Co mate na plane ked skoncite strednu skolu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Co budete robit po skonceni skoly

Isť na vysku
97
76%
Nájsť si prácu
25
20%
Len tak si užívať
5
4%

Celkom hlasov: 127

moni19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa moni19 »

ja kedze som na vyske,tak po skonceni by sa patrilo najst si nejaku pracu. ale to je este daleko... :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

wixinka napísal:ved to gymko je blbo spravene..ucim sa jak sprosta chemiu,biolu,dejepis..a nakonec zistim ze idem na ekonomiku a nic z toho mi netreba..co uz no..ale uz na dalsi rok mam len tie predmety co chcem a co budem potrebovat:) este ze si mozeme vybrat do stvrteho predmety a ucitelov:)
Tak to máš fajn, na akú školu to chodíš? U nás take niečo nebude ani po 100rokoch pri našom regresivnom vedení. :?
-Po skončení gymnázia idem na výšku. Verím, že sa niekam dostanem. Nech je to barz aj UCM v TT :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

po ukonceni gymnazia mam v plane ist na VS, nic ine mi neostava. Bez VS som nic. ale este pred tym chcem si ist zarobit do zahranicia. na 3 mesiace asi do holandska
wixinka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wixinka »

Frikso napísal:Tak to máš fajn, na akú školu to chodíš? U nás take niečo nebude ani po 100rokoch pri našom regresivnom vedení. :?
-Po skončení gymnázia idem na výšku. Verím, že sa niekam dostanem. Nech je to barz aj UCM v TT :D
chodim do presova na konstantinku=horne gymko ..a vy nemate vyber predmetov na gymku?
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Digital napísal:samozrejme že by som chcel na vysokú ale ak to nepojde tak by som si chcel otvoriť nejakú podnik s takym undergroundovým nádychom kde by sa hral hip-hop,dnb,raegge,jungle. :)
Tak potom ho otvor u nas v Krtisi :) Tu taketo nieco moc chyba. Fu co by som dal zato kebyze taketo nieco je aj tu.

k teme: Ja dufam, ze sa mi podari ist na vysku, ale samozrejme to podla toho jak my to pojde na strednej. Zatial to tento prvy rok tak nevypada, ze by som sa mal dostat na vysku :D no uvidime :lol:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

wixinka napísal:chodim do presova na konstantinku=horne gymko ..a vy nemate vyber predmetov na gymku?
na konstantinku ??? no i ja tam chodim :lol: posahana skola, ale pssst :-D uz sa tesim jak z tamad vypadnem.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

skoncit skolu a hor sa do roboty :D nebudem si dalsi cas odjebavat na VS a stejne mi to na Slovensku nikto nezplati, navyse pri mojich terajsich znamkach nemam najmensiu odvahu o vysokej ani co len rozmyslat :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som sa rozhodla pre VŠ. Či to bolo správne, ukáže čas. :)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

robim presne to ako som si to predstavoval...
som na vyske studujem to co ma bavi, popri tom si celkom slusne zarabam + nejake love od rodicov....
studensky zivot je super dufam ze mi to este min 4 a pol roka takto pojde :)
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

klm16 napísal:studensky zivot je super dufam ze mi to este min 4 a pol roka takto pojde :)
heh, myslis ze je problem sptavit si z normalneho zivota "studentsky"? Nie...a ani sa navyse nemusis ucit na skusky :lol:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

uz od pol stvrteho rocnika som mal vybavenu pracu .... takze som musel/ nemusel zmaturovat :)

no hned som tam nastupil hned prvy volny den do novej prace
--
na vysoku urcite nie nechce sa mi 5 rokov este niekam chodit a ucit sa niesom ten typ

samozrejme viem ze by nebola odveci ..ale som spokojny tam kde som aj ked tam nezarabam cez 20k a nemam sluzobnu oktiaviu ...
:)

dufam ze nevadi ze to pisem az teraz ta tema tu tak mala byt uz o rok skorsie :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

najprv som si precital ze zarabas cez 20k a ze mas sluzobnu oktaviu tak som ta chcel pochvalit ;)
no a aku skolu si skoncil ze si sa hned pustil do prace?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Ja by som rad na vysku. Bud STUBA SFA alevo CVUT v Prahe alebo keby sa mi nejakym zazrakom podarili talentovky tak UK Architektura. Urcite nechcem ist hned do zamestnania. Studentsky zivot je lepsi ako zivot v praci a predsa len povedzme si to na rovinu, je malo ludi v sucasnosti ktori skoncili strednu a teraz sa dokazu slusne uzivit + zabezpecit sa pre pripadnu rodinu.
nevravim teraz o ludich ktory koncili strednu pred cc 10-15 rokmy to je o inom
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

idem na VŠ...kde?netuším...mám celkom rád PC, ale prácu s nimi na celý život si predstaviť neviem..chcel by som skúsiť právo- lenže na to nemám známky..nemám vobec predstavu, čo chcem robiť, jasné je len jedno- urobiť si ešte VŠ
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

no studensky zivot je fajn len peniaze tiez takze ine vychodisko ako vyska-externe a cez tyzden makat ja to inak nevidim kua to je ted vyhlad do buducna :? :close:
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Radšej pôjdem na výšku kým mi mozog funguje a keď zdochne... :coffee: :smt033 :smt039 :smt001
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Fabo napísal:Jednoznacne vysoka, maturita z gymnazia je dnes nic...
Tak ja som na tom podobne, jednoznačne ešte musím min. 5 rokov učenia zvládnuť...uf :)
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

ja som typ ktoremu sa nechce ucit takze uvidim ale asi pojdem na vysku bo bez vysky sa nezamestam a aj tak sa mi nechce hned robit zase radsej skola ako robota :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

chodím na gympel ale po skončení školu nechcem ani vydeť...pravda neviem kam ma veter zanese ale podla možnosti nejdem na VS ale pojdem nekde manualne na stavbu makať, mne sa takato robota nehnusi, robil som ju 2 mesace a v poho krasne, kamoši dvaja čo tam so mnou boli, tym sa ani učit nece a ani robit :lol: :lol:
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

amateur napísal:chodím na gympel ale po skončení školu nechcem ani vydeť...pravda neviem kam ma veter zanese ale podla možnosti nejdem na VS ale pojdem nekde manualne na stavbu makať, mne sa takato robota nehnusi, robil som ju 2 mesace a v poho krasne, kamoši dvaja čo tam so mnou boli, tym sa ani učit nece a ani robit :lol: :lol:
dva mesiace neni vela kebyze mas tuto robotu robit 10 rokov alebo viac a si furt na stavbach v dazdi vo vetre v horucave tak by si inak rozpraval chod si ty na vysoku
Napísať odpoveď