Aky fotak?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Maki napísal:vzdy zostane najlepsie z digitalov zrkadlo, takze nizsie rady budu mat vzdy nejake muchy - co ti jin napisal je pravda, fz-50 je kvalitny fotacik, mal som moznost s nim fotit.. ked ultrazoom tak hladaj nieco aj so sankami na blesk potom uz ak nemienis v buducnosti ist do zrkadla ale rad by si aj nejaku vacsiu miestnost osvietil... fz-50 alebo canon ps g9 su fajn... aj ked ta g9 fakt skor tehla ktoru po niekom hodis a zabijes(vsak jin?) :D
Ale bloodko nemusí hneď skákať na DSLR - nepredpokladám, že za základ by chcel hneď vyhodiť 10tisíce. Jasnéže DSLR sú naj, no kompaktami a EVFkami sa dajú urobiť tiež nádherné foto...Ibaže s DSLRkami ľahšie.

Innak daj na tú G9 exter blesk a zdvojnásobíš deštruktívny účinok :P
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jin napísal:Innak daj na tú G9 exter blesk a zdvojnásobíš deštruktívny účinok :P
vies co... to bol moj napad hej? :D:D nepreberaj moje myslienky :D

a je mi jasne ze nebude skakat po dslr, ja len ze ak kupit evf, externy blesk tak ma vystarane pokial nechce vazne profesionalne zacat fotit... a este to bude aj v prijatelnej cene... pripadne ak bude nieco chcet tak existuju predsadky na EVFka... a stale to vyjde lacnesie ako objektiv na zrkadlo a nieje to az take zle...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Maki napísal:a je mi jasne ze nebude skakat po dslr, ja len ze ak kupit evf, externy blesk tak ma vystarane pokial nechce vazne profesionalne zacat fotit... a este to bude aj v prijatelnej cene... pripadne ak bude nieco chcet tak existuju predsadky na EVFka... a stale to vyjde lacnesie ako objektiv na zrkadlo a nieje to az take zle...
EVF a exter? To je podľa mňa už zbytočnosť. To už radšej riadnu objednávku cez Ebay a v balíku má aj všetky možné predsádky a filtre - Ebay sa riadne oplatí! :wink:

Napr :arrow: http://cgi.ebay.com/PANASONIC-LUMIX-DMC ... dZViewItem
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Mno, ono by dnesnej dobe klesania cien... tak Dslr sa da kupit za pomerne nizku cenu uz aj na slovensku, (napr Nikon D40)...
Takze si myslim ze to niekto mysli s fotenim vazne a neplanuje fotit na "Debil rezim" = zeleny stvorcek, fotak vsetko nastavi(ospravedlnujem sa ak som niekoho urazil) tak nech rovno prejde na zrkadlo
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ak povazujes D40 za zrkadlo tak potom prosim... podla mna to je brak
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

:roll: vsetko na tom principe fungovania povazujem za zrkadlo, ci uz D40 alebo D3...
Co sa tyka moznosti, funkcii a inych detajlov tak budis...
Napísať odpoveď