Digitálna kamarátka
-
qwerty-xyz
Digitálna kamarátka
-
Začiatok Konca
Professional
Re: DIGITALNA KAMARATKA
ano mas pravdu, era takychto programov len pride, no myslim ze by bolo inak prilis obtiazne naucit ju rozumiet ti a odpovedat na zaklade vlastneho uvazenia, tak isto by si jej musel naprogramovat nejake skusenosti, teda aby mohla z niecoho cerpat odpovede...ale aj keby takyto program uz bol na dostojnej urovni ludia su blbci a klidne by ho dohnali do critical error... 
-
naj[S]lepsi
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
Interaktívnych kamarátov na nete je dosť, dokonca tu na hojko.com som raz videl odkaz na podobného, ktorý bol naprogramovaný, aby sa s Tebou pohádal. Ale vytvoriť nejakú kamarátku.... Chcelo by to fakt velikánsku databázu situácií a po druhé tiež neviem, či by to pre niekoho bolo niečím viac, ako len fun...
-
midnight_man
Guru
ako inak by sa to dalo zneuzit a takyto program by mohol byt nasadeny do podoby trojskeho kone a vasu diskusiu by posielal niekomufizz napísal:Ty si nemal nikdy pocit, ze to o com sa potrebujes porozpravat nemozes povedat nikomu? Taky programik by to nevykecal;) (mozno by co to prezradil HDD ale on je velmi mlcanlivy(; )
-
Začiatok Konca
Professional
Fizz: Nie nemal..keď som niečo potreboval niekomu fakt dôverne povedať...bola a je to moja priateľka..keď som s ňou ešte nechodil, tak to boli moji kamaráti a kamarátky..na čo by som sa predsa rozprával s niekým,kto nemá ani vlastný rozum?..a žiadne skúsenosti so životom?....sry, ale mne sa to vôbec nevidí..mám radšej živších ľudí..

no pokial si nato este prisiel my sa tu bavime o programe nikoliv o realnej holkeZitePunkom napísal:Nie nemal..keď som niečo potreboval niekomu fakt dôverne povedať...bola a je to moja priateľka..keď som s ňou ešte nechodil, tak to boli moji kamaráti a kamarátky..na čo by som sa predsa rozprával s niekým,kto nemá ani vlastný rozum?..a žiadne skúsenosti so životom?....sry, ale mne sa to vôbec nevidí..mám radšej živších ľudí..![]()
-
Začiatok Konca
Professional
imho zalezi od toho ako to beres - ak ako vyzvu na programovanie tak podla mna super... ak ako nadej zbavit sa asocialneho spravania a osmelit sa potom v realnej situacii po takomto treningu tak zabudni... to by museli databazu robit baby, muselo by ich byt vela a museli by byt rozzne a potom pekne random aby ti hadzalo reakcie aby si apson akotak navodil zensku logiku=>nezmyselnu a nepredvidatelnu
-
naj[S]lepsi
Amateur
tak taketo odpovede presne hadzu tieto napady do kosa, niekto sa snazi vyrobit chat-bota tak automaticky to robi len preto aby sa vyrabal pred kompom...kriste kde to zijes?Frankie napísal:ja by som isiel este dalej! sex len s obrazovkou a registrovane partnerstva muzov a programov!
(ma to niekto napady... )
-
qwerty-xyz
Tak ludia tu mate vyuzitie vsetky dovody ked sa nad nimi zamyslite pochopite.ZitePunkom napísal:Fakt?...no teda Sheep...ty si borec..ja len nechápem využitie niečoho takého..preto mi to nejde do hlavy..
