Aky mate najsrandovnejsi zazitok s ucitelom-kou??

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
LLucia
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Sry za OT, ale 95% týchto príhod je skôr poriadne blbých ako srandovných :?

A ad toto:
Drago napísal:preboha jako mozete mat sex s ucitelkou ??? aj keby bola hocijako pekna...ale je to ucitelka :)
... nepatrí náhodou sex s učiteľom/-kou medzi pomerne frekventované fantázie adolescentov? :)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

no ešte ked som bol na gymply a mali sme hodinu informatiky, tak začalo v triede horieť (asi nejaká časť z PC už neviem) no a náš roztržitý profák to chytil ,utekal k umyvadlu a niečím to polial a ono to začalo horieť ešte viac :D
a najlepšie bolo že do treidy práve prišla riaditeľka s exkurziou zo základnej že sa prišli pozrieť na školu atď a v triede strašný smrad! :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

LLucia napísal:Sry za OT, ale 95% týchto príhod je skôr poriadne blbých ako srandovných :?

A ad toto:
... nepatrí náhodou sex s učiteľom/-kou medzi pomerne frekventované fantázie adolescentov? :)
Urcite nie, teda pre normalnych adolescentov, kedze vacsina uciteliek patri skor do krematoria ako do postele

edit//ale vynimky potvrdzuju pravidlo :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Drago napísal:Urcite nie, teda pre normalnych adolescentov, kedze vacsina uciteliek patri skor do krematoria ako do postele

edit//ale vynimky potvrdzuju pravidlo :)
to by som trosku poopravil, ze urcite nie pre normalne ucitelky, lebo vacsina patri vo vztahu k studentovi len a iba za katedru, ale najdu sa stabajzny o ktorych snival kazdy adolescent, cest vynimkam :-) ...

... chapes ako u nas v skole ... informu prisla ucit 26 rocna hardwarovo velmi komunikativna plavovlaska ... nemyslim ze najdes jedneho ktoremu sa o nej nesnival sen o trosku inom vyucovani :-) ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak ja mám 1 taký úsmevný moment s našou profesorkou biológie(mimochodom má iba 26)...no 1 spolužiak je neskutočný pravičiar a neznáša komunistov, a tak si na lavicu napísal odkaz : "Toto nie je lavica, toto je pravica"... :) No a pred písomkou z biológie si tam aj dočmáral nejaké ťaháky a keď táto profesorka kontrolovala lavice, tak sa zastavila pri tej spomínanej spolužiakovej a hovorí mu : "Matúš, vygumuj si tie ťaháky z lavice!" A on na to : "Toto nie je lavica, toto je pravica!" Všetci do smiechu a učiteľka stála totálne zarazená a absolútne nechápala pointu toho, čo jej spolužiak povedal :roll:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

LLucia:ja len hovorím čo som zažil čo sa ti nepáči a mimochodom keď už sme pri tom tak ja som aspoň napísal zážitok,čo sa nedá povedať o tebe:),ale aby som nebol OT, tak tu jeden mám:Možno to teraz nevyznie ako sranda ale v tom monente to bola sranda a bavíme sa na tom doteraz:)Na začiatku školského roka k nám do triedy chodil jeden maník ktorý mal nejakú fyzickú vadu alebo ako to nazvať,v pohode chalan strašná sranda ,keď raz na telesnej výchove sme mali liežť po tyči učiteľ pripravil dve tyče a tretia bola opretá o stenu(nebola uchytená v tej diere v zemi), a spolužiak začal liezť na tú tyč a učiteľ spolu s celou triedou sme sa začali smiať jak buci a učiteľ že:"No ručičky máš slabučké,ty by si moholo liezť po tyči akurát bez rúk":D:D od vtedy si z toho robíme haluz:D:D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

@Drago: asi tak, ze sa vyskytuju sem-tam ucitelky ca tych 26 cerstvo po skole s ktorymi by si vacsina rada dala "session"... napr. taka nasa francuzstinarka..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nasu francuzstinarkujeden nas spoluziak platnociky miluje odkedy ju prvy krat zbadal :lol: a len preto maturuje z franiny :lol:
Napísať odpoveď