ja ziadnu karmu nedavamlekoklatik napísal:No tak vidis... A ak sa ti nepaci moj nazor tak mu ku karme - napis komentar preco sa ti nepaci a ci si mi tu kramu udelil ty... Niektory ludia su tu fakt hlupi...
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
JUNO
neviem preco som si to nepozrel skor.. asi preto, lebo posledne tri filmy co som pozeral ma tak nechutne nudili ze som si teda prelistoval par stran z tejto temy no a jedine co ma teda zaujalo bol Juno.. alebo bola...
i ked som cakal nieco ine.. urcite som nezaspaval... film sa mi pacil.. par vtipnych scen.. no a hlavna postava Juno to zahrala fakt genialne... tie hlasky a ten hlas k tomu
sranda..
inak ten herec je zo SuperBad..
hned ako som si ho vsimol tak som vedel.. ale on bol len nejaka vedlajsia postava.. v podstate vsetko bolo tocene okolo Juno
ja by som tomu dal tak 8/10
neviem preco som si to nepozrel skor.. asi preto, lebo posledne tri filmy co som pozeral ma tak nechutne nudili ze som si teda prelistoval par stran z tejto temy no a jedine co ma teda zaujalo bol Juno.. alebo bola...
i ked som cakal nieco ine.. urcite som nezaspaval... film sa mi pacil.. par vtipnych scen.. no a hlavna postava Juno to zahrala fakt genialne... tie hlasky a ten hlas k tomu
inak ten herec je zo SuperBad..
ja by som tomu dal tak 8/10
No inac ked si to nacal. Este som bol lenivy sa docitat presne ci moja domienka je pravdiva, ale dnes je asi tento clovek znamy raperMP4-23 napísal:myslite ze to tak vazne funguje ako vo filme American Gangster, to vsetko tie drogy a vsetko okolo toho? Myslim ze do USA nikdy v zivote nevkrocim...
Ridley Scott nam zas ukazal ze je jeden z najlepsich Directorovtomuto filmu davam 9.5/10
Rick Ross po odsedeni svojho trestu za pasovanie, predavanie drog a co ja viem co vsetko, nahral svoj hip-hopovy album a kedze bezal aj v telke, tak sa da povedat, ze mal uspech. Je to cernoch, tiez figuroval v Miami a bol dost velka ryba, ci ale pribeh American Gangster je o nom s istotou povedat neviem.
Eyes Shut Wide od Stanleyho Kubricka. Ale je to film, co si treba pozriet dva krat. 
-
Soviet
Darca
jj to je film starší a kvalitný (len si ho zle napísalkinjeril napísal:Eyes Shut Wide od Stanleyho Kubricka. Ale je to film, co si treba pozriet dva krat.
to znie sakra zaujimavo !!! odkial to mas? mozno ze je to naozaj tak..Indigo napísal:No inac ked si to nacal. Este som bol lenivy sa docitat presne ci moja domienka je pravdiva, ale dnes je asi tento clovek znamy raper
Rick Ross po odsedeni svojho trestu za pasovanie, predavanie drog a co ja viem co vsetko, nahral svoj hip-hopovy album a kedze bezal aj v telke, tak sa da povedat, ze mal uspech. Je to cernoch, tiez figuroval v Miami a bol dost velka ryba, ci ale pribeh American Gangster je o nom s istotou povedat neviem.
-
MP4-27
Guru wannabe
Vsetky jeho filmy si treba kuknut 2xkinjeril napísal:Eyes Shut Wide od Stanleyho Kubricka. Ale je to film, co si treba pozriet dva krat.
-
Soviet
Darca
no pripájam sa k viacerým ohľadne filmu Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street.
Umňa to však neje nič extra. Určite by to bolo lepšie, keby to nebolo spravené ako muzikál.Kebyže to spravia ako horor určite by to malo väčší úspech maybe
Umňa 6/10. Sprvu dosť nudné a prostredie premňa nezáživné..
Umňa to však neje nič extra. Určite by to bolo lepšie, keby to nebolo spravené ako muzikál.Kebyže to spravia ako horor určite by to malo väčší úspech maybe
No od Rick Ross-a som mal album, pocul som nieco o nom tu a tam, v pesnickach aj niekde spomina port of miami. Tam ho tusim chytili s velkym balikom drog, ktory pasoval do statou a nasledne distribuoval dalej.Lucasss napísal:to znie sakra zaujimavo !!! odkial to mas? mozno ze je to naozaj tak..
Potom bolo niake info z casopisov kde po spusteni filmu American Gangster pisali o drogovom karteli v Miami, ale je mozne, ze sa mi pribeh ineho drogoveho magnata zlial s inym.
pozrel som si Sweeney Todd: The demon barber of the Fleet Street , ale nejak ma to nechytilo, nemusim filmy kde sa spieva...je tam akasi absencia deja...keby som si to pozrel ako muzikal tak by som mal mozno iny nazor, ale po tych hodnoteniach co som videl som cakal viac, i ked tie krvave sceny boli spracovane perfektne (surovo)
prave som dopozeral Rise of the footsoldier, perfektny film, super pribeh...velka davka nasilia...fakt parada..
sorry za OT, ale este raz by som chcel pochvalit tuto temu..po precitani som sa dostal ku mnohym zaujimavym filmom
// a Indigo, diky za info
//tak aj ja mam zmiesane pocity, mozno to bolo tym nasilim, lebo ho tam bolo naozaj vela, btw, neviem ci si to tu cital vyssie ale ak chces mat zmiesane pocity tak si urcite pozri Requiem for a dream
prave som dopozeral Rise of the footsoldier, perfektny film, super pribeh...velka davka nasilia...fakt parada..
sorry za OT, ale este raz by som chcel pochvalit tuto temu..po precitani som sa dostal ku mnohym zaujimavym filmom
// a Indigo, diky za info
//tak aj ja mam zmiesane pocity, mozno to bolo tym nasilim, lebo ho tam bolo naozaj vela, btw, neviem ci si to tu cital vyssie ale ak chces mat zmiesane pocity tak si urcite pozri Requiem for a dream