LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Steven666
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

hojko: nemohol veď na pohrebe nebol nikto len Jack, myslíš že by Sun neprišla na pohreb vlastného manžela?pritom ten pohreb sa zdal byť v Amerike a Jin ako bolo vidieť je pochovaný v Korei. Ja osobne si myslím že v tej truhle leží niekto kto bol Jackovi veľmi blízky.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

takze podla mna ako jack hovoril o oceanic eight a vsetci hovoria o oceanic six, tak to bude tak, ze z ostrova sa vratia osmi, ale 6 zivi + 2 mrtvi... ked tu niekto pisal, ze na hrobe bol uvedeny rok 2004, predtym ako sa vratili z ostrova a kate mala arona, na tych dvoch mrtvych by mi sedeli jin + claire.. tym by sa ciastocne mohol vysvetlit aj ten pohreb vo flashforwarde z konca tretej serie, kde bol len jack, tak, ze v tej truhle bola claire a na pohrebe bol len jack, lebo claire je vlastne jeho sestra..
tym sa ale o jedneho znizil pocet tych, o ktorych vieme, ze patria do oceanic six, takze teraz je to len jack + kate + sun + hugo.. plus este je diskutabilny aron, kedze ten by sa tiez mohol rata do oceanic six aj ked sa narodil na ostrove, ale lietadlom v istom zmysle letel...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

makaveli: no tvoja teória je viac pravdepodobnejšia, ale je tu časový nesúlad kedže ten flashforward z konca 3 serié ukazuje dalekú budúcnosť kdežto tie čo sú v 4 sérií sa odohrávajú skorej než si Jack nechal narásť bradu, a vyzerá to Katinho flashforwardu že Aaron je s ňou už pekne dlho kedže ju oslovuje mama takže v tej truhle je niekto iný.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

@makaveli: Jackova "osmicka" spocivala podla mna v tom, ze pad prezlo osem ludi, ale dvaja zomreli pocas pobytu na ostrove, nie az po navrate.

V truhle z konca tretej serie je podla mna Michael.

A moj nazor na Oceanic Six: Jack, Kate, Hurley, Sun, Sayid, Walt
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ing. FijoK napísal:@makaveli: Jackova "osmicka" spocivala podla mna v tom, ze pad prezlo osem ludi, ale dvaja zomreli pocas pobytu na ostrove, nie az po navrate.

V truhle z konca tretej serie je podla mna Michael.

A moj nazor na Oceanic Six: Jack, Kate, Hurley, Sun, Sayid, Walt
ja ti neviem žeby si kvôli michealovej smrti jack siahol na život vidím veľmi nepravdepodobnú.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

hojko napísal: Inak nemohol byt v tej truhle na konci tretej serie prave Jin???
nemohol lebo z ostrova nikdy neodisiel ... datum na jeho hrobe zodpoveda datumu padu lietadla ...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

SPOILER po 7 epizodu a moja teoria:

Oceanic Six: Jack, Kate, Hurley, Sun, Sayid, Aaron

Kombinacia flashforward/flashback ma dostala, trosku som nepochopil ten datum na hrobe lebo to maju dost cudne popisane...

EDIT (thx Steju): Ide podla vsetkeho o jedneho z tych, ktori zomreli po pade, teda ako hovoril Jack na sude... jeden z 8 (6 z nich Oceanic Six).

Ta baba co vyskocila bola Regina, ta ktora citala tu knihu naopak (mimochodom kniha a ludoch ktory na lodi spachali samovrazdy). Prechod na/z Ostrova podla vsetkeho nejako psychicky/casovo posobi na ludi okolo neho a jeho hranice.

Taktiez to vyzera tak, ze Ben ma v rukave nejaky zolik kedze Michael je jeho spion na lodi. Fakt zaujimave, na konci druhej serie sa Michael a Walt vydali smerom ktory dostal od Bena. Mam dost velke podozrenie, ze Ben mal uz davno za lubom "privolat" tu lod prostrednictvom Michaela, ktory podla vsetkeho opat stratil nejakym sposobom Walta (opat unos?) na nejakom blizkom Ostrove. Dostal sa do kontaktu s tymi ludmi co nasli ten vrak hlboko v Oceane a ti boli nejako spojeny s Widmorom, ktori sa uz od davna zaujima o Ostrov. Kapitan lodi sa snazi vypadnut, nezachranit ludi z Ostrova a prezit spolocne s psychicky labilnou posadkou. Zacinam sa obavat aj o Daniela a ostatnich... zeby sa Lapidus (pilot vrtulnika) vratil pre iste individua na Ostrov?

