je to v podstae to iste..nevarv jeej ze ju lubis..keby si to povedal povedala by ti..jej to je mile..alebo nieco v tom zmysle..povedz jej ze ti je velmi sympaticka ze sa s nou citis fajn..zeby ste sa mohli blizsie spoznavat.. skus nieco taketo..pojde ti to lahsie..uvidis...Petoo napísal:2 5-ula: Ahoj, ja prave riesim to iste - ale z presne opacnej strany. Spoznal som tento mesiac na sustredeni 1 fajn babu, boli sme spolu tyzden ale hned po troch dnoch som citil ze ju mam rad no proste som sa uplne do nej zblaznil. Je naozaj pekna ale ja citim, ze to nieje kvoli krase, ale kvoli tomu ze to je jedna uzasna osoba. Hned na druhy den sme boli spolu do druhej hore, rozpravali sme sa o svojich rodinach, kamaratoch, o svojich zasadach. Lenze ja to mam trosku horsie - ona je z popradu - ja z BA. Zajtra ale pride na 2 dni do BA a ja budem mat prilezitost jej povedat co citim - cez sustredenie som nenazbieral odvahu. Preto sa vas vsetkych pytam: MAM JEJ povedat co knej citim, aj ked je to baba, ktora si moze ziskat chalana ktoreho chce? Nebude jej to divne ako 5-ule? Ma vobec vyznam si pokazit taketo pekne kamaradstvo? sam si neviem na toto odpovedat...![]()
![]()
preco vravi lubim ta?
Re: poradte mi pls
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: preco vravi lubim ta?
pravda ze sa to da,moja prva laska bola hned po hodine,asi ta to este len caka,mozno si mlada5-ula napísal:tak moja otazka na vas je!!preco chalan s ktorym som sa zoznamila po tyzdni zacal tvrdit ze ma lubi..da sa to vobec?da sa lubit po tyzdni??nejde mi to do hlavy..on tvrdi ze hej..ja to tak ale necitim aj ked je skvely chalan ale necitim k nemu lasku ..mozno aj tym ma odradil ze hned na mna vysypal slova lubim ta..tak chcem pocut vas nazor..dakujem
hahahahahahaha to bolo dobre..canopus napísal:pravda ze sa to da,moja prva laska bola hned po hodine,asi ta to este len caka,mozno si mlada
-
canopus
Addict
TY POZNAS PLATONICKE LASKY?ASI NIE ZE?5-ula napísal:hahahahahahaha to bolo dobre..
No dooobre ved skusim jak vravis... Dik za radu5-ula napísal:je to v podstae to iste..nevarv jeej ze ju lubis..keby si to povedal povedala by ti..jej to je mile..alebo nieco v tom zmysle..povedz jej ze ti je velmi sympaticka ze sa s nou citis fajn..zeby ste sa mohli blizsie spoznavat.. skus nieco taketo..pojde ti to lahsie..uvidis...![]()
PS: Vas dievcata tak trochu nechapem, no ale niesom jediny, predpokladam...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nie, neboj sa (miestami sa snažím myslieť ako žena, no zatiaľ ničPetoo napísal:No dooobre ved skusim jak vravis... Dik za radu![]()
PS: Vas dievcata tak trochu nechapem, no ale niesom jediny, predpokladam...
......
No tak zdravim,tych vsetkych ktory tu pred dvomi rokmi davali rady,co a ako,hlavne urcitych ludi,ale to je uz teraz nepodstatne,nikoho neodsudzujem ani som sa na nikoho nehneval za napisane veci a "rady" myslim ze kazdy druhy-treti pisal to co si o tom vazne myslel,ako som povedal pred dvomi rokmi tak to plati aj teraz to dievca som Lubil a Lubim aj po dvoch rokoch,v tomto casovom rozpati som to dievca ani raz nevidel,ani raz nepocul,proste akakolvek komunikacia medzi nami uplne zastala vtedy,teda pred tymi dvomi rokmi sa tu objavili napisane urcite veci napr. Je to malo 7-8 dni aby ta lubil.Myslite si ze ked to dievca po dvoch rokoch stale lubim bolo to vazne len-tak ? pred par dnami sa mi ona sama ozvala,a zacali sme znovu komunikovat a vysiel som s pravdou von,ma priatela nechcem jej to skazit len chcem aby bola stastna ona sama mi naznacila ze asi az tak stastna v tom vztahu nie je,stale robim tu istu chybu,som hlupy,stale ju lubim.chcem jej pomoct ona je teraz v inom meste a preto osobne stretnutie je jedno z tych najtazsich veci teraz kvoli viac aspektom.vcera mi napisala ze zvysok dna bude mat vypnuty telefon a zajtra sa mi ozve,,ja som jej povedal ze v poriadku.Dnes mam znova vypnuty telefon cely den som nervozny chyba mi,chcem by t s nou,povedat jej ze ju lubim,ze uz viac nechcem byt bez nej..len chem aby bola stastna..to je vsetko,volal som jej x krat dnes ci sa nieco nestalo ale som sa nedovolal...vidite a stale ju lubim...PO DVOCH ROKOCH.....teraz davajte rady....
