Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
rockonhustla
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rockonhustla »

Lucasss napísal:vedel by mi niekto poradit (velmi) podobny zaner hudby ako je UGK ? :)
Velmi podobne najdes tazko lebo UGK su specifickou juzanskou skupinou, ale podobne su ti rapperi s ktorymi maju featuringy cize Lil Flip, Slim Thug, Chamillionaire, Lil Keke, Too Short, Three 6 Mafia a dalsi texaski rapperi. Inac UGK maju 9 spolocnych albumov a 3 solove tak ak si ich stiahnes mas dost pocuvania na mesiac. Navyse ma vyjst novy Bun B album, Pimp C posmrtny album a aj UGK dalsi album takze sa mame na co tesit. Skoda ze vela ludi pozna UGK iba od roku 2007.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

rockonhustla napísal:Velmi podobne najdes tazko lebo UGK su specifickou juzanskou skupinou, ale podobne su ti rapperi s ktorymi maju featuringy cize Lil Flip, Slim Thug, Chamillionaire, Lil Keke, Too Short, Three 6 Mafia a dalsi texaski rapperi. Inac UGK maju 9 spolocnych albumov a 3 solove tak ak si ich stiahnes mas dost pocuvania na mesiac. Navyse ma vyjst novy Bun B album, Pimp C posmrtny album a aj UGK dalsi album takze sa mame na co tesit. Skoda ze vela ludi pozna UGK iba od roku 2007.
ja som UGK ešte nepočul a ani polovicu týchto raperov....ak by ste bol niekto ochotný tak by ste mi mohli napísať nejaké lepšie songy od spomínaných skupín..nejaký link poprípade aby som si mohol spraviť názor..
rockonhustla
Light Star
Light Star

nooooooo

Opak napísal:ja som UGK ešte nepočul a ani polovicu týchto raperov....ak by ste bol niekto ochotný tak by ste mi mohli napísať nejaké lepšie songy od spomínaných skupín..nejaký link poprípade aby som si mohol spraviť názor..
Lepsie songy lol, ak si chces spravit nazor vypocuj si ich albumy, neviem co su lepsie songy, kazdy ma iny vkus. A ak nepoznas UGK hmm, to je tazko asi pocuvas iba cisty mainstream(timbo, 50 etc.), tak to sa ti asi pacit nebudu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

bany napísal:no ja som myslel nieco ine, ale pridam ju sem, pre zaujimavost a ti co chcu nech si ju vypocuju... naozaj krasna skladba! idporucam vypocut :weep:

Dramatikz-Maličká

http://uloz.to/233702/05-Malicka.mp3
Take typicke pre hoperov...interpret ma na albume 15 trackov, z toho 7 je o zivote v 5rzalskom ghette, 4 o party, 3 o tom aky je dany interpret sef, 1 posledny ma obstojny text a uz sa tym jedinym ohanate, ze aky je interpret uzasny. K tomu vam mozem napisat toto :hehe: S tym si oblbujte male deti.
Pre mna ostava dlhe roky skutocne dobrym hopovym album Dobre rano od Vec-a, nic ine.
Opak
Addict
Addict

Re: nooooooo

rockonhustla napísal:Lepsie songy lol, ak si chces spravit nazor vypocuj si ich albumy, neviem co su lepsie songy, kazdy ma iny vkus. A ak nepoznas UGK hmm, to je tazko asi pocuvas iba cisty mainstream(timbo, 50 etc.), tak to sa ti asi pacit nebudu.
nepočúvam mainstream a ešte nedaj bože timbalanda..len nejaký známy song by bodol aby som vedel čo a ako ale ako vidím pozrem si to sám..
piton
King
King

