blablablahowoarang napísal:skus komprimovaci program, ktory vyuziva apple mac osx, myslilm ze sa vola stuffit, da sa pomocou neho skomprimovat 100MB do neakych 13 MB hocicho
Bol by som zvedavy, ci by si na 13MB skomprimoval 100MB divx video.
No tak to je kompresia na urovni priblizne 0.5833% Trocha som pocital a vychadza to tak, ze DVD by za predpokladu rovnakeho charakteru suborov islo skomprimovat na ~20 MB a trvalo by to 800-900 hodin (36 dni) Cisla su samozrejme iba odhadmi, ale zaujimave je, ze pri rychlosti 5KBps (dial up), by sa to dalo stiahnut za 222 hodin, tak naco je to dobre?erytrocyt napísal:Jeden súbor o veľkosti 2,4 MB šlo skomprimovať na 14 kB. Mám pomerne výkonný počítač, no kompresia 94 MB by trvala 19 hodín, takže program? Nepoužiteľný.
gothar aj viac ako 900 hodin, lebo si nemyslim, ze ten komprimacny algoritmus ma linearnu casovu zlozitost, no o to v podsate nejde lebo aj tych 900 hodin je vela....., takze sa to urcite oplati stiahnut v povodnej velkostiGothaR napísal:No tak to je kompresia na urovni priblizne 0.5833% Trocha som pocital a vychadza to tak, ze DVD by za predpokladu rovnakeho charakteru suborov islo skomprimovat na ~20 MB a trvalo by to 800-900 hodin (36 dni) Cisla su samozrejme iba odhadmi, ale zaujimave je, ze pri rychlosti 5KBps (dial up), by sa to dalo stiahnut za 222 hodin, tak naco je to dobre?
//inak chybu spravil aj zadavatel temy, pretoze hned neurcil o aky subor ide, ak je to video, tak sa treba drzat rady od --==[ RA ]==--
Nie vždy to xeš mať v archíve a pred spustením rozbalovaťZavulon napísal:Keby sa to dalo skomprimovat do tak maleho packu a instalovat/spustit plnohodnotne z toho tak by sa toho chytil uz warez nemyslite ?
Alebo ...?