Co mate na plane ked skoncite strednu skolu?
Tak to máš fajn, na akú školu to chodíš? U nás take niečo nebude ani po 100rokoch pri našom regresivnom vedení.wixinka napísal:ved to gymko je blbo spravene..ucim sa jak sprosta chemiu,biolu,dejepis..a nakonec zistim ze idem na ekonomiku a nic z toho mi netreba..co uz no..ale uz na dalsi rok mam len tie predmety co chcem a co budem potrebovat:) este ze si mozeme vybrat do stvrteho predmety a ucitelov:)
-Po skončení gymnázia idem na výšku. Verím, že sa niekam dostanem. Nech je to barz aj UCM v TT
chodim do presova na konstantinku=horne gymko ..a vy nemate vyber predmetov na gymku?Frikso napísal:Tak to máš fajn, na akú školu to chodíš? U nás take niečo nebude ani po 100rokoch pri našom regresivnom vedení.![]()
-Po skončení gymnázia idem na výšku. Verím, že sa niekam dostanem. Nech je to barz aj UCM v TT
Tak potom ho otvor u nas v KrtisiDigital napísal:samozrejme že by som chcel na vysokú ale ak to nepojde tak by som si chcel otvoriť nejakú podnik s takym undergroundovým nádychom kde by sa hral hip-hop,dnb,raegge,jungle.
k teme: Ja dufam, ze sa mi podari ist na vysku, ale samozrejme to podla toho jak my to pojde na strednej. Zatial to tento prvy rok tak nevypada, ze by som sa mal dostat na vysku
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
uz od pol stvrteho rocnika som mal vybavenu pracu .... takze som musel/ nemusel zmaturovat 
no hned som tam nastupil hned prvy volny den do novej prace
--
na vysoku urcite nie nechce sa mi 5 rokov este niekam chodit a ucit sa niesom ten typ
samozrejme viem ze by nebola odveci ..ale som spokojny tam kde som aj ked tam nezarabam cez 20k a nemam sluzobnu oktiaviu ...

dufam ze nevadi ze to pisem az teraz ta tema tu tak mala byt uz o rok skorsie
no hned som tam nastupil hned prvy volny den do novej prace
--
na vysoku urcite nie nechce sa mi 5 rokov este niekam chodit a ucit sa niesom ten typ
samozrejme viem ze by nebola odveci ..ale som spokojny tam kde som aj ked tam nezarabam cez 20k a nemam sluzobnu oktiaviu ...
dufam ze nevadi ze to pisem az teraz ta tema tu tak mala byt uz o rok skorsie
-
nejakymarko
Addict
Ja by som rad na vysku. Bud STUBA SFA alevo CVUT v Prahe alebo keby sa mi nejakym zazrakom podarili talentovky tak UK Architektura. Urcite nechcem ist hned do zamestnania. Studentsky zivot je lepsi ako zivot v praci a predsa len povedzme si to na rovinu, je malo ludi v sucasnosti ktori skoncili strednu a teraz sa dokazu slusne uzivit + zabezpecit sa pre pripadnu rodinu.
nevravim teraz o ludich ktory koncili strednu pred cc 10-15 rokmy to je o inom
nevravim teraz o ludich ktory koncili strednu pred cc 10-15 rokmy to je o inom
-
olololwtfomg
Expert
-
tonek
Darca
chodím na gympel ale po skončení školu nechcem ani vydeť...pravda neviem kam ma veter zanese ale podla možnosti nejdem na VS ale pojdem nekde manualne na stavbu makať, mne sa takato robota nehnusi, robil som ju 2 mesace a v poho krasne, kamoši dvaja čo tam so mnou boli, tym sa ani učit nece a ani robit

-
paradajka
Star
dva mesiace neni vela kebyze mas tuto robotu robit 10 rokov alebo viac a si furt na stavbach v dazdi vo vetre v horucave tak by si inak rozpraval chod si ty na vysokuamateur napísal:chodím na gympel ale po skončení školu nechcem ani vydeť...pravda neviem kam ma veter zanese ale podla možnosti nejdem na VS ale pojdem nekde manualne na stavbu makať, mne sa takato robota nehnusi, robil som ju 2 mesace a v poho krasne, kamoši dvaja čo tam so mnou boli, tym sa ani učit nece a ani robit![]()