//cítim silnú potrebu uviesť veci na správnu mieru. Včera mi totiz jedna opica skladala komplimenty ze co post to trapna hlaska... tak teda takto:
Nech sa tesi ze ma aspon volake... iste je trapnejsie mat 19 a byt vlastnikom muzskeho hrudnika:D tym som chcela btw ukludnit ze NIE JE PROBLEM AKO PROBLEM, ano ano hovorim z vlastnej skusenosti a ked nasetrim idem na silikony hadam mi bude mat potom aspon co ovisat;)
K názvu témy len toľko, že myslím že to chce nejaké špeciálne cviky presne určené na prsia, ktoré spevnia prsia a tým pádom aj vyformujú. Samozrejme nie za týždeň Ujo Google pomôže
fizz napísal:Neviem preco, ale momentalne mam pocit, ze na zene by tie prsia vobec nemali byt dolezite. Ked niekoho milujem, tak milujem aj tie jeho chyby. Akekolvek.
Aj nahovno sexualny zivot moze znicit vztah. A kazdy kto chce teraz napisat ze telo nieje pri laske dolezite, nech sa nachvilu zadiva do vlastnych oci v zrkadle ci to ma fakt vyznam pisat.
fizz: No za predpokladu, že nie to nie je tak, že žena chce mať väčšie, pevnejšie, ... poprsie, preto aby sa lepšie cítila a potom pravdaže jej priateľ chce, aby sa lepšie cítila, lebo ju ľúbi...ale v podstate súhlasím s tvojím názorom...
vsugeruje si znamená niečo ako uveri a je o tom presvedčená...neviem ako ti to dobre vysvetliť tak dám príklad..
ja normálny človek...vsugerujem si do hlavy že som upír a teraz sa budem podla toho správať a veriť tomu že som upír..vsugerujem si to do hlavy a pri tom to vobec nemusi byť pravda
hojko napísal:Element: To urcite. To co vidi si tak maximalne vsugeruje a ma z toho dobry pocit.
dobre uz ti mozem odpovedat uz viem co je vsugeruje no nemyslim si to ešte si potiera prsia nejakym kremom a spevnuje si ich podprsenkou a fakt sa jej to trocha zlepšilo nie az tak velmi ale kusoček urcite