Par problemov s mojim PC a VGA

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
covax
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Par problemov s mojim PC a VGA

Príspevok od používateľa covax »

Takze mam 5 problemov :?
1:
Na zvukovej karte ktora je na doske odisiel pravy kanal. Odinstaloval som ovladac, zakazal zvukovku a nahodil do PCI nejaku staru od kamarata ale funkcnu. Nahodim ovladace, vsetko ok. Idem spat, vypinam PC a co to stale vrci, pretoze sa mi restartol. Musel som ho vypnut tlacidlom. Systemovo vypnut PC ani nefunguje neviem cim to je...
2:
Nejde mi internetove radio. Asi treba nieco nastavit ale neviem co :cry:
mam WMP11 a net od ST predtym robur tam nebol problem...
pocuvavam radio.ipip.cz
3:
Hravam Lineage2 hra ma smiesne HW naroky... ale aj napriek tomu sem tam zamrzne(nie lagy), vyhodi ma z hry(vypise nejaku tabulku s mojim HW, prave nemam screen), nikomu to nerobi iba mne :D
a ked chcem pustit dual box (2x hru) tak to je pohroma sice to pustim bez lagov ale tak do 5 minut padne bud jedno alebo druhe alebo oboje a pritom by so na tom mojom crepe ist.
Len pre info moj PC:
MB: MSI KT6V
CPU: AMD Athlon XP 2600+ Socket 468 ide na 1.96GHz
RAM: V DATA DDR (333) 512MB + V DATA DDR (400) 512MB
VGA: Inno3D gf FX5200 AGP x8 64bit 128MB
DISK: Maxtor ata HDD 80GB 7200rpm 8MB
Zdroj: 300w
4:
Potrebujem si vlozit vlastne nastavenie equalizeru do iPodu ale neviem najst na nete navod ako na to
5:
Cital som ze sa da odstranit nejaky subor aby mi hral iPod hlasnejsie aj som nasiel navod ale bolo to tam popisane pod linuxom ci cim. Pretoze je z tych novsich nestaci "iba" zmazat nejaky subor... O zaruku mi nejde takze sem s navodom :wink:

Za pripadnu pomoc dakujem
A NESPAMUJTE!
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

1. zvukovku zakaz v biose, resp ako si na to dosou ze ti odisiel pravy kanal? to som este nepocul :-D bud odide cela, alebo mas zle zapnute repro...
skus novu zvukovku daj do ineho PCI slotu....

2. radio ide ako nic - skontruluj nastavenie portov vo WMP, Active X ci mas povolene v prehliadavaci, po pripade reinstal prehliadaca a WMP

3. Lineage vobec neni smiesna na HW naroky - zalezi od detailov... to ze ti laguje - moze byt modemovy lag, lag serveru, ale aj bordel vo windowse
1. reset okruhu ISP = ked zacne lagovat vytiahni modem z elektriky na 10min a znova sa napoj - ak prestane modemom to neni
2. skus ci na serveri nieje velky traffic = pripoj sa rano o 3 a vyskusaj to...
3. odstran bordel s PC = http://www.warxtreme.org/index.php/Opti ... s_XP/Vista

4. na 4 je odpoved RTFM /ak nevies co to je daj si to do googlu/

5. nemam Ipod - ale nezda sa ti to hlupost ? ked vykon je dajme tomu 1,5 W ze ked vymazes daky subor, tak bude mat 2,5 W ?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

:-) napísal:5. nemam Ipod - ale nezda sa ti to hlupost ? ked vykon je dajme tomu 1,5 W ze ked vymazes daky subor, tak bude mat 2,5 W ?
ono je to iba softwarovo bloknute kvoli akejsi stupidnej europskej dohode o ochrane sluchu...tiez ma to dost na*iera :roll:
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

asi mas namysli softverove upravenie hlasitosti na ipode, o niecom takom ako si ty hovoril som nepocul, ale mozes vyskusat alternativny firmware do ipodu RockBox
covax
Expert
Expert

1:takze zvukovka ide vypinam v pohode
2:internetove redio bol problem ze som mal explorerove nastavenia nastavene na proxy takze spravene

lineage som nemal cas skusat tak este napisem ked dam do poriadku PC ale urcite to nepomoze problem bude asi inde

o tej norme pre EU som cital bol aj navod ale pod linuxom ci cim takze som nic nenarobil, chcem proste aby hral tak ako vie a hotovo :) pri G4 stacilo vymazat nejaky subor ale pri G5 alebo aj G3 (nano) treba pospekulovat nejak inak

a neviem ci je v po*ebanom manuale nieco o vlozeni vlastneho nastavenia equalizeru do ipodu
thx za to RTFM viem novu skratku fakt som sa pobavil :D
//EDIT
takze to prve je ta tabulka co sa mi vypise ked ma o vyhodi z hry
a to druhe ked sa mi pokasle ovladac takze preinstalujem a uvidim
Prílohy
ovladac.JPG
criticerror.JPG
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

nechcem zakladat novu temu....

wo wine mi pise ze mam nepravne nastaveny systemovy datum... v biose to mam v pohode len mi to stale prestavi na nejaky 8 marec. 2000 . nepomohla ani perinstalacia ineho druhu winu.
+ druhy problem je ze ked zapnem pc nabuhnu testy a vypise nejaku chybu (zistim presnejsie co) musim stlacit F1 aby ma pustilo dalej do nabiehania winu....
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

:-) napísal:1. zvukovku zakaz v biose, resp ako si na to dosou ze ti odisiel pravy kanal? to som este nepocul :-D bud odide cela, alebo mas zle zapnute repro...
Je bezne,ze ti v zosilnovaci odide len jeden kanal...Ako to zistis?-hra iba druhy,popr. ostatne ak je to napr 5.1..Odpalena strana huci..
covax
Expert
Expert

prsote mi to vobec neslo tak som sa s tym nezaoberal potom chrcal aj druhy kanal, tak som dal novu a objavili sa hore uvedene problemy
povedal som si ze skusim tu staru nejak vyspekulovat tak som to vsetko nahodil odznova skontroloval a ide :lol: ja som ale :lol: esteze to ide
a tym ze nejde jedna strana moze byt aj ze sa doondil kontakt... neprilieha a podobne

hore mam tie tabulky co pisu ze ovladac na grafe nejako prdne, asi treba novu grafu co
5200 je an tak sh.. :hehe:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

skusal si uz preinstalovat tie ovladace na grafiku? nedavaj tam za kazdu cenu najnovsie ...chod na guru3D a vyber si nejake starsie..najlepsie z obdobia ked bola tvoja grafika nova..starsie ovladace pracuju lepsie so starsimi grafikami mam to odskusane na mx440
covax
Expert
Expert

takze neviem ktory driver na stranke inno3d mam stiahnut
mal som 93.71(WHQL) a 91.36(WHQL)
stare origo ovladace tam asi nejsu asi su to vseobecne pre viacero modelov neviem
mam tento srot:
http://www.inno3d.com/products/GRAPHIC_ ... x/5200.htm
mam tu verziu s 64b zbernicou
ak ju niekto doma ma a ma k nej pôvodne cd tak nech mi to zraruje a niekam upne poslem mu za to pusu na zadok :wink:
Napísať odpoveď