Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
spike97
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Opak napísal:tiež no..niektoré tracky akože bomba ale ine zasa :?
To nie len pri ních je tak...to sa dá povedať na každého,okrem DS od nich sa mi ani 1 nepáči.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

inak a vie niekto preco si na seba furt nadavaju DS a H16? nie ze by ma to nejak velmo trapilo..
ale dost sa dissuju tak ze preco.. :idea:
kto ma podla vas navrch? :D
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Na porovnanie sú dobré pesničky GPS a 1,6Tdi,u mňa má navrh jednoznačne H16 ....je to zaujímavé počúvať...a v novom albume DS to už prehnali,a pekne sa stím strápnili (u mňa).
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja DS nemusím vobec.proste táto skupina pre mna neexistuje a H16 skoro to isté..zopár trekov čo sa daju púočuvať
rockonhustla
Light Star
Light Star

nooooooo

Príspevok od používateľa rockonhustla »

tomek00 napísal:inak a vie niekto preco si na seba furt nadavaju DS a H16? nie ze by ma to nejak velmo trapilo..
ale dost sa dissuju tak ze preco.. :idea:
kto ma podla vas navrch? :D
Zacal miky lebo sa mu nepacila H16 hlavne korec a aj po 2 dissoch skoncil lebo h16 po ich slabom disse nevedeli na jeho dalsi diss dat poriadnu odpoved, jedine co mali proti nemu bola ta jeho slavna vesta. Neobhajujem DS, pacil sa mi iba ich prvy album, ale v tomto beefe, ak sa to da tak nazvat mali urcite navrch.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

NO ved každéme sa páči niečo iné.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No mne sa o trošku viac páči diss Mikyho - 1.6 TDi, ale dosť počúvateľné je aj GPS...ale myslím, že nie sú na nejaké dlhšie počúvanie, lebo ma už dosť omrzeli a malinko mi už aj lezú tieto pesničky na nervy :lol:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

poznate? co nato vravite?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

rockonhustla napísal:Zacal miky lebo sa mu nepacila H16 hlavne korec a aj po 2 dissoch skoncil lebo h16 po ich slabom disse nevedeli na jeho dalsi diss dat poriadnu odpoved, jedine co mali proti nemu bola ta jeho slavna vesta.
aj som si myslel ze to zacal on.. no sranda je ze maju spolu jeden song (Miky a Korec)...
Pilifo napísal:No mne sa o trošku viac páči diss Mikyho - 1.6 TDi, ale dosť počúvateľné je aj GPS...ale myslím, že nie sú na nejaké dlhšie počúvanie, lebo ma už dosť omrzeli a malinko mi už aj lezú tieto pesničky na nervy :lol:
hej, neviem preco si riesia svoja "problemy" v hudbe a songoch.. cudne.. ale tak ich vec :?
rockonhustla
Light Star
Light Star

to

Príspevok od používateľa rockonhustla »

tomek00 napísal:hej, neviem preco si riesia svoja "problemy" v hudbe a songoch.. cudne.. ale tak ich vec :?
No maju spolu song aj s cistym, to je pravda, problemy riesia v hudbe lebo v rap je to bezne a samozrejme je to dobre promo pre ich albumy.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Bolo to tak... Miky Mora a H16 este pred vydanim albumu Moraton nemali medzi sebou nic... Este aj Grimaso mu robil najviac produkciu v albume... Grimaso to vyuzil a opytal sa Mikyho ci by H16 nemohla spravit snimi featuring... Miky odmietol a povedal, ze nechce snimi spravit nic, lebo ich rap ho moc neoslovuje... A H16ke sa to nejak moc dotklo a zacali sa dissovat... Aj Grimaso sa kvoli tomu zmenil lebo samozrejme, ze bol na strane svojich... A co sa tyka kto ma lepsie dissy... mno 1.6tdi je proste uplna supa... Ale v novom albume DS to uz je prehnane az moc... az dokonca trapne... pricom H16 nieje zatial v dissoch trapna... :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no ehm.. cely diss je o tom ze kto komu je*al mamu nic ine..vlastne co vie druha strana povedat ? opakovany vtip nie je vtipom..najprv davali ze s kym asi tak je*ala ivova mama a teraz iba zmenil s kym asi tak je*ala branova mama..uplne ze fantazia ? k tej H16 neviem co mal diss na mikyho spolocne s GPS ? absolutne ma tie dve skupiny uz nezaujimaju.. to co robia je uz trapne
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:k tej H16 neviem co mal diss na mikyho spolocne s GPS ?
:roll: :roll: ...počul si vlastne tú pesničku???
MurphY
Professional
Professional

iba raz mozno dva krat.. okrem toho ze je tam dalsi "party" hit a diss na mikyho tak sa to fakt GPS volat nemuselo
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Jedin´´e čo z hip hopu môžem je H16.Tam sú texty aspoň o niečom aj tie podmazy sú fajn.A hlavne nespievajú : "Jou ja som šéf tvoj tatko je zmrd" a 10 krát dookola
MurphY
Professional
Professional

Dieg0 napísal:Jedin´´e čo z hip hopu môžem je H16.Tam sú texty aspoň o niečom aj tie podmazy sú fajn.A hlavne nespievajú : "Jou ja som šéf tvoj tatko je zmrd" a 10 krát dookola
lol heh no tak to si pocul iba h16?? akoze uplny opak si dal prave ty z 1.6 sa hraju na to naco nemaju
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

MurphY napísal:lol heh no tak to si pocul iba h16?? akoze uplny opak si dal prave ty z 1.6 sa hraju na to naco nemaju
Vravel som co som pocul.Pre spomienky som si vypocul pod so mnou von a byt ci nebyt + zarabaj kes a to je uplne iny styl ako rithnus a iny sraci.A nie nepocul som iba h16.Hip hop osm pocuvla este asi pred rokom takze viem o com hovorim.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

tak to teda vobec nic nevies..pusti si pesnicku od H16 nech vidia alebo nesom falosny :D ...nemozem z toho skorca strasny trapak...strasne sa zacali hrat na nieco kedze su uz tak "vysoko"...ako maju aj dobre pesnicky ale asi vtedy ked tam "nerapuje" skorec (daj sa dokopy, neprestavam verit atd..)...a ku byt ci nebyt tak to spieva len sam dilema ktory je asi jediny normalny z celej skupiny...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

A co je normalnejsie ako H16?Rythnus presyteny nadavkami?Hovorim co poznam kedze momentalne uz dlhu dobu pocuvam metal.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Dieg0 napísal:A co je normalnejsie ako H16?Rythnus presyteny nadavkami?Hovorim co poznam kedze momentalne uz dlhu dobu pocuvam metal.
http://www.myspace.com/zlastrava
Napísať odpoveď