Digitálna kamarátka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Digitálna kamarátka

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: tak za prve tato tema nie je o ziadnom vztahu ani o ludoch z netu,ale trochu to tu s tym suvisi Pred tym nez ma tu polka ludi okrikne ze mam ist radsej vonku,mi napjrv pomozte s tymto myslim ze by to bola sranda naprogramovat. Ked uz to niekde neni. V podstate ide o program ktory by s vami chatoval a reagoval na vase spravy ale bol by to program jednoducho.Viem si nieco podobne odprogramovat v pascale ale nebavi ma to to pisat jak debko. Je nieco take podla vas? Jednoducho program ktory bude predstierat ze je vasa kamaratka alebo kamarat a bude to so mnou pisat. Aby to malo nejaku velku databazu a bolo to mudrejsie ako bezna reakcia sprava - sprava. Ja viem ze vam to pripada cele na hlavu ale moholo by to byt zaujimave. :roll: Nemusite hned zamykat tuto temu,programatori by sa mohli zamysliet... alebo poradit.
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Neviem,ako Ti poradiť,ale nechápem dosť princíp tohto o čom tu vlastne píšeš..na čo by to bolo dobré?.. :)
Sheep
Addict
Addict

Re: DIGITALNA KAMARATKA

Príspevok od používateľa Sheep »

ano mas pravdu, era takychto programov len pride, no myslim ze by bolo inak prilis obtiazne naucit ju rozumiet ti a odpovedat na zaklade vlastneho uvazenia, tak isto by si jej musel naprogramovat nejake skusenosti, teda aby mohla z niecoho cerpat odpovede...ale aj keby takyto program uz bol na dostojnej urovni ludia su blbci a klidne by ho dohnali do critical error... :D
naj[S]lepsi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa naj[S]lepsi »

existuje taka uchylarna.. vola sa to ludvik alebo tak.. ale asi by si ho nezbalil, ale tak rozpravat sa s nim da..

apropo, naprogramovat taku cyber<!> nieje tazke.. staci aby na vsetko odpovedala ano.. :wink: naco si komplikovat zivot)?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Interaktívnych kamarátov na nete je dosť, dokonca tu na hojko.com som raz videl odkaz na podobného, ktorý bol naprogramovaný, aby sa s Tebou pohádal. Ale vytvoriť nejakú kamarátku.... Chcelo by to fakt velikánsku databázu situácií a po druhé tiež neviem, či by to pre niekoho bolo niečím viac, ako len fun...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hej v pascale je take nieco.....novsiu verziu nepoznam, urcite sa casom daco take najde,...potom bude podstatne njast k tomu daky crack :D
Sheep
Addict
Addict

fizz napísal:Ty si nemal nikdy pocit, ze to o com sa potrebujes porozpravat nemozes povedat nikomu? Taky programik by to nevykecal;) (mozno by co to prezradil HDD ale on je velmi mlcanlivy(; )
ako inak by sa to dalo zneuzit a takyto program by mohol byt nasadeny do podoby trojskeho kone a vasu diskusiu by posielal niekomu :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Fizz: Nie nemal..keď som niečo potreboval niekomu fakt dôverne povedať...bola a je to moja priateľka..keď som s ňou ešte nechodil, tak to boli moji kamaráti a kamarátky..na čo by som sa predsa rozprával s niekým,kto nemá ani vlastný rozum?..a žiadne skúsenosti so životom?....sry, ale mne sa to vôbec nevidí..mám radšej živších ľudí.. :wink: :)
Sheep
Addict
Addict

ZitePunkom napísal:Nie nemal..keď som niečo potreboval niekomu fakt dôverne povedať...bola a je to moja priateľka..keď som s ňou ešte nechodil, tak to boli moji kamaráti a kamarátky..na čo by som sa predsa rozprával s niekým,kto nemá ani vlastný rozum?..a žiadne skúsenosti so životom?....sry, ale mne sa to vôbec nevidí..mám radšej živších ľudí.. :wink: :)
no pokial si nato este prisiel my sa tu bavime o programe nikoliv o realnej holke
Začiatok Konca
Professional
Professional

Fakt?...no teda Sheep...ty si borec.. :P ja len nechápem využitie niečoho takého..preto mi to nejde do hlavy.. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

imho zalezi od toho ako to beres - ak ako vyzvu na programovanie tak podla mna super... ak ako nadej zbavit sa asocialneho spravania a osmelit sa potom v realnej situacii po takomto treningu tak zabudni... to by museli databazu robit baby, muselo by ich byt vela a museli by byt rozzne a potom pekne random aby ti hadzalo reakcie aby si apson akotak navodil zensku logiku=>nezmyselnu a nepredvidatelnu
naj[S]lepsi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

presne tak..
autora temy proste trapi jeden problem.. poviem ti to takto.. polopate.. annicka nafukovacka sice bude rozpravat , ak ju obdaris tym programom.. ale ten blby vyraz.. ostane :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

fizz: sorka no ale v poslednej dobe mi to tak pripada a to boli vanze len 2 z mnohych faktorov... :D a to bolo k treningu na real.. ak si chce len pokecat tak to nieje zle no
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

ja by som isiel este dalej! sex len s obrazovkou a registrovane partnerstva muzov a programov!
(ma to niekto napady... )
Sheep
Addict
Addict