Re: ......
Ale ved ty sa tu v podstate pytas na to, ci ju mas rad a ona teba...(?) Na to ti nikto radu neda... Alebo sa pytas, ci to je normalne, takto sa vratit? Ano, je...Josh19 napísal:No tak ....
-
midnight_man
Guru
Josh mozno mi nebudes verit, ale viem presne ako sa citis
prezil som to iste...mal som tie iste pocity, riesil tu istu dilemu dookola rok a pol..je tu o tom hrba popisane este stale,za 2 roky je to dlha doba ..hm...moja odpoved na otazku ci je 7-8 dni dost dlhy cas zalubit sa...odpoved? ano ja som to stihol za 5 a drzalo ma to vyse rok a stale citim k tej osobne zvlastny tazko popisatelny pocit. No k tvojej teme, si v tazkej situacii, viem ako strasne jej chces povedat ze ju milujes..no vezmi si ze ona ma priatela a ak jej to nechces pokazit tak jej to nevrav
Osobne ti radim aby ste sa ani nestretli ja viem ze chces...strasne chces...ale nepomoze ti to, ver mi poznam to, bude ti len horsie s toho ze si ju videl a ze ju nemozes mat. Mozno sa ti to nebude pacit ale 3 roky je dlha doba, mal si na to zabudnut ale najprv musis chciet, ty nechces a to je chyba! Zmen to, cim skor to spravis tym skor ti bude lepsie, je to hnusny pocit chciet,milovat niekoho koho nemozes mat a ked ten dotycny ma aj priatela. Vravis ze chces aby bola stastna myslis ze bdue ked jej povies ze ju milujes? ze jej pomoze ked bude vediet ze prakticky ti lame srdce? nie nie Kolega, je to zena. Bude ju to mrziet, bude sa trapit. Nerob to! Uvidis co povedia ostatny kolegovia no je pekne ist za svojim...Ale nie hlava nehlava.Tot vse z mojej strany .
// Myslim ze ty si este nepresiel tym obdobim aby ste mohli byt dobri kamarati..ty stale bdues chciet viac, a budes sa pri nej trapit..PAMATAJ
// Myslim ze ty si este nepresiel tym obdobim aby ste mohli byt dobri kamarati..ty stale bdues chciet viac, a budes sa pri nej trapit..PAMATAJ
Priznaj ze ty tu nepises kvoli rade, ale kvoli tomu aby si to slecna precitala..Josh19 napísal:No tak zdravim,tych vsetkych ktory tu pred dvomi rokmi davali rady,co a ako...
-
Sagittarius
Guru
Josh19: Ja ti veľmi neporadím.
Ale verím ti, že ju ľúbiš. Lebo ja som ľúbim ťa povedal, resp. napísal jednému dievčaťu (zatiaľ jedinému)...a niekedy aj ľutujem, že som to vôbec napísal, ale nie preto, že by som ju neľúbil, ale z toho dôvodu, že 1. som na to išiel príliš zhurta a po 2. som to len napísal...
Kebyze pisem ja, dufal by som ze sem nechodimi-chau napísal:Priznaj ze ty tu nepises kvoli rade, ale kvoli tomu aby si to slecna precitala..
si precitaj prvy prispevokR.I.P. napísal:Kebyze pisem ja, dufal by som ze sem nechodi
-
Enduro3333
Medium Professional
ko moznosti je vela napriklad ja som tiez mala jednu babu ktora sa do mna zalubila na prvy pohlad (ja viem znie to neuveritelne5-ula napísal:ako vravis neodcudzujme..skor som z toho v soku
Ale zase sa na druhu stranu mal som babu ktora sa do mna zalubila tiez na prvy krat len ja som bol jej prva laska a to viem ze ma fakt lubila lebo ked som sa s nou po nejakom case ja rozysiel tak este 3 roky mi vyplakavala srdce ze co som to urobil .....
Pripady su rozne to ci si urobila spravne alebo nie to musis vediet sama a ked nevies musis aspon verit v to ze si urobila spravne ....
-
Flinstone
Light Professional
No mne sa takéé stalo raz ze proste som ju videel a hotowy som bol v momente som vytriezvel ostal som stat vsetci naokolo sa ma pytaju co sa mi stalo moe ci som v pohode
a ja som stal a pozeral na ňu
potom som si povedal tak toto si nemozem nechat ujst tak som si ku nej sadol bol vecer rozpravali sme sa potom sme isli uz domof obidvaja a pridem na net a jej kamoska toto a toto že sa jej pááčiš no aj ona mne
tak preco to neskusit ? potom sme este asi tyzden chodili von a som sa s nou dal do kopy a bl to pecka vztah tak toť moj pribeh. Ale zas po tyzdni som jej nepovedal ze ju ľubim to nie vlastne som jej to nepovedal vobec
a teraz by som to rad urobil keby sa naskytla prilezitost