Audiosurf
ja uz som tu par spominal co by nebolo odveci, tam je iste ze to nie je o tom ze vyzbieram vsetko na stealth 
Ministry - Unsung, Great Satan
Moby - Thousand, Hymn
Dark Tranquility - The new build
To by bolo k tym najrychlejsim co som zatial hral
Vtedy si clovek dava viac pozor aby nedoslo k overfull, a ne ze ci vsetko vyzbieral
Vtedy aj pri zdanlivo skvelom score ktore sa javi neprekonatelne, je mozne spravit rapidny naskok. Len som to uz dlhsie nehral tak sotva by som si teraz skrtol.
(btw thousand je povazovany za najrychlejsiu skladbu na svete (ale moze byt ze v undergrounde sa najde nieco este viac psycho - 1025BPM)
Moby - Thousand, Hymn
To by bolo k tym najrychlejsim co som zatial hral
(btw thousand je povazovany za najrychlejsiu skladbu na svete (ale moze byt ze v undergrounde sa najde nieco este viac psycho - 1025BPM)
-
lukkAas
Expert
- Kontaktovať používateľa:
a nechapem naco sa budu taketo veci hrat ked hraci maju problemy s laksimi pesnickami a nie s takymi achhhh radsej nicKoCi napísal:ja uz som tu par spominal co by nebolo odveci, tam je iste ze to nie je o tom ze vyzbieram vsetko na stealth
Moby - Thousand, Hymn
To by bolo k tym najrychlejsim co som zatial hralVtedy si clovek dava viac pozor aby nedoslo k overfull, a ne ze ci vsetko vyzbieral
Vtedy aj pri zdanlivo skvelom score ktore sa javi neprekonatelne, je mozne spravit rapidny naskok. Len som to uz dlhsie nehral tak sotva by som si teraz skrtol.
-
lukkAas
Expert
ved hej nechapem takym ludom co chcu dat take mp3 co napisal ako koniec.....vazne mega ROFL :lol:nejde o to vybrat co najtazsiu mp3 uz to pls pochoptemspeedo napísal:Hovoril som vase oblubene pesnicky a nie <>iny. Ten thousand mi staci pocut raz a pochybujem ze by sa mi to chcelo hrat znova. Zatial sa hra to co som dal, uvidime kto tu este napise.
OMG tak si hrajte madonnu a ine somariny. Mna tato hra bavi najma ked su skladby sialene rychle, napisal som si zopar sialene rychlych songov. Hrat trat kde si hopkam v zeleno fialovej drahe ma nebavi, preto ani posledne skladby nehram - nepatrim k hracom tetrisu ktori si potrpia na dokonalost vyzbieranych kociek, ale patrim k hracom ktori si uzivaju rychlost tejto hry (kedze som davno nic rychle nehral). O com to akoze je vyzbierat vsetko na stealth s premyslanim ci som nejaku kocku nahodou nevynechal? Zapasit ze kto spravi o tisicku lepsie score, alebo kto dosiahne uplne maximum moznych ziskatelnych bodov? Mate mat blbe pripomienky k hudbe alebo stylu hrania, RADSEJ SA NEVYJADRUJTE.
A co ma na tych "tazkych" mp3 bavi? To ze je to zazitok. Pomale skladby som hral na zaciatku, az Gothar mi otvoril oci o com tato hra je. Myslim si ze Gothar, Toy, ja a snad este aj niekto iny, sme prave zastancami rychlych skladieb, kde sa to prejst cisto neda - tam sa hra podla inej taktiky.
Amen, tma.
A co ma na tych "tazkych" mp3 bavi? To ze je to zazitok. Pomale skladby som hral na zaciatku, az Gothar mi otvoril oci o com tato hra je. Myslim si ze Gothar, Toy, ja a snad este aj niekto iny, sme prave zastancami rychlych skladieb, kde sa to prejst cisto neda - tam sa hra podla inej taktiky.
Amen, tma.
-
mspeedo
Light Professional
No tak hrajme.. Moby - Thousand a Ninja Mono
Stahujte tu: http://mspeedo.yweb.sk/docs/
Inak ked si chcete trochu vylepsit vzhlad tunelov v Audiosurfe, ako to mozte vidiet tu http://mspeedo.yweb.sk/utils/audiosurf/audiosurf.html , staci prepisat textury v adresari "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\audiosurf\engine\textures\" (alebo kde to mate nainstalovane) prilozenymi obrazkami (textury pre biele pozadie nemam, toto ide na ciernom).
Stahujte tu: http://mspeedo.yweb.sk/docs/
Inak ked si chcete trochu vylepsit vzhlad tunelov v Audiosurfe, ako to mozte vidiet tu http://mspeedo.yweb.sk/utils/audiosurf/audiosurf.html , staci prepisat textury v adresari "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\audiosurf\engine\textures\" (alebo kde to mate nainstalovane) prilozenymi obrazkami (textury pre biele pozadie nemam, toto ide na ciernom).
-
mspeedo
Light Professional
Ved ja viem ze je dementna, aj som to uz predtym spominalGothaR napísal:To nie, ale hrame Team Fortress 2
/mspeedo ved to je uplne dementna pesnicka bez cohokolvek co by ma zaujalo
viac sa mi pacilo ked tu bol daft punk, ale vtedy ste nechceli ninja tak som na to kaslal