Frankie napísal:ja by som isiel este dalej! sex len s obrazovkou a registrovane partnerstva muzov a programov!
(ma to niekto napady... )
tak taketo odpovede presne hadzu tieto napady do kosa, niekto sa snazi vyrobit chat-bota tak automaticky to robi len preto aby sa vyrabal pred kompom...kriste kde to zijes? :?
qwerty-xyz

ZitePunkom napísal:Fakt?...no teda Sheep...ty si borec.. :P ja len nechápem využitie niečoho takého..preto mi to nejde do hlavy.. :)
Tak ludia tu mate vyuzitie vsetky dovody ked sa nad nimi zamyslite pochopite.
V principe ide o to ze bezny clovek ci uz vas kamarat alebo kamaratka nema na vas niekedy cas.Nema naladu,ma vlastne starosti. Ano vsetci mame vela kamaratov ale dakedy nastane situacia ked sa neda s nikym. Mimo ineho ked si s niekym pisete a on je naladovy/naladova tak mate blbu naladu aj vy. Zmyslom tejto temy by bolo navrhnut program ktory by ste pouzili v pripade nudy a mozno aj ako na cvicenie sa na realny rozhovor. Mimo ineho ja s tym nemam problem som komunikativny a spolocensky typ len mi niekedy pripada zeby som potreboval aj inteligetnejsiu a pruznejsiu(v zmysle rychlejsie a zmysluplnejsie reakcie) komunikaciu. Teraz tym necchem povedat ze mam blbych kamaratov alebo kamaratky ale proste bolo by to podla mna zaujiave kecat s pocitacom. a okrem toho ano niekto tu poznamenal spravne. Su niektore veci ktore cloveka strasne tazia a nemoze ich povedat nikomu,take veci ktore nepoviete ani naj kamaratke kamaratovi, Ale pocitacu ktory by vas "vypocul" (alebo by ste aspon mali ten pocit ) by ste to povedali. A keby na to dokazal aj dobre reagovat a pamätat si to tak to by bolo uplne super. Pokrocily program je uz sice sci-fi zatial,ale taky nejaky mensi by sa dal zvladnut. :wink:
A realne? hoci by bol ten program blby a vypisoval by toto iste tak aspon viem co mi napise a mozem sa tesit aspon trocha ze hoci mi vypise furt toto iste tak mi aspon NIECO vypise. Holka ked nema naladu tak ste v haji,mozte sa aj zortrhat proste ma zly den tak vas odignoruje. Pocitac vas neodignoruje je to stroj,bude robit co chcete....
:P Je to podla mna na zamyslenie podla mna by to bolo dobre ci uz pre programatorov ako vyzva,aebo vytvorenie umelej inteligencie a pre nas ostatnych nato aby bolo s kym kecat ked aktualne s nikym kecat nemozte...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Sheep napísal:tak taketo odpovede presne hadzu tieto napady do kosa, niekto sa snazi vyrobit chat-bota tak automaticky to robi len preto aby sa vyrabal pred kompom...kriste kde to zijes? :?
ked chces komunikovat PRECO ti na to nestaci obrovske mnozstvo ludi okolo seba? to nie je napad, to je zbytocnost... rozumies co tym chcem povedat?
naj[S]lepsi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

@qwerty-xyz:
ale ide o to , ze by si sa v konecnom dosledku nerozpraval s pocitacom, ale len s tvorcom programu, pretoze on ho "naucil" co pisat , ako reagovat...

program nerozmysla.. AI sa nekona.. jedine jednoduche naskriptovanie,..

kto sa nudi, nech ide na pokec.. tam je ludiii poko.. strasne vela.. :) kto nema internet(a co taky ludia jedia??!), nech si tahaju papieriky z klobuka..
Sheep
Addict
Addict

Frankie napísal:ked chces komunikovat PRECO ti na to nestaci obrovske mnozstvo ludi okolo seba? to nie je napad, to je zbytocnost... rozumies co tym chcem povedat?
qwerty v poste nad tebou vysvetlil dostatocne, velkou vyhodou takehoto chat-bota by bolo keby vedel zhanat informacie(nechcem tym povedat zeby vsetko vedel) ale tak by sa pocas chatu mohol napojit na answers, wikipediu alebo na iny zdroj informacii a vysvetlovat vam co ste hladali, to je ale zatial prilisna sci-fi :wink:
qwerty-xyz

Sheep napísal:qwerty v poste nad tebou vysvetlil dostatocne, velkou vyhodou takehoto chat-bota by bolo keby vedel zhanat informacie(nechcem tym povedat zeby vsetko vedel) ale tak by sa pocas chatu mohol napojit na answers, wikipediu alebo na iny zdroj informacii a vysvetlovat vam co ste hladali, to je ale zatial prilisna sci-fi :wink:
no ja viem ale predstava je to pekna a tym co pisu ze nech sa rozpravam s kade kym, je sice dobre povedane ale jednoducho program ta nemoze zradit pokial v nom nie je virus,program nepreposle tie informacie dalej,nema dovod to robit proste si strazi veci.
Napísať odpoveď