Do konca serie nas urcite caka este nejaka zapletka Ben vs Ludia z lode a dozvieme sa ako sa ludia z Oceanic 6 dostali z Ostrova a za akych odolnosti.

Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Dem0n napísal:SPOILER po 7 epizodu a moja teoria:
ako datum smrti mal vraj napisany datum havarie...
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Demon: nic nove si nenapisal. ta prva polovica su uz davnejsie zname fakty (nie si sam, co citas LOST.cz) :D

A ohladom Michaela na lodi. Ben je velmi mudry clovek. On tu lod privolat nechcel (tak si to napisal). Vedel o nej, a tak to vyuzil a poslal Michaela falosnym kurzom, aby mu robil spiona.

Otazkou ostava, ci o tom Michael dopredu vedel, ze ide na lod, alebo sa to dozvedel az na lodi, od ineho Benovho cloveka (Bem mal ludi pravdepodobne viac, videli sme aj video, kde bol jeden z jeho ludi chyteny Charlesom Widemorom)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

B3rET napísal:tak dufam ze Desmond neskonci ako Minkowski :) a je aj mozne ze nieco zmenil v tej minulosti.. mozno aj koli tomu ma Daniel problemy s pamatou.... hmm? :)
jasne, že v tej minulosti "niečo" zmenil :roll: ved kontaktoval Farradaya, tym zmenil všetko, Desmondovo stretnutie s Farradayom v minulosti zapričinilo to, že sa začal zaujimať o tieto veci, Desmond mu dokonca povedal, že skonči na ostrove, takže Farraday to bral ako svoj osud a na ostrov sa vydal z presvedčenie a hlavne preto, lebo to tak mal spraviť(keby nebolo Desmonda v minulosti, Farraday by na ostrove nikdy nebol). To ešte otvara dalšiu otazku, Farradayova konštanta bol Desmond Hume, vieme, že vynašiel pristroj, ktory teleportuje mysel do budocnosti. Vyzera to tak, že od stretnutia s Desmondom pracoval len na tychto zaležitostiach a zrejme svoj pristroj dokazal zdokonaliť tak, že sa sam dostal do budocnosti alebo niečo podobne(dohad). No som zvedavy čo bude dalej. zatial je z poslednych časti jasne len to, že cely ostrov je nejaky časovy paradox.. Aj bez stitu, ktory zabranoval jeho vypatranie je jeho poloha vlastne viacmenej nejasna. Cestovanie tam a spať je akoby cesta akousi branou v čase(alebo v priestore?). Aj ked je lod Widmora od ostrova vzdialena 80 mil, cesta z ostrova trva 20 minut, no prejavy sa to v okolitom priestore ako cesta, ktory trvala viac ako 1 den. Tak to vnimali ludia na ostrove. Kedže ako vieme signal sa širi ovela väčšiou rychlostou, kontakt pomocou telefonov prebieha vlastne normalne a tak ludia nemohli postrehnut ten posun.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

jj ale o tomto sa neda bavit je to strasne komplikovane :)

proste nic nezmenil kedze za danielom bol aj v minulosti kedze o tom vedel..
vznikaju tam paradoxy
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

dobra cast :)

clovek aj uroni slzicku :cry: :( :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

NuSuey napísal:dobra cast :)

clovek aj uroni slzicku :cry: :( :)
Ja som sa nudil, neviem nejako ti dvaja ma vobec netankuju... omg, uz len jedna cast a zase pauza?
:?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Retne napísal:Ja som sa nudil, neviem nejako ti dvaja ma vobec netankuju... omg, uz len jedna cast a zase pauza?
:?
jj pauza ale len mesiac :) krepá stávka to dokašľala... zatiaľ aspoň How I met Your mother bude :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

pocujte zacinam tento serial pozerat od prvej serie.. teraz je kolka? 5? stoji to zato to kukat od zaciatku? ci mam skocit hned na nejaku inu? povedzte ked viete kde je to riadne vzruso 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

tomek00: Teraz bezi stvrta, ale urcite to divaj od zaciatku, lebo inak nebudes chapat o co tam ide.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

a chapat to nebudes aj tak :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pozerať akýkoľvek seriál ktorý má nejaký dej je somarina pozerať len tak od stredu..
Samozrejme, že kukaj od začiatku. 75% veciam by si nechápal keby si to kukal napríklad od tretej série :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

OMG scenaristi vazne nemaju problem zabit hocikoho....uz aj francuzka is DEAD :?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ob3l1x napísal:je to celkom dobre ... ale na StarGate SG1 to ani zdaleka nema ...
jj stargate mam najradsej to je moj serial :wink: vvelmi sa mi to paaci ani lost nieje zle ale stargate je 1 :)
Napísať odpoveď