Veľká noc

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

velku noc uz quantum rokov nejako moc neprezivam, ako chalaniska sme vzdy boli ustedrit nejaky preplesk kamaratkam a klasik rodina a tak ... uz asi 4 roky som ani len korbac nemal :-) ... radsej sa na velku noc zobereme rodina a ideme niekde do prec -> nieco typu hrad, chata, term. kup. a tak podobne .. proste tam kde radi zarabaju a maju aj na velkonocny pondelok otvorene ...

... btw.: nevie niekto nahodou ci je aj na velkonocny pondelok otvoreny osviencim ? ... rad by som tam isiel, ale ked púoliaci su krestanski fanatici, tak tomu moc sance nedavam ...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nemám rád tento sviatok. Nerobí mi to dobre na žalúdok. :| Tento rok nikam s korbáčom nepôjdem. Aj tie posledné boli chabé, akurát som obišiel povinnú rodinu aby sa neurazili.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Tento sviatok je obycajna chu****.A este ked niekto napise ze je rad lebo dostane peniaze tak ja dostanem chut zabijat.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Dieg0 mas s casti pravdu ja ho tiez nemusim jedine co sa mi na nom paci ze uvidim rodinu co som davno nevidel ale radsej by som nejaku chatu torganizoval alebo ostal v KE na intraku a vykslal sa na vsetko ale zas ked si predstavim kolace ... :lol: :lol: :lol:

- ani sajnu nemam kde budem ale vecer na 100% v nejakom bare ...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

odbije 12hodin na obed a den bude ako kazdy iny, trosku vysibem najblizsiu rodinu, pooblievam
a specialne pre Diega-som rad ze dostanem peniaze :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Je rozdiel ked chodis kupat pre peniaze alebo si rad ze popri tom ako vidis rodinu, atd dostanes peniaze.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ked ti mam pravdu povedat tak nechodim kupat pre peniaze, je to v nasej rodine taky zvyk a len ho ako tak dodrziavame a samozrejme vysibeme zeny proti chorobam :wink:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Dieg0 napísal:Je rozdiel ked chodis kupat pre peniaze alebo si rad ze popri tom ako vidis rodinu, atd dostanes peniaze.
pre peniaze chodia kupať dementi. :D ja si asi obuidem povinnu rodinu. a potom s kamošmi ulovíme spolužiačku, alebo dve, koľko sa nám podarí. A prečo? Pretože má vždy na sebe dáke tenké tričko, a to keď obleješ vodou, hmmm :lol:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Sepiroth napísal:pre peniaze chodia kupať dementi. :D ja si asi obuidem povinnu rodinu. a potom s kamošmi ulovíme spolužiačku, alebo dve, koľko sa nám podarí. A prečo? Pretože má vždy na sebe dáke tenké tričko, a to keď obleješ vodou, hmmm :lol:
Tak ja som na tom podobne...rodina sa stretne u babky a dedka, tam sa navzájom všetci vyšibeme a vyoblievame a potom ideme na "zaujímavejšie objekty" :P
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

Tohto roku budeme dzivky hadzat do snehu a ne ich olievat!!!!! :D
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

Sepiroth napísal:pre peniaze chodia kupať dementi. :D ja si asi obuidem povinnu rodinu. a potom s kamošmi ulovíme spolužiačku, alebo dve, koľko sa nám podarí. A prečo? Pretože má vždy na sebe dáke tenké tričko, a to keď obleješ vodou, hmmm :lol:
tak tento rok bud dlhooo chora :)
wixinka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wixinka »

ja cez velky piatok..cize dnes budem oslavovat 18-tku:D uzasne to vyslo:D
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ais budem pit jak doga aj s kamosom a baby su u nas je*le takze nic :(
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Pravdupovediac, nemam absolutne predstavu, co budem vlastne robit a ako prezijem Velku noc. Mal som pred casom neake plany, zial vsetko to padlo. Neako ma dokonca presli aj chute udrziavat neake tradicie, preto v pondelok mozno len skocim segre na caffe. Najskor sa vsak asi poriadne vyspim a potom uz len budem cakat, kedy o5 pride dalsi nekonecny pracovny tyzden. :?
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

No ja ako tak rozmyslam, tak budem doma, .... Ale samozrejme ze sestrz a bratova frajerka co teraz prisla ku nam na velku noc, tak tie to schytaju aj za ostastnych :lol:
Blazeer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blazeer »

Ako po velkej noci??? :lol: baby? bolia zadky? :D .... chlapi? uz triezvy? :)
brm
Darca
Darca

Re: Veľká noc

Príspevok od používateľa brm »

SOS.. :new04:

Tento veľkonočný pondelok asi prvýkrát vo svojom živote by som mal ísť vyšibať jedno dievča, na ktorom mi dosť záleží. A teraz si uvedomujem, že neviem, ako sa na to pripraviť. :D

Doteraz som každý rok bol na Veľkú noc mimo domu, vždy som vyšibal iba mamu, sestru, babku, a keď som bol menší, aj susedy - dôchodkyne v rámci paneláku. Po ruke som mal nejakú voňavku, pohár vody, prípadne korbáč, ktorý mi niekedy zaplietal otec.

Preto sa chcem opýtať šibačkovo skúsenejších, ako riešite šibačku, keď chodíte po spolužiačkách, frajerkách, kamarátkach? Voňavku nemám problém, ale kde v KE zoženiem nejaký aspoň menší korbáč? Vedel by som si zohnať malý bičík, ale jej mama si o mne hneď pomyslí, že som úchyl. A ako a čím oblievate? Máte u seba nejaký pohár? ..fľašu vody? Alebo vodu opýtate od nich??? Určite ju nechcem hádzať do vane pod sprchu a tak.....

Ako teda na to? Vďaka za každý tip.. :D
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Ja budem doma "netrpezlivo" čakať oblievačov. :? Tento sviatok moc nemusím, najmä keď prídu takí, ktorých až tak nepoznám, ale slušnosť káže pustiť ich dnu. Prvýkrát príde k nám môj priateľ, jedno pozitívne na tomto dni. :) Ale samozrejme, teším sa aj na zákusky a dobrú náladu (ktorá dúfam, že bude). Len žiaľ, že nebude rodina pokope...

brm, ja som videla korbáče v Tescu a neboli ani také malé. :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja mam veelmi rada Velku Noc , odrobim 3 sviatky a mam zarobene na letnu dovolenku. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

brm, bud to pojdes nasekat vrboveho prutia (ja som z tatom plietol z cerveneho) a podla navodu na nete upletie svoj, alebo skus ist niekde kde sa predavaju veci na volnom pristranstve... tu v NR pobiehali vcera stare babky s korbacmi smerom od Tesca v centre mesta..
no a vodu by som si pytal na mieste... sice stratis moment prekvapenia, ale nebudes za chruna, ktory im poblieva celu chodbu hned z dveri...
Napísať odpoveď