V principe ide o to ze bezny clovek ci uz vas kamarat alebo kamaratka nema na vas niekedy cas.Nema naladu,ma vlastne starosti. Ano vsetci mame vela kamaratov ale dakedy nastane situacia ked sa neda s nikym. Mimo ineho ked si s niekym pisete a on je naladovy/naladova tak mate blbu naladu aj vy. Zmyslom tejto temy by bolo navrhnut program ktory by ste pouzili v pripade nudy a mozno aj ako na cvicenie sa na realny rozhovor. Mimo ineho ja s tym nemam problem som komunikativny a spolocensky typ len mi niekedy pripada zeby som potreboval aj inteligetnejsiu a pruznejsiu(v zmysle rychlejsie a zmysluplnejsie reakcie) komunikaciu. Teraz tym necchem povedat ze mam blbych kamaratov alebo kamaratky ale proste bolo by to podla mna zaujiave kecat s pocitacom. a okrem toho ano niekto tu poznamenal spravne. Su niektore veci ktore cloveka strasne tazia a nemoze ich povedat nikomu,take veci ktore nepoviete ani naj kamaratke kamaratovi, Ale pocitacu ktory by vas "vypocul" (alebo by ste aspon mali ten pocit ) by ste to povedali. A keby na to dokazal aj dobre reagovat a pamätat si to tak to by bolo uplne super. Pokrocily program je uz sice sci-fi zatial,ale taky nejaky mensi by sa dal zvladnut.
A realne? hoci by bol ten program blby a vypisoval by toto iste tak aspon viem co mi napise a mozem sa tesit aspon trocha ze hoci mi vypise furt toto iste tak mi aspon NIECO vypise. Holka ked nema naladu tak ste v haji,mozte sa aj zortrhat proste ma zly den tak vas odignoruje. Pocitac vas neodignoruje je to stroj,bude robit co chcete....
ked chces komunikovat PRECO ti na to nestaci obrovske mnozstvo ludi okolo seba? to nie je napad, to je zbytocnost... rozumies co tym chcem povedat?Sheep napísal:tak taketo odpovede presne hadzu tieto napady do kosa, niekto sa snazi vyrobit chat-bota tak automaticky to robi len preto aby sa vyrabal pred kompom...kriste kde to zijes?
-
naj[S]lepsi
Amateur
@qwerty-xyz:
ale ide o to , ze by si sa v konecnom dosledku nerozpraval s pocitacom, ale len s tvorcom programu, pretoze on ho "naucil" co pisat , ako reagovat...
program nerozmysla.. AI sa nekona.. jedine jednoduche naskriptovanie,..
kto sa nudi, nech ide na pokec.. tam je ludiii poko.. strasne vela..
kto nema internet(a co taky ludia jedia??!), nech si tahaju papieriky z klobuka..
ale ide o to , ze by si sa v konecnom dosledku nerozpraval s pocitacom, ale len s tvorcom programu, pretoze on ho "naucil" co pisat , ako reagovat...
program nerozmysla.. AI sa nekona.. jedine jednoduche naskriptovanie,..
kto sa nudi, nech ide na pokec.. tam je ludiii poko.. strasne vela..
qwerty v poste nad tebou vysvetlil dostatocne, velkou vyhodou takehoto chat-bota by bolo keby vedel zhanat informacie(nechcem tym povedat zeby vsetko vedel) ale tak by sa pocas chatu mohol napojit na answers, wikipediu alebo na iny zdroj informacii a vysvetlovat vam co ste hladali, to je ale zatial prilisna sci-fiFrankie napísal:ked chces komunikovat PRECO ti na to nestaci obrovske mnozstvo ludi okolo seba? to nie je napad, to je zbytocnost... rozumies co tym chcem povedat?
-
qwerty-xyz
no ja viem ale predstava je to pekna a tym co pisu ze nech sa rozpravam s kade kym, je sice dobre povedane ale jednoducho program ta nemoze zradit pokial v nom nie je virus,program nepreposle tie informacie dalej,nema dovod to robit proste si strazi veci.Sheep napísal:qwerty v poste nad tebou vysvetlil dostatocne, velkou vyhodou takehoto chat-bota by bolo keby vedel zhanat informacie(nechcem tym povedat zeby vsetko vedel) ale tak by sa pocas chatu mohol napojit na answers, wikipediu alebo na iny zdroj informacii a vysvetlovat vam co ste hladali, to je ale zatial prilisna sci-fi