1:
Na zvukovej karte ktora je na doske odisiel pravy kanal. Odinstaloval som ovladac, zakazal zvukovku a nahodil do PCI nejaku staru od kamarata ale funkcnu. Nahodim ovladace, vsetko ok. Idem spat, vypinam PC a co to stale vrci, pretoze sa mi restartol. Musel som ho vypnut tlacidlom. Systemovo vypnut PC ani nefunguje neviem cim to je...
2:
Nejde mi internetove radio. Asi treba nieco nastavit ale neviem co
mam WMP11 a net od ST predtym robur tam nebol problem...
pocuvavam radio.ipip.cz
3:
Hravam Lineage2 hra ma smiesne HW naroky... ale aj napriek tomu sem tam zamrzne(nie lagy), vyhodi ma z hry(vypise nejaku tabulku s mojim HW, prave nemam screen), nikomu to nerobi iba mne
a ked chcem pustit dual box (2x hru) tak to je pohroma sice to pustim bez lagov ale tak do 5 minut padne bud jedno alebo druhe alebo oboje a pritom by so na tom mojom crepe ist.
Len pre info moj PC:
MB: MSI KT6V
CPU: AMD Athlon XP 2600+ Socket 468 ide na 1.96GHz
RAM: V DATA DDR (333) 512MB + V DATA DDR (400) 512MB
VGA: Inno3D gf FX5200 AGP x8 64bit 128MB
DISK: Maxtor ata HDD 80GB 7200rpm 8MB
Zdroj: 300w
4:
Potrebujem si vlozit vlastne nastavenie equalizeru do iPodu ale neviem najst na nete navod ako na to
5:
Cital som ze sa da odstranit nejaky subor aby mi hral iPod hlasnejsie aj som nasiel navod ale bolo to tam popisane pod linuxom ci cim. Pretoze je z tych novsich nestaci "iba" zmazat nejaky subor... O zaruku mi nejde takze sem s navodom
Za pripadnu pomoc dakujem
A NESPAMUJTE!