Re: nooooooo

Príspevok od používateľa piton »

rockonhustla napísal:Lepsie songy lol, ak si chces spravit nazor vypocuj si ich albumy, neviem co su lepsie songy, kazdy ma iny vkus. A ak nepoznas UGK hmm, to je tazko asi pocuvas iba cisty mainstream(timbo, 50 etc.), tak to sa ti asi pacit nebudu.
Neviem, jak si prisiel nato, ze ked nepoznas/nepocuvas UGK, tak pocuvas Timbyho a Fiftyho :roll:
Opak napísal:nepočúvam mainstream a ešte nedaj bože timbalanda..len nejaký známy song by bodol aby som vedel čo a ako ale ako vidím pozrem si to sám..
Napr. toto urcite poznas, maju tam featuring: dalej staci hladat na youtube...
Opak
Addict
Addict

čo ja viem nejak ma to nezobralo :?
ešte sa v tom trochu pohrabem
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

GothaR napísal:Take typicke pre hoperov...interpret ma na albume 15 trackov, z toho 7 je o zivote v 5rzalskom ghette, 4 o party, 3 o tom aky je dany interpret sef, 1 posledny ma obstojny text a uz sa tym jedinym ohanate, ze aky je interpret uzasny. K tomu vam mozem napisat toto :hehe: S tym si oblbujte male deti.
Pre mna ostava dlhe roky skutocne dobrym hopovym album Dobre rano od Vec-a, nic ine.
no po prve dramatikz je z RK.. o petrzalke tam neni ani slovo..nehovorim ze drmtkz je neaka supa..celkom ma milo prekvapili.. to v kazdom inom style toto ze interpet urobi album paci sa to dost ludom a tebe ne..co sa paci tebe sa nemusi pacit tebe a nikde to nepisem..
rockonhustla
Light Star
Light Star

nauc sa citat

piton napísal:Napr. toto urcite poznas, maju tam featuring: dalej staci hladat na youtube...
Ty si husty vies v youtube vyhladat UGK, fakt uznavam, to len tak hocijaka lama nedokaze. Inac ja som nepovedal ze ked nepocuvas UGK pocuvas 50, ale ze ked pocuvas cisty mainstream tak sa ti pravdepodobne UGK nebudu pacit. A btw neviem kto je timby.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

MurphY napísal:...
Jednoznačne stebou súhlasím.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

GothaR napísal:Take typicke pre hoperov...interpret ma na albume 15 trackov, z toho 7 je o zivote v 5rzalskom ghette, 4 o party, 3 o tom aky je dany interpret sef, 1 posledny ma obstojny text a uz sa tym jedinym ohanate, ze aky je interpret uzasny. K tomu vam mozem napisat toto :hehe: S tym si oblbujte male deti.
:D no s tym rozdelenim s tebou vcelku suhlasim, tie albumy co som pocul boli podobne..
taka Druha strana - DUO...:D album na ktory som sa celkom tesil.. petrzalski stokari.. chcel som pocut co vyprodukuju.. no nic moc.. lepsi ako prvy album
pozvali si par inych stokarov no a texty ma tiez nejak oslovili.. ak niekto povie nejaku pesnicku co ma na tomto albume rozumny text tak pocuvam.. mozno nie sprosty je Zivot je Vzacny alebo Deti sa nemaju kde hrat.. to neviem posudit lebo nejsom z petrzky a neviem ci maju nasrane v pieskovisku a ci su ihly na ihrisku.. :lol:
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

tomek00 napísal:...
Aj mne to tak pripadá že tú petržalku len tak nafukujú a robia z toho sídliska getto. Volám ich "nasilu stoka" pretože robia robia zo seba gangstrov a pri tom na akciach maju sponzora azet (viď Momo).

Moj vlastný názor - načo 1000x v 99% albumu spomínajú akí sú stokári, nech robia pravdivé texty čo žijú a podobne a nie stále zo seba robiť kovbojov. Pravdivý poslúchač z týchto textov uvidí, či sú "stoka" alebo stoka (btw. neviete kto zaviedol tento pojem ?).

