... btw.: nevie niekto nahodou ci je aj na velkonocny pondelok otvoreny osviencim ? ... rad by som tam isiel, ale ked púoliaci su krestanski fanatici, tak tomu moc sance nedavam ...
Veľká noc
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
velku noc uz quantum rokov nejako moc neprezivam, ako chalaniska sme vzdy boli ustedrit nejaky preplesk kamaratkam a klasik rodina a tak ... uz asi 4 roky som ani len korbac nemal
... radsej sa na velku noc zobereme rodina a ideme niekde do prec -> nieco typu hrad, chata, term. kup. a tak podobne .. proste tam kde radi zarabaju a maju aj na velkonocny pondelok otvorene ...
... btw.: nevie niekto nahodou ci je aj na velkonocny pondelok otvoreny osviencim ? ... rad by som tam isiel, ale ked púoliaci su krestanski fanatici, tak tomu moc sance nedavam ...
-
Lord ANAKIN
Professional
Dieg0 mas s casti pravdu ja ho tiez nemusim jedine co sa mi na nom paci ze uvidim rodinu co som davno nevidel ale radsej by som nejaku chatu torganizoval alebo ostal v KE na intraku a vykslal sa na vsetko ale zas ked si predstavim kolace ...
- ani sajnu nemam kde budem ale vecer na 100% v nejakom bare ...
- ani sajnu nemam kde budem ale vecer na 100% v nejakom bare ...
pre peniaze chodia kupať dementi.Dieg0 napísal:Je rozdiel ked chodis kupat pre peniaze alebo si rad ze popri tom ako vidis rodinu, atd dostanes peniaze.
Tak ja som na tom podobne...rodina sa stretne u babky a dedka, tam sa navzájom všetci vyšibeme a vyoblievame a potom ideme na "zaujímavejšie objekty"Sepiroth napísal:pre peniaze chodia kupať dementi.ja si asi obuidem povinnu rodinu. a potom s kamošmi ulovíme spolužiačku, alebo dve, koľko sa nám podarí. A prečo? Pretože má vždy na sebe dáke tenké tričko, a to keď obleješ vodou, hmmm
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Pravdupovediac, nemam absolutne predstavu, co budem vlastne robit a ako prezijem Velku noc. Mal som pred casom neake plany, zial vsetko to padlo. Neako ma dokonca presli aj chute udrziavat neake tradicie, preto v pondelok mozno len skocim segre na caffe. Najskor sa vsak asi poriadne vyspim a potom uz len budem cakat, kedy o5 pride dalsi nekonecny pracovny tyzden. 
Re: Veľká noc
SOS..
Tento veľkonočný pondelok asi prvýkrát vo svojom živote by som mal ísť vyšibať jedno dievča, na ktorom mi dosť záleží. A teraz si uvedomujem, že neviem, ako sa na to pripraviť.
Doteraz som každý rok bol na Veľkú noc mimo domu, vždy som vyšibal iba mamu, sestru, babku, a keď som bol menší, aj susedy - dôchodkyne v rámci paneláku. Po ruke som mal nejakú voňavku, pohár vody, prípadne korbáč, ktorý mi niekedy zaplietal otec.
Preto sa chcem opýtať šibačkovo skúsenejších, ako riešite šibačku, keď chodíte po spolužiačkách, frajerkách, kamarátkach? Voňavku nemám problém, ale kde v KE zoženiem nejaký aspoň menší korbáč? Vedel by som si zohnať malý bičík, ale jej mama si o mne hneď pomyslí, že som úchyl. A ako a čím oblievate? Máte u seba nejaký pohár? ..fľašu vody? Alebo vodu opýtate od nich??? Určite ju nechcem hádzať do vane pod sprchu a tak.....
Ako teda na to? Vďaka za každý tip..
Tento veľkonočný pondelok asi prvýkrát vo svojom živote by som mal ísť vyšibať jedno dievča, na ktorom mi dosť záleží. A teraz si uvedomujem, že neviem, ako sa na to pripraviť.
Doteraz som každý rok bol na Veľkú noc mimo domu, vždy som vyšibal iba mamu, sestru, babku, a keď som bol menší, aj susedy - dôchodkyne v rámci paneláku. Po ruke som mal nejakú voňavku, pohár vody, prípadne korbáč, ktorý mi niekedy zaplietal otec.
Preto sa chcem opýtať šibačkovo skúsenejších, ako riešite šibačku, keď chodíte po spolužiačkách, frajerkách, kamarátkach? Voňavku nemám problém, ale kde v KE zoženiem nejaký aspoň menší korbáč? Vedel by som si zohnať malý bičík, ale jej mama si o mne hneď pomyslí, že som úchyl. A ako a čím oblievate? Máte u seba nejaký pohár? ..fľašu vody? Alebo vodu opýtate od nich??? Určite ju nechcem hádzať do vane pod sprchu a tak.....
Ako teda na to? Vďaka za každý tip..
-
luculiiik
Light Star
Ja budem doma "netrpezlivo" čakať oblievačov.
Tento sviatok moc nemusím, najmä keď prídu takí, ktorých až tak nepoznám, ale slušnosť káže pustiť ich dnu. Prvýkrát príde k nám môj priateľ, jedno pozitívne na tomto dni.
Ale samozrejme, teším sa aj na zákusky a dobrú náladu (ktorá dúfam, že bude). Len žiaľ, že nebude rodina pokope...
brm, ja som videla korbáče v Tescu a neboli ani také malé.
brm, ja som videla korbáče v Tescu a neboli ani také malé.
-
pryja
Darca
Ja mam veelmi rada Velku Noc , odrobim 3 sviatky a mam zarobene na letnu dovolenku. 
brm, bud to pojdes nasekat vrboveho prutia (ja som z tatom plietol z cerveneho) a podla navodu na nete upletie svoj, alebo skus ist niekde kde sa predavaju veci na volnom pristranstve... tu v NR pobiehali vcera stare babky s korbacmi smerom od Tesca v centre mesta..
no a vodu by som si pytal na mieste... sice stratis moment prekvapenia, ale nebudes za chruna, ktory im poblieva celu chodbu hned z dveri...
no a vodu by som si pytal na mieste... sice stratis moment prekvapenia, ale nebudes za chruna, ktory im poblieva celu chodbu hned z dveri...