTNÍ DATABAZI!, což ho činí velice unikátním
- samozřejmě skvělý kolektiv a ochotní GM team

odkaz na registraci:

Kód: Vybrať všetko

http://tranzer.ath.cx/registrace/
www stránky TranZeru:

Kód: Vybrať všetko

http://www.wow-tranzer.org/
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Stopa napísal:neporadi niekto dobry zahranicny server kde by boli nejake slovenske guildy? ale bez overpowered donatorov (wowscape pada) a mega lagov (toxic detto) a potesili by raty aspon 15x
predtym tu bol odporucany mmorpg4free ale ten je teraz totalne v prdeli
Ja si myslím, že si to príliš skoro vzdal s onlinegamers...predsalen limit 900 na Narniase je iný, ako tie, o ktorých hovoríš tak, že "kým tam bolo pod 100 ludi, išlo to OK" :) A lagy a tieto veci sa už vyriešili, maju fungl nový server, ani v rade sa nečaká (maximálne som bol 15stky, a to v nedeľu podvečer).
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

NuSuey napísal:pochybujem ze zlacnie ;) ved to nieje tak davno co ohlasili Battle Chest..

ak uz tak, tak mimo SK ta Battle Chest vyjde o par stoviek lacnejsie.. len nesmies objednavat z US - to je jasne asi :)
takze, mozem zodpovedne povedat, ze to zlacnelo, minuly stvrtok som si objednal burning crusade s jedneho UK obchodu, cena cinila 9,99 libry + nejakych 2,5 za postovne, proste s karty si to stiahlo cca 540 korun, a doslo mi to extra pohodlne domov -> oproti slovenskym vydieracom, co presne tu istu hru ponukaju za 999 sk je to dost radikalny rozdiel - > a dnes mi to prislo, normalna gb verzia, co sa predava aj u nas -> teraz som to otvoril, a dokonca je to DVD verzia, velke prekvapenie, kedze znamy kupil v decembri na slovensku za 999 sk cd verziu -> to sa nacakame, kym prijde ta cena a dvd verzia k nam

Sepiroth - onlinegamers, oni nasadili novy server, ale na sargerase su take iste lagy pri takom istom pocte uzivatelov ako predtym, dokonca vypli prikaz .info, aby im na to ludia neprisli, ze proste dali prachy a zmena ABSOLUTNE ZIADNA -> som velmi rad ze som nedal ani korunu a vykaslal som sa na cele onlinegamers
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nuz ved aj ja som si objednaval pred mesiacom z toho webu :)

vo februari 23tieho som registroval ucet teda :)

parada.. kde planujes hrat?

ak nechces hrat na lamoidnom realme, tak odporucam Kazzak :) je to nieco ine ako Drak Thulacke lamy (tym nechcem urazat nikoho odtial kto hra na DT - ale musite uznat ze mate na svojom realme drtivu vacsinou deciek, lam a total noobov) :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

no, hram na drak thule, ale mam aj na kazzaku vytvoreny charakter :-) ale zatial lvl 3 :D
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Kazzak ftw !
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

keby nebola na drakthule taká veľká skupina cz/sk hráčom tak by som tam zrejme nehral... len to ma tam pritiahlo
Stopa
King
King

Sepiroth napísal:Ja si myslím, že si to príliš skoro vzdal s onlinegamers...predsalen limit 900 na Narniase je iný, ako tie, o ktorých hovoríš tak, že "kým tam bolo pod 100 ludi, išlo to OK" :) A lagy a tieto veci sa už vyriešili, maju fungl nový server, ani v rade sa nečaká (maximálne som bol 15stky, a to v nedeľu podvečer).
nakoniec som presiel na wowcrack-odnoz wowscape bez donatorov, a onlinegamers som skusal pred cca tyzdnom a furt tam boli lagy :lol: zatial som tam spokojny, dost slovakov/cechov, mrte lacnych killov, co viac chciet :lol:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Stopa dobra volba.
WoWcrack,WoWscape,WoWburning legion,MMORPG4FREE su najlepsie free servery...admini dennodenne opravuju bugy a hacky...co je dost cool ale aj naprd :D
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Stopa napísal:nakoniec som presiel na wowcrack-odnoz wowscape bez donatorov, a onlinegamers som skusal pred cca tyzdnom a furt tam boli lagy :lol: zatial som tam spokojny, dost slovakov/cechov, mrte lacnych killov, co viac chciet :lol:
to sa mi nezda uz je tam ten novy server teraz...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ST1 - je tam novy server, ja som vydrzal na sargerase 2 tyzdne po jeho nasadeni, ale stale pri rovnakom pocte ludi rovnake lagy ako predtym -> absolutne ziadna zmena -> tak som to zavesil na klinec a predlzil si oficial konto
Napísať odpoveď