A osobne si myslím, že hip-hop na Slovensku skončil asi tak pred 3-4 rokmi, ale stále sa teším na hocijakú tvorbu NS a hlavne sa v poslednej dobe teším na sólovku repera Dena (schválne som to tak napísal neviem to akosi vyskloňovať :D:D ), takže asi tak.
MurphY
Professional
Professional

no ehm JEDINE CO MA OD DS - DUO zaujalo bolo spominani track deti sa nemaju kde hrat.. lebo je to pravda staci sa pozret na klip a uvidis to.. aj moj foter to videl a pocuva to v aute a ma to pri rihanie.. alebo neviem ako to mam vysklonovat.. a este k tomu vsetci co sa hraju na stokarov tich fakt nemusim lebo 90% percent ich textu je hou hou ja som stokar a ty si kar a fajcis mi kar..nie kazdy z petrzalky je stokar a akoze high ultra mega giga nano raper.. napr. Moe z amo ten sa nehra na nic a jeho styl sa da pocuvat od neakeho mikyho moru.. lol.. strasne smiesne meno ma miky mora :)

na slovensku hip hop este neskoncil..este par trackov stoji na urovni a este sa to da nazvat TVORBOU..moja rec , amo a samozrejme nazov stavby teda luza sa o to staraju..
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

MurphY napísal:na slovensku hip hop este neskoncil..este par trackov stoji na urovni a este sa to da nazvat TVORBOU..moja rec , amo a samozrejme nazov stavby teda luza sa o to staraju..
Moja reč ? ehm.. A z NS prečo len lúza ? DM si myslím, že majú lepšiu tvorbu, ale vec názoru..
Opak
Addict
Addict

MurphY napísal:.. napr. Moe z amo ten sa nehra na nic a jeho styl sa da pocuvat od neakeho mikyho moru.. lol.
presne brácho...pozrite sa na AMO..chlapci z blavy a vobec sa nehraju nato aky su stokary..nie jak miky mora tie jeho trapne texty kazde druhe slovo je do <>

edit:* tiež súhlasím s tým že o svk scénu sa stará akurát AMO,MR,NS,Lúza a ešte DM celkom... sa dá
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Opak napísal:presne brácho...pozrite sa na AMO..chlapci z blavy a vobec sa nehraju nato aky su stokary..nie jak miky mora tie jeho trapne texty kazde druhe slovo je do <>

edit:* tiež súhlasím s tým že o svk scénu sa stará akurát AMO,MR,NS,Lúza a ešte DM celkom... sa dá
Tak s tymto nazorom som ochotny suhlasit, len preco vas nepocut viac? HH sa vsade naokolo prezentuje prave tymi vulgarnymi "rapermi" a pritom si aj ja spominam, ze ta nova pesnicka od AMO sa mi este zdala pocuvatelna :) A o nich som nepocul nic.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

nErD. ' z napísal:A osobne si myslím, že hip-hop na Slovensku skončil asi tak pred 3-4 rokmi, ale stále sa teším na hocijakú tvorbu NS a hlavne sa v poslednej dobe teším na sólovku repera Dena (schválne som to tak napísal neviem to akosi vyskloňovať :D:D ), takže asi tak.
Konečne to niektorým zapína... Na slovensku na prstoch spočítate raperov hodných uznania... VIAC NIE
MurphY
Professional
Professional

nErD. ' z napísal:Moja reč ? ehm.. A z NS prečo len lúza ? DM si myslím, že majú lepšiu tvorbu, ale vec názoru..
no lebo enes je vlastne luza + dm tak vsetci clenovia zle som sa vyjadril ale ako DM moc nemusim.. par trakov sa da ale neako mi nesadli
Opak
Addict
Addict

MurphY napísal:no lebo enes je vlastne luza + dm tak vsetci clenovia zle som sa vyjadril ale ako DM moc nemusim.. par trakov sa da ale neako mi nesadli
tiež no..niektoré tracky akože bomba ale ine zasa :?
Napísať odpoveď