Predpovede pocasia su rovnake ako na dnes, zatiahnute a pripadny dazd.
Inak tu sa potvrdzuje ze Ferrari je skutocne rychlejsie ako konkurencia.
Co ma prekvapuje je ze Massa ako jediny dosiahol hranicu 1min 35s co am zaroven tesi.
ja len dufam ze ak zajtra bude prsat tak ze aspon niekto dojde do ciela"Mohol som byť tretí, ale čo môžem teraz robiť? Podľa mňa sa na to určite musí niekto pozrieť, hlásil som to aj do vysielačky. Z môjho pohľadu nebolo ich správanie korektné," dodal Heidfeld, ktorý sa chystá navštíviť stewardov.
Za stewardmi sa chce vybrať aj Fernando Alonso, ktorý dopadol rovnako ako Heidfeld. Na pomoc si berie aj inžiniera Steve Nielsena.
Zrazu aky macho : PPACO8 napísal:Dazd bude robit dost velke problemy hlavne jazdcom, ktori to bez TC nevedia uplne na 100%, ale myslim si ze to zvladneme a McLarenska siva zbledne hanbou dobiela
Na tvojom mieste by som o tej hanbe pomlcal a radsej dufal, aby piloti Ferrari nepokaslali start podobne ako minuly rok ; )Tomasito napísal:Co sa Malajzie tyka, prekvapuje ma tunajsi pesimizmus Ferrari fans. Pokial si totiz Ferrari vyriesi problemy s motormi a ich jazdci nepoklasu start ako minuly rok, ide o trat, ktora ich monopostom vyhovovala a mala by vyhovovat aj teraz. Dve dlhe rovinky by im mali priat najma pokial ide o kvali, pricom nezabudajte, ze v Malajzii nastupuju s novymi motormi- pravdepodobnost zlyhania motorov je tak v pripade Ferrari teoreticky nizsia, ako v pripade teamov, ktore do Malajzie nastupuju s motormi z Australie.
minuly rok som bohuzial pretek nevidel tak nemozem sudit ako startovaliTomasito napísal:Gratulacia Ferrari ku kvalifikacnemu double. Na tvojom mieste by som o tej hanbe pomlcal a radsej dufal, aby piloti Ferrari nepokaslali start podobne ako minuly rok
Tady jsme mohli odvést lepší práci s cílem, aby se to nedělo" přiznal šéfinženýr Paddy Lowe. "Musíme to ošetřit buď elektronicky nebo tak, aby se to zkrátka omylem člověku nestalo. Nesmí se stát, že když šermujete kolem volantu rukama, tak aktivujete systém omezení rychlosti.
Tiež som to videl, ešte tam nadávali Ferrari do amatérov - Kimimu došlo palivo v tréningu)tuti napísal:tak prave som dopozeral sport na JOJke(...) zas raz som sa s chuti zasmial
Ja by som to tak tragicky nevidel, ten obrubník nebol z druhej strany zaoblený, a DC išiel vysoko nad 200kmh. Nezdá sa to ale ten obrubník je dosť vysoký. Je to nevýhoda karbónového zavesenia, ktoré sa pri kontakte rozletíPACO8 napísal:BTW: ak niekto videl video ako Coulthard rozbil monopost tak ma napada otazka, nezdaju sa vam RedBully nejake krehke? Aj v Australii sa Coulthardov monopost rozbil a Massa vysiel prakticky bez skrabanca.
Veď na takéto situácie sa používajú modré vlajky.PACO8 napísal:Zamer to urcite nebol, ale nebolo by na skodu ak by aj v pravidlach bol nejaky bod, ktory by hovoril aby piloti ktory sa v kvalifikacii "presuvaju" do boxov nejazdili v idealnej stope.
Glock isiel v Australii neporovnatelne rychlejsie ako DC a navyse on skocil do jamy, a nasledne na kopcekMateq napísal:Ja by som to tak tragicky nevidel, ten obrubník nebol z druhej strany zaoblený, a DC išiel vysoko nad 200kmh. Nezdá sa to ale ten obrubník je dosť vysoký. Je to nevýhoda karbónového zavesenia, ktoré sa pri kontakte rozletí . BTW. Glocka v Austrálii tiež nakopla len nepatrná nerovnosť na tráve.
Modre vlajky sa pouzivaju a predsa nikde neboli a navyse dostal McLaren penalizaciu co je podla mna blbost. Taketo nieco by malo byt jasne uvedene v pravidlach.Mateq napísal:Veď na takéto situácie sa používajú modré vlajky.
No clovece ty si optimista. Ak by skoncil aspon Lewis na bedne tak som s vysledkom GP spokojny.spike97 napísal:Aj Heiki aj Lewis dostali trest za blokovanie.
Ale podla mňa z 8. a 9. miesta nebudú mať problém sa dostať do predu,hlavne keby ešte trocha zapršalo,ale prvé miesto asi ostane u jeného z ferrari.
Podla mňa by zato nemali dať žiadny trest
proste im patri asi cely svet, teda aspon si to myslia"Do cesty sa mi za štvrtou zákrutou zaplietli 4 vozidlá a o kúsok ďalej ešte obe Ferrari, takže spolu až šesť monopostov. Z nich štyri boli mimo ideálnej stopy, teda nezavadzali, ale zvyšné dva priamo na racing line - Kovalainen a Hamilton."
za to ja viem co k tebe, jednym slovom. ale nechcem basu!co k tebe, sak to ani slovami neviem opisat