vaše grafické výtvory
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Moja prvá ručná čiernobiela práca, takže nebudte príliž krutý kumne
a viem, že jednu nohu má menšiu ako druhú, no tak sa podarilo, čo už je to retardovaný típek. Ináč bral som nápad z avataru, ale uši som mu nespravil, lebo ho chcem spraviť ako človeka, kto pozná inuyashu tak vie o očm hovorím. Chcem to ešte vyfarbiť a zlepšiť vo Photoshope.
-
Designer
Light Professional
Zdravim ...
Skusil som urobit-(namalovat?) auto , je to prva takato praca pozrel som si jedno video speed-painting-u ze ako sa to priblizne robi , a urobil som toto : http://i25.tinypic.com/bbjhe.png vid priloha
Neviem ci stym budem pokracovat , alebo je to posledny work ...
Skusil som urobit-(namalovat?) auto , je to prva takato praca pozrel som si jedno video speed-painting-u ze ako sa to priblizne robi , a urobil som toto : http://i25.tinypic.com/bbjhe.png vid priloha
Neviem ci stym budem pokracovat , alebo je to posledny work ...
-
will.i.am
Darca
najdi si nejake tutorialy a uc sa podla nich co sa pouziva na co.. na vela veci pritom prides aj sam...lollo napísal:mnoo moje vytvori(som len zaciatocnik)v PS2 som robil asi po 2x
bol by som rad ak by ste mi poradili co by som mal zmenit or naucit sa
ale tak je to dost zle.. aj ked mozno 2. dajme tomu... ale to lollo sa mi celkom paci.. to je jedine co ma nieco do seba z tych veci co si tu dal...
-
LLucia
Star
Ja by som povedala že tutorialy nie sú na začiatok dobré, ale je to len vec názoru (a skúsenosti). Skrátka keď máš pred sebou PS, iba klikáš, skúšaš, zisťuješ čo a ako - zatiaľ čo pri tutoriale mnohé preskočíš a o 5 minút ani nevieš ako si sa k niečomu dopracoval.
Tutoriály sú dobré na pár trikov, keď chceš vedieť konkrétne čo a ako urobiť, ale napr ja som ani to veľmi nevyužila. Najlepšie tutorials sú IMO na Computer Arts, ale ťažko to nazvať tutoriálmi - to je už v mnohých prípadoch komplexný popis štýlu práce... Často od skutočných profíkov v odbore. Tam nenájdeš tutorial na "glow button" alebo blesk
Tutoriály sú dobré na pár trikov, keď chceš vedieť konkrétne čo a ako urobiť, ale napr ja som ani to veľmi nevyužila. Najlepšie tutorials sú IMO na Computer Arts, ale ťažko to nazvať tutoriálmi - to je už v mnohých prípadoch komplexný popis štýlu práce... Často od skutočných profíkov v odbore. Tam nenájdeš tutorial na "glow button" alebo blesk
-
will.i.am
Darca
tak ako hovoris je to len vec anzoru. mna nebavilo klikat a skusat. ale ked som videl co ktora funkcia robi tak som si to aj skor zapamatal...LLucia napísal:Ja by som povedala že tutorialy nie sú na začiatok dobré, ale je to len vec názoru (a skúsenosti). Skrátka keď máš pred sebou PS, iba klikáš, skúšaš, zisťuješ čo a ako - zatiaľ čo pri tutoriale mnohé preskočíš a o 5 minút ani nevieš ako si sa k niečomu dopracoval.
tu su nejake moje vytvory z dob ked som sa dost venoval 3D.. je toho viac mozno neskor este nieco pridam...
http://www.3dgrafika.cz/index.php?a=gal ... &name=rjam
http://www.3dgrafika.cz/index.php?a=gal ... &name=rjam
-
LLucia
Star
Tak nie že by toto bol vrchol mojej kreativity, ale možno to niekoho "inšpiruje". Najnovšie sa zaujímam o data visualization .... no a zo stránky NewsMap, ktorá mapuje a vizualizuje články spravodajských serverov, som si vyrobila "plagát" (zatiaľ to nebolo v printe ale v pondelok bude)....
Stačilo pár printscreenov, orezania, obkreslenia ... Výsledok tu.
Stačilo pár printscreenov, orezania, obkreslenia ... Výsledok tu.